Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UltimateBot - płatny bot| Dyskusja

damster1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Temat napisałem ze względu na mały spam w temacie Simple Autobuyer i pomyślałem że dużo użytkowników może się mylić z odpowiedziami do userów proszących o pomoc, więc stworzyłem osobny temat dla użytkowników UltimateBot'a!

Używa ktoś Ubot'a? ja sam korzystam z tego bota od prawie miesiąca i jestem na prawdę zadowolony!

Jak ktoś ma jakieś problemy możemy nawzajem sobie pomagać itp :D

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

mozesz podac linka do stronki tego bota 

Jeśli chciałbyś zakupić proponuję zakup za 3dni na przetestowanie bota :) sam tak zrobilem i po wygaśnięciu licencji zakupiłem od razu na miesiąc :)

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

­@damster1

Jak oceniasz zarobek? Ile na dobę można wyciągnąć? Opłaca się go kupować?

Ten rap to inny wymiar, z kosmosu biorę każdy panczlajn,
Ciebie podobno nic nie zatrzyma? #Grawitacja
Naginam prawa, rządzę fizyką, istny Newton w wersach,
bo zostawiam Cię na glebie suko.. w cząsteczkach.

Opublikowano

@Niewyspany

Ja na dwóch kontach jade i mam od 100k do 150k zarobku, znam osoby ktore maja po 400-500k :D

@1361622928-U485574.pngMalannowski

Tak różni się, ten UltimateBot działa w tle, więc można używać spokojnie PC, sam wystawia karty na sprzedaż, zatrzymuję się na jakies 8-10min, sprawdza cenę zawodników i daję minimalna do kupna i optymalną do sprzedaży (sam też możesz ustawić za ile chcesz kupić,sprzedać zawodnika) :) 

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

@Niewyspany

Ja na dwóch kontach jade i mam od 100k do 150k zarobku, znam osoby ktore maja po 400-500k :D

@1361622928-U485574.pngMalannowski

Tak różni się, ten UltimateBot działa w tle, więc można używać spokojnie PC, sam wystawia karty na sprzedaż, zatrzymuję się na jakies 8-10min, sprawdza cenę zawodników i daję minimalna do kupna i optymalną do sprzedaży (sam też możesz ustawić za ile chcesz kupić,sprzedać zawodnika) :)

Zarobek dzienny? Jeżeli tak to trochę cienko :/

Opublikowano

tez polecam UB. dziennie bez specjalnego angazowania sie w poszukiwanie "perelek" mozna 300-400k wyciagnac (platforma PS4). Poza tym, co prawda bot jest platny, ale mozna z niego korzystac za darmo.

Opublikowano

Kurde, a mi ten bot coś nie chce działać. Wybrałem sobie 4 zawodników, uzupełniłem ceny(Oczywiście jestem poprawnie zalogowany do programu itd...) Ale nic sie nie dzieje. Daję price update, po długim czasie zaktualizuje ceny, klikam start bot i cisza... nic sie nie dzieje.. A kasa poszła... kur...

Opublikowano

tez polecam UB. dziennie bez specjalnego angazowania sie w poszukiwanie "perelek" mozna 300-400k wyciagnac (platforma PS4). Poza tym, co prawda bot jest platny, ale mozna z niego korzystac za darmo.

Niby jak za darmo?

Opublikowano

Eh. Chyba się nie rozumiemy.  Wszystko mam poprawnie skonfigurowane ? 

Takie mam ustawienia:

97513846081901778584.jpg

Czekam, czekam, czekam.. Bot nie daje oznak życia ^^ W sensie nie mam pojęcia czy coś sie dzieje.

Opublikowano

@kubus17

jaki masz ustawiony RMP? a jesli masz jakies problemy z botem, napisz na oficjalnym fourm Ubota ;)

@1361622928-U485574.pngisinteger

tak :) nawet jak sie skonczy licytacja i nikt nie kupi to bot automatycznie sam wystawia

Mam na mysli, czy jeżeli trafimy zawodnika w paczce, wystawimy go na liste transferową, to czy program wystawi go na licytacje ?

Opublikowano

Kupiłem i jak na razie słabo{4h} na PC, wogóle chyba sobie pójdę w strone ps4 bo tam większy zysk jest.

Da się wogóle korzystać z webbapa na ps4 bez posiadania samej konsoli, jakieś konto samo czy coś ?

Opublikowano

Kupiłem i jak na razie słabo{4h} na PC, wogóle chyba sobie pójdę w strone ps4 bo tam większy zysk jest.

Da się wogóle korzystać z webbapa na ps4 bez posiadania samej konsoli, jakieś konto samo czy coś ?

Też kupiłem na próbę na PC, ale słabo strasznie, pewnie przydałby się VPS z bardzo niskim pingiem.

Opublikowano

Mam na mysli, czy jeżeli trafimy zawodnika w paczce, wystawimy go na liste transferową, to czy program wystawi go na licytacje ?

kiedy bot działa nie można korzystać z konta FUT. zatem jak otwierasz paczki i umieścisz zawodnika na TL to bot powinien ponownie ich wystawiać gdyby nikt nie kupił. Tak jednak nie powinno się robić a TL powinna być pusta podczas używania bota.

Eh. Chyba się nie rozumiemy.  Wszystko mam poprawnie skonfigurowane ? 

Takie mam ustawienia:

97513846081901778584.jpg

Czekam, czekam, czekam.. Bot nie daje oznak życia  ^^ W sensie nie mam pojęcia czy coś sie dzieje.

Po pierwsze bot działa 9 minut, więc nie oczekuj, że natychmiast będzie kupował. Pytanie też o której godzinie zrobiłeś zrzut. Zupełnie inaczej zachwouje się rynek w nocy czy nad ranem czasu "polskiego" a inaczej po 17, czy np. w środowy wieczór.

Bot może nie działać, bo masz zapchany TL (tradepile w bocie). Wszystko czego bot nie kupił wywal. Umiejętnie używając bota można zarobić 300-500k dziennie. Przynajmniej na rynku PS4. PC jest mniejszy to i pewnie inne zyski się osiąga.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...