Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

is tak samo drogi jak byl ? na co teraz zbierasz? auto? oplacic studia ? moze na przyszle wakacje ?

Drogi IS? IS taki jak wszędzie jak nie tańszy.

Chyba pomyliłeś serwery :P

sygna.jpg

Opublikowano

is tak samo drogi jak byl ? na co teraz zbierasz? auto? oplacic studia ? moze na przyszle wakacje ?

Nie wiem co Wy macie do tego ISu. Widocznie nie grałeś zbytnio na poprzednich odsłonach bo ja bez wydawania hajsu mialem full is.. Wystarczylo troche podropić i kupować kupony SM od innych graczy :D Potwierdzi to większość osób, które się troche przykładały do gry ;) Serwerek zapowiada sie swietnie i napewno zagoszcze na nim !

Opublikowano

Powodzenia , może wypali i bedzie tak jak należy

Prezke mogles chociaz nowa dać ^^

Prezka jest ok więc nie zmieniałem, jedynie zaktualizowałem ss'y.

Wypalić powinno wypalić zatem wszystkich zapraszam do gry :D

Grałem na pierwszej odsłonie i zdecydowanie zagram również na tej ;) Serwer polecam w 100%

Dzięki i pozdrawiam!

Oglądam to i nic specjalnego nie widzę.

Ale życzę wam powodzenia :>

Kto co woli, zawsze możesz wejść i zobaczyć jak to wygląda w grze.

Polecam serwer .Zagram na pewno .Harion rework mam nadzieje że będzie udany .

Zapraszam :)

Który to już rework ? :x

Osobiscie grałem na pierwszej odsłonie, która według mnie była dobra. Teraz jak widze kolejny rework, to po prostu rzygam.

Od pierwszej odsłony bardzo dużo się zmieniło, zawsze możesz obczaić co i jak może akurat Ci się spodoba.

Pozdrawiam

sygna.jpg

Opublikowano

Kiedy ten start ? Powiedz mi ktoś dokładnie kiedy jest, bo musze sobie zorganizować czas wolny na expienie ;D

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

Kiedy ten start ? Powiedz mi ktoś dokładnie kiedy jest, bo musze sobie zorganizować czas wolny na expienie ;D

Date podamy już za kilka dni! Może nawet wcześniej

sygna.jpg

Opublikowano

SHIVA<3333333333333

Na s1 grałem, mozliwe ze zawitam i tu :D Ekipa adminów częsciowo została, a było dobrze wiec supcio

InfoMode zareklamuje ponownie?:D

Nicki - Mercy, Demigod. ShowNoMercy, Mnich1, Uprising, Ampers.

Serwery: s8, s21, s26, AnimeMT2, Triadica, XenoxMT2, Inorist, Reinor, Paradise, Gladormt2, ShivaMT2 S1, MalygosMT, ShivaMT2 2015

Opublikowano

SHIVA<3333333333333

Na s1 grałem, mozliwe ze zawitam i tu :D Ekipa adminów częsciowo została, a było dobrze wiec supcio

InfoMode zareklamuje ponownie? :D

Z info jeszcze nie gadałem.

Co do bety szukujcie się ,dzisiaj powinienem skończyć clienta i będzie można testować! :D

sygna.jpg

Opublikowano

Czekam cały czas, kiedy dokładnie beta ? ;)

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano
Rework Shivamt2

Rework Alucard

Rework Tiveria

Rework NetMetin

Rework Ascarial

Rework TemidaMT2

Rework Erbia

No ładnie społeczność "techników" lub "sponsorów" metinowych ostatnio pojebało, aż śmiać mi się już z tego chce.

Nie mogę polecić serwera przez zabawę w mikrofalówkę i odgrzewanie zimnego schabu. T_T

Opublikowano

Rework Shivamt2

Rework Alucard

Rework Tiveria

Rework NetMetin

Rework Ascarial

Rework TemidaMT2

Rework Erbia

No ładnie społeczność "techników" lub "sponsorów" metinowych ostatnio pojebało, aż śmiać mi się już z tego chce.

Nie mogę polecić serwera przez zabawę w mikrofalówkę i odgrzewanie zimnego schabu. T_T

Ty akurat lepszy nie jesteś bo vesteris to jakos też jest rework. Piszac w tym temacie sam sie przynales ze jestes pojebany

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

Ty akurat lepszy nie jesteś bo vesteris to jakos też jest rework

Rework Shivamt2 - wyludnił się bo był kiepski

Rework Alucard - wyludnił się przez działania administracji

Rework Tiveria - wyludnił się przez olanie administracji + bycie starym serwerem

Rework NetMetin - wyludnił się przez administrację

Rework Ascarial - wyludnił się przez Azprime

Rework TemidaMT2 - wyludnił się bo był słaby

Rework Erbia - wyludnił się przez administrację

Rework Vesteris - wyludnił się przez ataki

Widzisz tu różnicę? Ludzie się nie zmieniają, jeżeli administracja była c*****a to dalej będzie c*****a, jeżeli nie umią robić serwerów to nie znają się na metinie. Ataki się ogarnęło i elo. Dlatego jest różnica między Vesterisem a wymienionymi serwerami.

Strzała.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...