Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AddMeBot - Addmefast bot!

WcaleNieJanuzs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Logujecie się pasami do Addmefast, klikacie albo Web hits, albo yt (polecam wybrać jedno, przy dwóch się crashuje) i tyle. 

dl: http://speedy.sh/uCztF/AddmePoint.exe

skan: https://www.virustotal.com/pl/file/403c19a940be6ccfc374d230ca8963e4332ea92978858549dd5ed475e7120de1/analysis/1445102160/

falsepositiv, nie ma co się obawiać. 

­

Opublikowano

Wiem xD A nie wiesz może czemu ten program zatrzymuje się ? Tzn. jak na początku nabijam punkty, to działa normalnie. Dopiero po jakiejś godzinie zaczynają się problemy - klikam youtube i program działa, tyle, że załaduje się ten pasek ok. 2-3 razy i słychać takie jakby 3 kliknięcia myszy (nie moje) i program jest włączony, ale przestaje działać (pasek się nie ładuje, oraz punkty nie rosną).

258241432985440392180.png

Opublikowano

Działa ten bot, jak najlepiej chcę uprzedzić tylko że nie polecam robić z  głównego konta FB jak i YT, ponieważ macie 100% bana po pewnym czasie, ponieważ obie sieci świetnie wiedzą na czym polega zabawa tych bot­ów, dając wam bana nawet do miesiąca jeżeli chodzi dawanie np LIke pod zdjęciami. 

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Działa ten bot, jak najlepiej chcę uprzedzić tylko że nie polecam robić z  głównego konta FB jak i YT, ponieważ macie 100% bana po pewnym czasie, ponieważ obie sieci świetnie wiedzą na czym polega zabawa tych bot­ów, dając wam bana nawet do miesiąca jeżeli chodzi dawanie np LIke pod zdjęciami. 

so

Ten bot nie używa kont fb ani yt. Wchodzi albo na strony albo ogląda filmiki, to tyle.

Podobno jakiś milion osób i koniec ofert ?  :D Ale jak kliknę jeszcze raz to działa normalnie przez jakąś chwilę.

spróbuj raz używac web hits a raz yt

­

Opublikowano

so

Ten bot nie używa kont fb ani yt. Wchodzi albo na strony albo ogląda filmiki, to tyle.

spróbuj raz używac web hits a raz yt

Piszę wyraźnie że jest opcja lajkowania Fanpage, zdjęc profilowych, postów. A na yt lajkowania filmików, oraz nabijanie wyświetleń. 

­

bgfp marvelia.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W przypadku facebook'a ta strona jest zbędna.

Mają w ofercie wykupienie pakietu, a subskrybują/lajkują same lewe konta xD

• 4 lata później...
Opublikowano

Temat został przeniesiony do kosza.

Powód: Linki wygasły.

Jeśli uważasz, że ten temat nie powinien się znaleźć w koszu, bądź jesteś jego autorem i chciałbyś go zaktualizować skontaktuj się z moderatorem lokalnym działu Elektronika. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...