Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3.5] Aventia Last Chaos

MiyoChang

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2zyaf4y.jpg

Informacje o serwerze:

Exp: x50

SP: Free

Gold: x20 

Drop: x20

Affinity: x20

Upgrade: +20 max

Level cap na serwerze to 185. Na serwerze sie milo expi i jest przyjemna atmosfera. Serwer jest nowy wiec tez narazie nie ma liczyc na duzo graczy ale czas mozna przyjemnie spedzic :)

Mam nadzieje ze sie zobaczymy na serwerze :)

Video:

https://www.youtube.com/watch?v=0pcaX6lylzU

Strona:

http://aventialc.com/index.php

Zycze udanej zabawy :P

Opublikowano

Czym się różni EP3.5 od EP3?

No prosze cie ..... a nie widzisz roznicy miedzy Genesis'em a np. Vorms'em bo ja widze :P Genesis to wlasnie jest EP 3.5/4 . ludzie roznie na to mowia :)

Opublikowano

No prosze cie ..... a nie widzisz roznicy miedzy Genesis'em a np. Vorms'em bo ja widze :P Genesis to wlasnie jest EP 3.5/4 . ludzie roznie na to mowia :)

Nie wiem, bo nie grałam na nowym Genesisie. Dlatego się pytam, jaka jest różnica? Bo według mnie nic ponad EP3 nie ma. ;) Przynajmniej twórcy gry nie opublikowali jeszcze takiej wersji, więc nie wiem czemu serwery prywatne mogłyby się tak ogłaszać. 

Opublikowano

http://aventialc.com/downloads.php

Btw. strona jeszcze godzinę temu miała inny wygląd. xD

No właśnie nie działa ten link, tzn. usunięte z hostingu. :D

Przed chwilą jak patrzyłam to inaczej wyglądała, za chwilę nie działała, teraz znowu inaczej wygląda. xD

Czyli chyba coś robią ze stroną, może dodają jakiś linczor do pobrania. :v

Opublikowano

Nic szczególnego nawet własnej strony nie potrafią zrobić tylko zerżnięta z innych LC  EP3.5/4 czym sie różni od EP.3 ?? Ep.3 jest obecnie ma globalu i każda zmiana czyli dodanie skilla,anffinity czy tytułów itp itd przechodzi automatycznie zmianę na EP.3.5/4 czy jak niektórzy piszą EP.X 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Nic szczególnego nawet własnej strony nie potrafią zrobić tylko zerżnięta z innych LC  EP3.5/4 czym sie różni od EP.3 ?? Ep.3 jest obecnie ma globalu i każda zmiana czyli dodanie skilla,anffinity czy tytułów itp itd przechodzi automatycznie zmianę na EP.3.5/4 czy jak niektórzy piszą EP.X 

Ep3.5/4 nie zostalo jeszcze opublikowane, tylko administracja malo doinformowana jest i ulegla popularyzacji zwrotu epX, ep3.5 oraz ep4.

Strona nie zerznieta od innych serwerow tylko po prostu skorzystali z relase wersji darmowej dostepnej pewnie na innych forach zwiazanych z tematyka tworzenia serwerow itp.

Co do serwera jest to normalny serwer jak wiekszosc, nic specjalnego zapewne upadnie po miesiacu lub szybciej.

Opublikowano

Nie wiem, bo nie grałam na nowym Genesisie. Dlatego się pytam, jaka jest różnica? Bo według mnie nic ponad EP3 nie ma. ;) Przynajmniej twórcy gry nie opublikowali jeszcze takiej wersji, więc nie wiem czemu serwery prywatne mogłyby się tak ogłaszać. 

Oho, widzę pani mądra, jaka doinformowana, ileż to posiada wiedzy o tej grze :3, jednakże niestety ale nie ma nic nawet ponad ep2, otóż, wyrażenie 'Episode 2' było jedynie akcją marketingową oraz przejściem fabularnym (tak, ta gra ma fabułę) wtedy kiedy weszła nowa postać - 'Night Shadow'. Autorzy tej gry - Barunson - nie użyli nigdy takiego zwrotu jak 'Episode 3' - "nie opublikowali jeszcze takiej wersji". A co do serwerów prywatnych, mogą oni tego używać, równie dobrze jak autorzy tej gry, chociaż jest to u nich jedynie wyznacznikiem content'u w grze.

A co do strony robiąc taką, pokazuje się swój stosunek jako administratora wobec graczy i tego czy poważnie zajmuje się serwerem.

Opublikowano

Oho, widzę pani mądra, jaka doinformowana, ileż to posiada wiedzy o tej grze :3, jednakże niestety ale nie ma nic nawet ponad ep2, otóż, wyrażenie 'Episode 2' było jedynie akcją marketingową oraz przejściem fabularnym (tak, ta gra ma fabułę) wtedy kiedy weszła nowa postać - 'Night Shadow'. Autorzy tej gry - Barunson - nie użyli nigdy takiego zwrotu jak 'Episode 3' - "nie opublikowali jeszcze takiej wersji". A co do serwerów prywatnych, mogą oni tego używać, równie dobrze jak autorzy tej gry, chociaż jest to u nich jedynie wyznacznikiem content'u w grze.

Chodziło mi o to, że wg. ludzi "Epizod 3" zaczął się od zamiany starego Juno na nowy, wprowadzeniu ex-szelmy i archmaga itd. I nie wydaje mi się, żeby od tego czasu coś się zmieniło. Cały czas aktualizowany jest serwer LCGN02, a jakoś nie ogłasza się jako [EP3+]. Btw. Daj dowód na to, że wg. twórców nie ma nic ponad ep2.

I owszem, serwer nic specjalnego. Ludu brak jak na prawie każdym takim projekcie.

Opublikowano

Chodziło mi o to, że wg. ludzi "Epizod 3" zaczął się od zamiany starego Juno na nowy, wprowadzeniu ex-szelmy i archmaga itd. I nie wydaje mi się, żeby od tego czasu coś się zmieniło. Cały czas aktualizowany jest serwer LCGN02, a jakoś nie ogłasza się jako [EP3+]. Btw. Daj dowód na to, że wg. twórców nie ma nic ponad ep2.

I owszem, serwer nic specjalnego. Ludu brak jak na prawie każdym takim projekcie.

"od zamiany starego Juno na nowy, wprowadzeniu ex-szelmy i archmaga itd." Mhm, prawda, ale jeśli będziemy bardziej dokładni to najpierw ludzie zaczęli nazywać ep3 odrazu po zmianie mapy Juno, jednakże po czasie, gdy wprowadzono ex-rogue, ex-mage zaczęli nazywać tą wersję ep3 a tamtą ep2, więc ...

A co do dowodu to ciężko jest udowodnić coś co nie istnieje więc lepiej Ty mi daj dowód że jest coś takiego.

@topic

Egeha World Boss: x=757,892 z=586,06 Streiana World Boss: x=1251,23 z=131,8 Juno World Boss: x=228,305 z=1002,49 Dratan World Boss: x=1457,63 z=67,0313 Merac World Boss: x=1120,44 z=119,763

Całkowicie nie profesjonalne zachowanie jako administratora.

Opublikowano

"od zamiany starego Juno na nowy, wprowadzeniu ex-szelmy i archmaga itd." Mhm, prawda, ale jeśli będziemy bardziej dokładni to najpierw ludzie zaczęli nazywać ep3 odrazu po zmianie mapy Juno, jednakże po czasie, gdy wprowadzono ex-rogue, ex-mage zaczęli nazywać tą wersję ep3 a tamtą ep2, więc ...

A co do dowodu to ciężko jest udowodnić coś co nie istnieje więc lepiej Ty mi daj dowód że jest coś takiego.

@topic

Całkowicie nie profesjonalne zachowanie jako administratora.

Wiesz, moim dowodem jest to, że istnieje ogólnie takie określenie w lc jak "epizod 3". 

I czemu uważasz, że nie profesjonale? To, że podał dokładną lokalizację bossów nie sprawia, że traci na profesjonalizmie. ;)

Opublikowano

Wiesz, moim dowodem jest to, że istnieje ogólnie takie określenie w lc jak "epizod 3". 

I czemu uważasz, że nie profesjonale? To, że podał dokładną lokalizację bossów nie sprawia, że traci na profesjonalizmie. ;)

"Przynajmniej twórcy gry nie opublikowali jeszcze takiej wersji"

No właśnie, gracze stworzyli takie określenie a nie twórcy.

Tak traci, trzeba też myśleć o graczach którzy dopiero zaczynają grę a nie tylko o tych co dobrze ją znają.

Opublikowano

"Przynajmniej twórcy gry nie opublikowali jeszcze takiej wersji"

No właśnie, gracze stworzyli takie określenie a nie twórcy.

Tak traci, trzeba też myśleć o graczach którzy dopiero zaczynają grę a nie tylko o tych co dobrze ją znają.

Daj mi potwierdzenie na to, że twórcy używają jedynie epizod 2. :)

Nie traci nic. I co z tego, że ktoś zaczyna grę? To chyba właśnie pomoc dla tych osób w znajdywaniu bossów. ;) 

Opublikowano

Daj mi potwierdzenie na to, że twórcy używają jedynie epizod 2. :)

Nie traci nic. I co z tego, że ktoś zaczyna grę? To chyba właśnie pomoc dla tych osób w znajdywaniu bossów. ;)

Daj, daj daj... już mówiłem.. Ty daj, że używają wyrażenia ep3. Jednak chociażby w kodzie źródłowym gry, nie ma nawet jednego zwrotu o epizodzie 3, aczkolwiek epizod 2 występuje wielokrotnie. A jak już wspomniałaś wcześniej o serwerze lcgn02 "Cały czas aktualizowany jest serwer LCGN02, a jakoś nie ogłasza się jako [EP3+]." - ten serwer nie ogłasza się nawet jako EP3, chociażby title strony - "LCGenericName02 - Episode 2 Private Server".

I myślisz że ktoś będzie szukał po koordynatach ? To już lepiej jakby mapkę zrobił.

Opublikowano

Gra ktoś tu wgl Opłaca się ściągać ??

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

I myślisz że ktoś będzie szukał po koordynatach ? To już lepiej jakby mapkę zrobił.

A co to za problem szukać po koordynatach? Sama tak wielokrotnie robiłam i nic trudnego. ;)

Opublikowano

A co to za problem szukać po koordynatach? Sama tak wielokrotnie robiłam i nic trudnego. ;)

Nie tyle, że problem bo jednak dla początkującego gracza trochę nie wyjaśnione, ale i tak chyba wszystkie lub prawie wszystkie prywatne serwery a przynajmniej ten są nastawione tylko na starych graczy lc. Według mnie jest to wielki błąd.

Gra ktoś tu wgl Opłaca się ściągać ??

Nie

Edit:

O, jak miło, nowa strona:

Server: "EP3.5 Aventia Last Chaos"

Logo: "Origin LastChaos EPISODE 3"

Title: "777 LastChaos - Episode 4 Private Server - 777"

Opublikowano

Nie tyle, że problem bo jednak dla początkującego gracza trochę nie wyjaśnione, ale i tak chyba wszystkie lub prawie wszystkie prywatne serwery a przynajmniej ten są nastawione tylko na starych graczy lc. Według mnie jest to wielki błąd.

Bo mało kiedy spotyka się na privach nowych graczy. Po za tym spytać się kogoś to nie problem. :)

O, jak miło, nowa strona:

Server: "EP3.5 Aventia Last Chaos"

Logo: "Origin LastChaos EPISODE 3"

Title: "777 LastChaos - Episode 4 Private Server - 777"

xDDD

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...