Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja, co wam się najbardziej podoba w lolu?

Gość ManiekSpecjalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to temat do dyskusji na temat dobrych rzeczy w naszej kochanej lidze legend.
Odpowiednik tego tematu ->  :v

Ja zacznę, bardzo mi się podoba a raczej podobają toxicy i plebs, zawsze w champion roomie znajdzie się plebs i toxic który ma komputer z drewna i potem zajmie daną rolę i intalockuje po tym jak poprzednik już zatwierdził poprzez guzik zatwierdzenia a wcześniej pisząc do team mate'ów że idzie daną rolę, Najfajniej jest kiedy to ja szybciej od kogoś zajmę daną rolę a on mnie obraża, wtedy wbijam z ofensywnym linkiem http://scr.hu/9ta8/vigr5i potem dodaje że kiedy może kupi sobie takie cudeńko.  :yay:  :yay:

Opublikowano

Kocham swoich wszystkich ojców z Ligi Legend, którzy jebali mi matkę nawet 20 razy dziennie. Bekson, że 99% z moich ojców to młodsi ode mnie ludzie o jakieś 6 lat :v

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jest to temat do dyskusji na temat dobrych rzeczy w naszej kochanej lidze legend.

Odpowiednik tego tematu ->  :v

Ja zacznę, bardzo mi się podoba a raczej podobają toxicy i plebs, zawsze w champion roomie znajdzie się plebs i toxic który ma komputer z drewna i potem zajmie daną rolę i intalockuje po tym jak poprzednik już zatwierdził poprzez guzik zatwierdzenia a wcześniej pisząc do team mate'ów że idzie daną rolę, Najfajniej jest kiedy to ja szybciej od kogoś zajmę daną rolę a on mnie obraża, wtedy wbijam z ofensywnym linkiem http://scr.hu/9ta8/vigr5i potem dodaje że kiedy może kupi sobie takie cudeńko.  :yay:  :yay:

Śmiechłem..., nie wiem czy wiesz ale po którymś patch'u każdy z graczy wbija w takim samym momencie do lobby...., więc nie udało ci się ;/, a komputer tym bardziej ma mało do tego xD.

@top najbardziej ogólnie czuję się dobrze w tej głupiej grze, czuję jakby to było moje miejsce, jest masa postaci zrobiona dosłownie podemniem ;x, fakt faktem ta gra się zj*bała i dalej się psuję..., ale zawsze jest coś co ciągnie mnie do tej gry... grafika...postacie wspomnienia i ogromny 5 letni staż w tej grze...., no i sama przyjemność grania danymi championami, nie ma jednego "the best" w tej grze.... cała gra jest taka hmm "kusząca" zawsze do tej gry coś mnie ciągnie mimo nawet ogromnych niechęci pod pewnym względem też zrzyłem się z tą grą ;D, najbardziej mi się podoba lee sin! "krul" lasu! tak odpowiadając już przymusowo na twoje pytanie ;D

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

tak mnie naszło teraz i w sumie... po co ja gram w te gre XDD przyjemnośc czerpie jedynie kiedy wygrywam 

a najwspanialszą rzeczą jest niezbugowany klient *_* przecież to że wyszedłeś z cs`a bo miałeś czarny ekran to Twoja wina, -5 LP : )

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Kocham:

Community

Balans

Gre w sama sobie

a najbardziej w swiecie cenie i szanuje sobie riot games <33333

Padłem xD Kurde, czemu wszyscy trolle nie mogą być tak dobrzy jak ten gość :D

A co najbardziej lubie? Splasharty. Osoby je tworzące sa nieźli. Oczywiscie same modele postaci jebią, i wyglądają jak by były z dziesięcioletniej gry.

Opublikowano

Śmiechłem..., nie wiem czy wiesz ale po którymś patch'u każdy z graczy wbija w takim samym momencie do lobby...., więc nie udało ci się ;/, a komputer tym bardziej ma mało do tego xD.

@top najbardziej ogólnie czuję się dobrze w tej głupiej grze, czuję jakby to było moje miejsce, jest masa postaci zrobiona dosłownie podemniem ;x, fakt faktem ta gra się zj*bała i dalej się psuję..., ale zawsze jest coś co ciągnie mnie do tej gry... grafika...postacie wspomnienia i ogromny 5 letni staż w tej grze...., no i sama przyjemność grania danymi championami, nie ma jednego "the best" w tej grze.... cała gra jest taka hmm "kusząca" zawsze do tej gry coś mnie ciągnie mimo nawet ogromnych niechęci pod pewnym względem też zrzyłem się z tą grą ;D, najbardziej mi się podoba lee sin! "krul" lasu! tak odpowiadając już przymusowo na twoje pytanie ;D

A ja jednak dołączam do lobby czasem później, i jak piszę że gram na tej czy tej pozycji to ktoś wyskakuje że przecież pisał że on tam gra :D a ja niestety tego nie widziałem, no ale ja na szczęście nigdy nie insta lockuje, więc kolega miał racje :D

Jeżeli szczerze mówić co mi się podoba to na pewno to że jest masa postaci, że każdą można zbudować inczej, ale troche szkoda że tylko kilka jest grane i widzi się je prawie co mecz ;)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Co wyróżnia League of Legends na tle innych gier MOBA? Toksyczne społeczeństwo, które jest miodem dla mych oczu i to właśnie mi się podoba. Kocham kiedy takie gówniarze z gimby wbijają na grę zamiast siedzieć na przyrodzie i zaczynają wyzywać bez powodów. Jednakże wisienką na trocie są osoby, które podczas wybierania postaci piszą, że mainują daną postać, a na końcu widnieją statystyki 2/13.  <3 
W tą grę gram od połowy pierwszego sezonu a ludzie wciąż zadziwiają mnie swoją głupotą.  

maybenow.png

Opublikowano

Lubię za to jaką społeczność stworzyła ta gra chodzi tutaj o zawody i wiele osób które zdarzyło mi się poznać, dzięki właśnie tej grze.

Opublikowano

Najbardziej podobają mi się splash arty, potrafią zaskoczyć, sama rozgrywka w sobie zła nie jest, jednak ta komunikacja... ƪ(˘⌣˘)ʃ 

Opublikowano

Ja jestem bardzo zadowolony jak po x meczach trafi Ci się drużyna, która jest w stanie zrozumieć się bez żadnego pisania, tysięcy pingów etc.

Podobają mi się skomplikowane mechaniki niektórych postaci.

giphy.gif

Opublikowano

Strasznie uwielbiam to, że gra jest taka wspaniała sama w sobie, wciągająca.

Najbardziej jednak uwielbiam to, że win ratio każdego gracza musi utrzymywać się na poziomie ok. 50%

Toksyczne społeczeństwo, a najbardziej kiedy moi współtowarzysze idą sobie AFK, albo zwyczajnie dają zabijać się przeciwnikowi  - tak dla zabawy.

Do tego to, że kiedyś można było wygrywać grę samemu, a teraz każda z postaci ma  ogromne ilości CC i samemu nie da się nic zrobić.

Można pisać i pisać, ale po co? i tak nikt nie przeczyta ^.^

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

Strasznie uwielbiam to, że gra jest taka wspaniała sama w sobie, wciągająca.

Najbardziej jednak uwielbiam to, że win ratio każdego gracza musi utrzymywać się na poziomie ok. 50%

Toksyczne społeczeństwo, a najbardziej kiedy moi współtowarzysze idą sobie AFK, albo zwyczajnie dają zabijać się przeciwnikowi  - tak dla zabawy.

Do tego to, że kiedyś można było wygrywać grę samemu, a teraz każda z postaci ma  ogromne ilości CC i samemu nie da się nic zrobić.

Można pisać i pisać, ale po co? i tak nikt nie przeczyta ^.^

Racja, nie przeczytałem.

Mi się podobają nowe molochy i od tamtej pory cały czas gram Skarnerem w jungli :)

Opublikowano

­Postacie - te różnego wyboru, każdy jest odpowiedni dla twojej rozgrywki!

Ludzie - którzy kochają cię oraz witają jak tylko zaczynasz rundę.

RP - Dużo - za mało racja? Każdy kocha tak kupować.

Skiny, kocham patrzeć na splasharty - nwm dlaczego xD

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Dzieki tej grze dowiedziałem sie wiele ciekawostek o swoim zyciu mojej rodzinie oraz innych ludzi :D

Dzieki tej grze uswiadomilem sobie na ile potrafie sie wkurwic oraz ile swojego zycia zmarnowalem na te dziadostwo a mimo tych wszystkich doznan nadal gram Gra uczy że nigdy nie należy sie poddawać Mozesz przejebac 15 rankedow z rzedu przez team ale w koncu uda ci sie jakis wygrac :p

Opublikowano

Mechaniki gry, możliwości ogrywania przeciwnika, szerokie możliwości dotyczące rozgrywania danej gry, głupotę enemy.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...