Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja: Co was najbardziej denerwuje w LOLu

Hi_Im_BronzeV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy jeszcze grałem w lola i np. byłem w jungle denerwowało mnie gdy ktoś pisał "don't gank I don't need it" czy coś w tym stylu.
Jakby gank miał być tylko dla niego, ale go nie potrzebuje bo jest taki dobry. Nie żeby jungler również potrzebował możliwości
na snowball xD

Może to nic wielkiego pośród miliarda irytujących rzeczy w tej grze, ale tak mi pierwszy przyszło na myśl. Arogancja i samolubność graczy, och yeAAAAAH.

xSzfbPQ.gif

Opublikowano

Trolle-najczesciej polacy

Ruchacze matek-najczesciej polacy

Afkerzy/DC-najczesciej polacy

Uchodzcy,Rumuni,Niemcy-najczesciej polacy

Cyganie i złodzieje-najczesciej polacy

Skrypty i Bolowce-najczesciej polacy

Polacy-najczesciej polacy

79160594027661829163.png

Opublikowano

Skiny to potrafią stworzyć, ale pozbyć się wysokiego pingu w grze, poprawić dobieranie drużyny na normalach, wprowadzić surowszych kar to już nie potrafią

janna_by_xlittlex-d8cqbj4.png

~ Janna, the Storm's Fury

Opublikowano

Skiny to potrafią stworzyć, ale pozbyć się wysokiego pingu w grze, poprawić dobieranie drużyny na normalach, wprowadzić surowszych kar to już nie potrafią

Może dlatego że od tworzenia skinów jest inny team, od serwerów inny, od systemów MM też ktoś inny. Tym bardziej, że jedne rzeczy są trudniejsze od innych i nie tak łatwo sobie z tym poradzić.

Opublikowano

Na chwilę obecną denerwuje mnie niestabilność serwerów, a chętnie bym pograł.

Nie lubię też tego, że ciągle widzę postacie tj. Lee Sin, Yasuo, Darius, Vayne - ale to moje prywatne zdanie xD

No i wiadomo - toksyczna społeczność.

Opublikowano

JAK MI SKURWYSYN ROZJEBANY IDZI ENA BOTA PISZE W LOBBY MAIN ADC ROBI 0/5 SWTOI AFK W BAZIE POTEM PRZYCHODZI DO TEAM FIGHTA I KLIKA NA BAZE UMIERA SMIEC A POTEM CI SIE SMIEJ EW RYJ JAK GO SKERUJESZ I PISZE GG EASY, A NA KONEIC TY DOSTAJESZ BANA ZA FLEJM A ON LP ZA FRI

Opublikowano

Lagi, bugi (ostatnio nawet na worldsach  T_T  T_T ...), community jest świetne(nic nie poprawia mi humoru bardziej niż carryowanie trolla próbującego przegrać mi grę  :makka: ),  RP są droższe! Nigdy im tego nie wybaczę  T_T

syndra_sig_zps3151e2d8.gif

Nowicjusz
Opublikowano

Dużo by wymieniać, ale główną rzeczą którą ja osobiście nie trawie to są oczywiście Polacy. (nie życzę najgorszemu wrogowi grać z 5-cioma polakami w jednym teamie)

Opublikowano

Skrypty Bostery i inny oszukańczy syf... najgorsze że rito raczej nic z tym sensownego nie robi ;x...

po każdej fali ich "banów" jest jeszcze więcej skryptów bo w końcu robią nowe konta i psują grę innym od nowa...

ale wkurzające jest też często chamskie zachowanie graczy w lol-u ;x...

system powinien porobić sobie specjalne "rodzaje" graczy i niech brudy grają z brudami a nie normalnymi graczami ;x...

szybciej się nauczą zachowywać kiedy będą 24/7 grać z takimi samymi jak oni...

niż kiedy dostaną bana i zostaną zmuszeni do zrobienia nowego konta ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...