Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja: Co was najbardziej denerwuje w LOLu

Hi_Im_BronzeV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej chciał bym poruszyc dyskusje co was najbardziej denerwuje w LOLu od strony RIOTU.

Odpowiedź typu : lagi, będą zgłaszane za spam

Ja rozpoczne dyskusję mnie osobiście skrypterzy. A jeszcze bardziej to że riot nie może sobie z nimi poradzić, i słaby balans

Sorry za duble jeden do zamknięcia

Opublikowano

Ale co tu mówić? Gdyby nie lagi grało by się lepiej, dorzucić do tego popieprzone community i witamy w league of legends... . Za te wszystkie serie, które przegrałem przez trolli powinienem LOLa już dawno wypierdzielić z komputera a jednak coś mnie trzyma żeby dalej grać :/

Co do skrypterów to się nie wypowiem, nie widziałem w lolu jeszcze, i lepiej żebym nie widział.

Opublikowano

Ja tam nie narzekam zazwyczaj carruje wszystkie gry z rajci na to ,że ktoś gdzieś tam spierdzieli ale... to tylko gra co ma mnie denerwować? :P

Opublikowano

Ja tam nie narzekam zazwyczaj carruje wszystkie gry z rajci na to ,że ktoś gdzieś tam spierdzieli ale... to tylko gra co ma mnie denerwować? :P

To, że mieszkasz w cebulandii. To zobowiązuje.

Opublikowano

Problemy, błędy, bugi z clientem i grą, community (wszyscy flamują, trollują, feedują, afkują i weź tu przyjemnie graj i jeszcze tryhardy), balans (taki darius to k***a żart +40 dmg na 1 lvlu + krwotok który bije ~600 na 1 lvlu!), support (rzadko pomagają).

Opublikowano

@allup

Racja lagi wkorzaja

Ale z toxicami można sobie radzic piszesz "i mute all bye bye use pingsu" i nie w dawanie się w dyskusję z tymi neoskami

Co do balansu owszem jest epicko spierdolony nie chodzi tu o nerfy ale riot lubi znerfic coś słabego dopierdolic skurke. Zbustowac coś kurewsko silnego

Riot lubi też manipulować metą jak było z "DFG" (dead fire grasp) by ludzie grali nowymi champami na mida usunęli dfg by lb,veigar itp wypadły z mety a ich miejsce zastąpiły picki nie wymagające dfg w buildzie

Polaczki co za złego ganka ruchają mi matkę.

Taak i to uczucie gdy 10latek "zaprzeproszeniem" rucha ci matke gdy przegra linie nie ma na kogo spierdolic to na junglera. #znicz dla wszystkich mainojacych jungle

Naprawdę na low elo jungla rządzi się takimi zasadami :

-bajbisituj wszystko jak nie to report

-Po ganku "wypierdalaj" z lejna i nie bierz minionow bo report

Opublikowano

Pytać się co jest złego i do dopracowania w lidze to tak jak chcieć napisać całą liczbe pi  :yay:  :yay:  :yay: 
No ale jak już mamy na ten temat rozmawiać to:
Brak meczmejkingu
Lagi

Spadki fps

Niezbalansowane postacie co patch

Częsta zmiana mety na spierdoloną

Support który ma wyjebane

Dużo by tego było  :((

Opublikowano

Najgorszy client ze wszystkich gier, w które grałem. Losowe rzeczy decydują o tym, czy wygrasz czy stracisz 30 minut życia i punkty. Gra nie powinna się zaczynać jeśli wszyscy się do niej nie połączyli, a kwestia dcków (losowych problemów z internetem) powinna być jakoś załatwiona. Sklep laguje, dane w cliencie nie są dobrze aktualizowane. 

Ogólnie to łatwiej byłoby wymienić co mnie nie denerwuje w tej grze xdd

Opublikowano

Denerwuje mnie także brak komunikacji glosowej. Przynajmniej te 10-letnie raki mieliby trudniej wyzwać gdyż mama im obiad gotuje i nie mogą bluzgać na cały dom, bo dostali by karę na ligę legend, a w dodatku wspomogło to współpracę w drużynie kappa.

swwGAjkl.jpg
Opublikowano
Mi tam to nie przeszkadza. Ludzie od wieków nawet nie grają... oni napierdalają na haxach. Tego się nie zmieni. Pamietaj, że lepiej żeby grał na tych skrypcikach i nie feedowal niż co biega bez celu po mapie.
swwGAjkl.jpg
Opublikowano

1. toksyczny system ligowy  - 2 lata w high d1/chall az do stworzenia przez rito master tieru, a teraz ciezko mi jest wyjsc, bo ciagle trolluje(a na smurfach euw/eune okolice 100% win raito na topie az do plat1/d5)

2. otwarty leesin zed yasuo riven vayne na rankedach ponizej masterka, moze nawet challa

3. braku serwera lola w Polsce, przeciez i tak stanowimy najwiekszy % graczy na eune

3. brak mozliwosci zbanowania danej osobie champow, ktore wymagaja skilla. Powiedzmy robilby to reporcik za bycie "unskilled", jedna gierka, czy tam dwie Annie/ww/garenem/janna/sivir z pewnością by takiemu delikwentowi nie zaszkodził

4. jakies reporty i bany za toxic, przeciez po to mam przycisk mute, a po grze ignore

5.  teleport + tank/offtank meta na topie (rip <s3) - soloq ofc

6. Brak mozliwosci grania rotacja na rankedach soloq.

A co mnie najbardziej zachwyca z ostatnich wiekszych zmian rito?

Nie banowanie afkujacych graczy Kappa

Opublikowano

@allup

Racja lagi wkorzaja

Ale z toxicami można sobie radzic piszesz "i mute all bye bye use pingsu" i nie w dawanie się w dyskusję z tymi neoskami

Co do balansu owszem jest epicko spierdolony nie chodzi tu o nerfy ale riot lubi znerfic coś słabego dopierdolic skurke. Zbustowac coś kurewsko silnego

Riot lubi też manipulować metą jak było z "DFG" (dead fire grasp) by ludzie grali nowymi champami na mida usunęli dfg by lb,veigar itp wypadły z mety a ich miejsce zastąpiły picki nie wymagające dfg w buildzie

Taak i to uczucie gdy 10latek "zaprzeproszeniem" rucha ci matke gdy przegra linie nie ma na kogo spierdolic to na junglera. #znicz dla wszystkich mainojacych jungle

Naprawdę na low elo jungla rządzi się takimi zasadami :

-bajbisituj wszystko jak nie to report

-Po ganku "wypierdalaj" z lejna i nie bierz minionow bo report

Hej, no sory, ale pisze sie "skórka", a tym 10 latkiem jestes chyba ty.

@antywarnchociazniechcialemodpowiadackappa

Mnie to wkurwiaja ci skrypterzy, te likszarpy i w ogole.

Opublikowano

Zajmowanie się głupimi rzeczami typu bany za feeding, a nie zabranie się z grubej rury za boostingi i skrypty, gdzie na pewno codziennie masa filmików do ich supportu wpływa.

Kolejna rzecz to niestabilne serwery, gdzie przynajmniej raz w miesiącu są kłopoty z pingiem przez 2-3 dni. Brak system 'resocjalizacji' dla osób, które dostały perma np. za flame(nie mówimy tutaj o skryptach).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...