Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alteriwnet - Emulator Iwnet

met94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak bym o tym wiedział to bym gry nie kupował a mam pytanie tak jak tu zrobić z tymi mapami ? : http://www.youtube.com/watch?v=YcDrpoVE5mI

met94 dasz mi link do swojego pirata call of duty bo skoro nie moge mieć na orginale mapek to sobie pirata instalne z mapkami przynajmniej na hackach będe mógł grać i mi gówno zrobią?

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może ktos wrzucić link do sciągnięcia starej wersji ? "MW2-Client-from-Old" , ponieważ na megaupload niedziała.

W pierwszym poscie jest tez link na rapidshare.

Jak bym o tym wiedział to bym gry nie kupował a mam pytanie tak jak tu zrobić z tymi mapami ? : http://www.youtube.c...h?v=YcDrpoVE5mI

met94 dasz mi link do swojego pirata call of duty bo skoro nie moge mieć na orginale mapek to sobie pirata instalne z mapkami przynajmniej na hackach będe mógł grać i mi gówno zrobią?

W pierwszym poscie masz mapy. Bana dalej mozesz dostac za hacki jesli ktos cie nagra i zglosci do administracji alteriwnet.

Ja nie mam pirata, linku do coda ci nie podam bo warez jest zabroniony na tym forum.

Opublikowano

Ale mi chodzi o to że nie moge na orginale grać z mapami DLC za free ?

Mozesz.

http://www.mpcforum.pl/topic/146905-dlc-do-mw2/page__p__966930__fromsearch__1entry966930

Opublikowano

Ale dostane bana ?

I jak mogę to mam to wgrać tak ?

http://www.youtube.c...h?v=YcDrpoVE5mI

Bo tam po eng jest co dałeś teamt :/

Zaczyna mnie to juz denerwowac, wystarczylo popatrzec na 4 pierwsze posty w tamtym temacie i bys sie dowiedzial ze za to jest ban...

Nie znasz angielskiego? To idz sie uczyc albo uzyj translatora.

google.translate.pl

Opublikowano

Mam problem,mianowicie mam spolszczona wersje i gdy odpalam wyskakuje mi błąd ze nie możne znaleźć jeżyków itp ,więc pobrałem "start-up-crush-fix" cod się odpalił ale nie wyszukuje ludzi ;/

Opublikowano

Mam problem,mianowicie mam spolszczona wersje i gdy odpalam wyskakuje mi błąd ze nie możne znaleźć jeżyków itp ,więc pobrałem "start-up-crush-fix" cod się odpalił ale nie wyszukuje ludzi ;/

Zainstaluj od nowa bez tego start-up-crush-fix i upewnij sie ze masz sciagniete najnowsza wersje.

Opublikowano

UP nie zaczynaj zdania od "ej",wywaliłem tamten crush fix pobrałem ten crack ze strony nr1 później upadaty i teraz po odpaleniu cod;a wczytuje się menu i po chwili Error:Could not find zone'dlc1_ui_mp.ff ;/

Opublikowano

ej kolo a co z tym zrobić:

http://img819.images...purrint017.png/

Edit: o kurde sory nie zauważyłem postu do góry czyli jak reinstal mw2 a potem??

Albo klikaj za kazdym razem ok albo zainstaluj sobie angielska wersje gry.

UP nie zaczynaj zdania od "ej",wywaliłem tamten crush fix pobrałem ten crack ze strony nr1 później upadaty i teraz po odpaleniu cod;a wczytuje się menu i po chwili Error:Could not find zone'dlc1_ui_mp.ff ;/

Brakuje plikow, sciagnij wersje MW2-Client-from-Old.

Opublikowano

Albo klikaj za kazdym razem ok albo zainstaluj sobie angielska wersje gry.

Brakuje plikow, sciagnij wersje MW2-Client-from-Old.

Tak zrobilem pobralem from-old zamienilem pliki i to samo,z tym crush-fixem odpalilo sie normalnie ale nie wyszukiwalo graczy dziwne.

Opublikowano

met94 ty masz polską wersję?? bo pisałeś że masz. A te pliki DLc to gdzie wrzucić

Edit: jakby ktoś wstawił plik zone z angielską wersją językową to by było extra wiem że on ma prawie 5gb no ale jakby już się komuś chiało to z góry dziękuje

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

met94 ty masz polską wersję?? bo pisałeś że masz. A te pliki DLc to gdzie wrzucić

Edit: jakby ktoś wstawił plik zone z angielską wersją językową to by było extra wiem że on ma prawie 5gb no ale jakby już się komuś chiało to z góry dziękuje

Mam polska. Pliki dlc wrzuc do zone/polish

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

POMOCY!!!

Wszystko śmigalo cały czas az nagle caly czas tyle samo graczy online przez tydzien i szuka gry 1 godzine i nic Help!!!!

Update było kolego :P

zelka91.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wtam, mam kilka pytan:

1. Z tego co wyczytałem nie moge sie laczyc z kumplami ktorzy maja nie zbanowane konta i graja bez alterIWNet'a. czy bedzie mozliwosc ze bede mogl z nimi razem grac, i kiedy to moze nastapic?

2. Gry szuka bardzo dlugo dochodzi do wyszukiwania dostepnych gier i tak caly czas. Da sie to jakos naprawic?

3. Zauwazylem ze bez sciagania tych plikow dlc mam wyszukiwanie gry "resugence" (czy jakos tak ;p) to znaczy ze bede mogl grac na tych mapach bez sciagania tych plikow?

Z góry dziękuje.

32506.png33983.png

29043.png7772.gif

25853.jpg34407.png

baldygafan.png

Opublikowano

Wtam, mam kilka pytan:

1. Z tego co wyczytałem nie moge sie laczyc z kumplami ktorzy maja nie zbanowane konta i graja bez alterIWNet'a. czy bedzie mozliwosc ze bede mogl z nimi razem grac, i kiedy to moze nastapic?

2. Gry szuka bardzo dlugo dochodzi do wyszukiwania dostepnych gier i tak caly czas. Da sie to jakos naprawic?

3. Zauwazylem ze bez sciagania tych plikow dlc mam wyszukiwanie gry "resugence" (czy jakos tak ;p) to znaczy ze bede mogl grac na tych mapach bez sciagania tych plikow?

Z góry dziękuje.

1. Nie nie bedzie.

2. Tak, zaktualizuj gre. Linki znajdziesz w podpietym temacie o aiw.

3. Nie, jak ty sobie to wyobrazasz? Nie masz mapy, ale w nia grasz?

Opublikowano

Takie coś odemnie...

Można grać bez DLC ( choć to niewygodne na dłuższą metę bo buguje na co 3 mapce :( )

Wystarczy zmienić w pliku iw4mp.cfg w 1 linijce 1 na 0 i cieszymy się grą bez dlc :) NIEPOLECAM!

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

WARNING #5C-DEV-IDGEN

o co z tym chodzi? dzis jeszcze normalnie gralem w MW2 a teraz lipa;/

Cos testuja, musisz poczekac az skoncza i pewnie bedzie mozna normalnie grac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...