Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AvatarMT2 - Odkryj nas na nowo !

lindex

25 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na AvatarMT2 ?

• Tak - ZAGRAM
      12
    • Zagram tak dla pewności tydzień po starcie
      3
    • Nie nie zagram :(
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hahahahhahahahaa xD xD xD o panie jak tutaj jestem aż takiej poj3banej prezentacji jeszcze na oczy nie widziałam i ta nazwa orginalna  ^^  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD . Oczywiście że polecam hahaha.. Nie no tak serio, dno dno dno dno dno dno dno i jeszcze raz dno ! 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Jak nie macie czasu to nie róbcie serwera, jak macie czas zróbcie prezentacje i serwer.

Bez jednego nie ma sensu robić drugiego.. Boże.. dlaczego w tych czasach są tak głupi ludzie..

Serwer robimy od 2014r. pomału i do celu wczoraj padła propozycja by postawić szybko prezentację   ! Dzisiaj wieczorem będzie oficialna prezentacja i nie dłługo ss;y

Opublikowano

http://screenshooter.net/100280899/mgvxwmxAha. No no fajny serwer xDDDD

Od 2014? a nie od wczoraj? :DDD padłem

Ludzie umiecie tylko krytykować a serwera nie postawiliście nigdy ... bo jesteście słabi .. cebulandia i dla niedowiarków że od 2014 ... 

ss'y : http://screenshooter.net/6417404/xsuomhb  

wtedy robiony był na typowego xenox'a teraz jest postawiony na plikach od 2011r :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...