Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wychodzenie z niskich dywizji. Niby łatwo a jednak...?

Duballas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmm poza killami zwracaj uwagę na farmę, grając w jungli pilnuj timerów swoich i przeciwnika + staraj się kontrolować dragony/barony, jak grasz adc to staraj się dobrze pozycjonować w tf, naucz się dobrze kite'ować, jak grasz na topie to mądrze używaj teleportu, jak trafi Ci się support to musisz wiedzieć gdzie wardować, jak dobrze cc chainować etc.

A co do trollów i afkerów... niestety, ale nic na to nie poradzisz ^-^

Co do taimerow polecam na samym poczatku mk jogo

Farma - polecam pocwiczyc na customie.

Kontrola Drake, Baron to raczej support swoimi wardami.

Co do adc- gra nimi nie jest trudna poza dobieraniem dobrej pozyci

Po zatem staraj się nie wdawać w dyskusje. I nie napierdalac gg, ez bad team co każdy kill dla enemy strasznie osłabia to morale twojej drużyny

Staraj się nie popełniać głupich błędów

Co jeszcze postaraj się namówić swój team do invadu na początku gry każ stawiać im wardy pisać ss bądź poprostu móZgiem swojej drużyny pokaz im co mają robic a wygrana przyjdzie z latwoscia

Opublikowano

Sam siedzie w pierdolonym goldzie 5 i dalej nie jestem w stanie wyjsc. Powod? Prosty totalne warzywa w teamie, ktore throwuja gre, albo nie przyjda po drake'a gdy enemy team go zabiera (jungler). 

sword_art_online_signature_by_tammypain-

Pomogłem?! Liczę na like! :)

Opublikowano

Podobno wszystko da sie wygrać w silverze, uwierzcie mi że nie wszystko :(

Jeżeli team współpracuje i faktycznie chce wygrać, stara się to da rade uciagnac nawet najgorsza grę. Niestety bywają kidy, którzy już na starcie mają toksyczne nastawienie, ogólnie są bogiem tej gry to nie wygrasz (w goldzie tez się oni zdarzają! ).

Jedyne co mogę poradzić to dopingowanie teamu, współpraca i chęci. No i jak grasz postacią jakaś, a typ wziął kontre to graj defensywnie i nie feeduj.

Opublikowano

Nie graj na adc ani na supporcie.

Nie bierz postaci pod late game, bo jak nie nafeedujesz sie samemu na linii to pozniej bedzie spory problem.

Bierz postacie ktorymi w early zabijesz bez problemu i są typowo carry (fizz, kata, yasuo, talon, rengar)

Opublikowano

Sam siedzie w pierdolonym goldzie 5 i dalej nie jestem w stanie wyjsc. Powod? Prosty totalne warzywa w teamie, ktore throwuja gre, albo nie przyjda po drake'a gdy enemy team go zabiera (jungler).

Wiesz co jest gorsZe od wazywek w teamie sam siedzę w g3 i znam ten ból gdy masz kurwa supporta engegera który nie podejmuje ryzyka i nie engaguje bo padnie i mu się staty zepsoja, wkorwiają też osoby nie podejmujace ryzyka a jak ma dość do wymiany to dostają kurwicy i uciekają p od towera a potem omg pls gank me noob jungler lub jungler który cyka się wbić na ganka

Warzywek*

Opublikowano

Ja też miałem z tym problem, ale okres kiedy wychodzilem z silvera do golda czy z golda do platyna to okres w którym nabrałem najwięcej skilla, napociłem się niemiłosiernie ale ja odnoszę wrażenie że żeby wyjśc z silvera to niestety przyjemność musisz postawić na drugim miejscu i potryhardzić bo później no naprawde już ci nie zależy na randze a na zabawie

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Ahh... Jowe się namęczył i wbił wymarzoną platynę ;x...

Platyna to nic wielkiego jeszcze ;x... patrząc na "limit" rangii...

ale współczuję ci ( nie xD ) stracić tyle czasu aby wbić tą dywizje i dopiero teraz odczuwać przyjemność z gry ;x

Bronze... też tak lubię często grać :D może ci kiedyś supportowałem ? xD

bo przyznam że jak Linia jest nieciekawa to mam w D gre ;x... po prostu musi być Fun...

a main-uje supp-a i top-a ;x więc szansa że się spotkaliśmy jest ;D

powiedzieć wam coś ? :D

- Tobi był w djamondzie ;x tobi jest w goldzie...

a tobi nawet palcem nie ruszył :D... przyznam że djamond do wbicia to żaden problem...

dałem wam też wyżej "porady" wystarczy się do nich zastosować a nie obrażać "Warzywka" jak to ich nie miło nazwaliście :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...