Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AvatarMT2 - Odkryj nas na nowo !

lindex

25 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na AvatarMT2 ?

• Tak - ZAGRAM
      12
    • Zagram tak dla pewności tydzień po starcie
      3
    • Nie nie zagram :(
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

​Temat do zamknięcia ! 
​Temat do zamknięcia ! 
​Temat do zamknięcia ! 
​Temat do zamknięcia ! 
​Temat do zamknięcia ! 
​Temat do zamknięcia ! 
​Temat do zamknięcia ! 
​Temat do zamknięcia ! 

Dużo krytyki ze względu na prezentacje dlatego usuwamy ją i ujrzy światło dzienne nie długo .. :) 

Opublikowano

Polecam

Aczkolwiek, prezentacja SŁABA,jak nie mieliście czasu, to po co oglaszacie, jak nic nie pokazujecie...

Po prostu robimy serwer :) A na razie grafika nie znalezliśmy :) Jutro ukażę się edytowana prezentacja ... bo ta jest na odpał zrobiona ! Przepraszamy ...

Opublikowano

+Grafika mogę znaleźć.

Zapraszam na PW

Można jakiś kontakt, iż serwer jeszcze nie wystartował, a mam kilka pomysłów

Prezentacja na szybko jutro ujrzy światło dzienne poprawka ..

Opublikowano

Jest dostępny fanpage , z ostatniego projektu o tej samej nazwie lecz tamten serwer nie wypalił z powodu choroby długotrwałej sponsora :) Zupełnie wszystko jest inne !

Opublikowano

yyy co to ma być? Według mnie powinno to być uznane za spam, bo to jakaś kpina! A nawet jak zostanie to i tak nikt nie wejdzie na serwer, zapewniam!

Skoro prezentacje wstawisz dopiero jutro, to po co tworzysz taki durny temat, w którym nic oprócz loga serwa nie jest zawarte. Według mnie powodem na zamknięcie tematu może być przynajmniej to, że nie ma weryfikacyjnych SS :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Jakoś mnie to nie przekonało... widać brak doświadczenia i jakiejkolwiek wiedzy o zachęcaniu ludzi do gry :) 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Nie mieliśmy czasu na fajną zapowiedz jeśli coś ci sie nie podoba to podaj powód :)

Jak nie macie czasu to nie róbcie serwera, jak macie czas zróbcie prezentacje i serwer.

Bez jednego nie ma sensu robić drugiego.. Boże.. dlaczego w tych czasach są tak głupi ludzie..

Opublikowano

Proszę dodać 

5. W każdej publikacji musi znaleźć się weryfikacyjny zrzut ekranu, na którym znajdzie się napisany za pomocą komendy /b lub /n tekst "<nazwa serwera> dla MPCforum.pl".

Czas 3 godziny.

Opublikowano

yyy co to ma być? Według mnie powinno to być uznane za spam, bo to jakaś kpina! A nawet jak zostanie to i tak nikt nie wejdzie na serwer, zapewniam!

Skoro prezentacje wstawisz dopiero jutro, to po co tworzysz taki durny temat, w którym nic oprócz loga serwa nie jest zawarte. Według mnie powodem na zamknięcie tematu może być przynajmniej to, że nie ma weryfikacyjnych SS :)

Weryfikacyjne ss nie muszą być w zapowiedzi ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...