Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam, serwer trochę postoi a jak już zgarną kasę z Isu to będą mieć wywalone w ten serwer. Na kazdej odsłonie tak było. Jeśli ktoś chce stracić swój czas na ten serwer to powodzenia :]

Odgrzewany kotlet x3 nie smakuje najlepiej ;/

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widzę dodano parę misji i można reworka robić na 3 miesiące.  Po co beta? Przecież wszystko już ludzie przetestowali na poprzednich odsłonach.

Powodzenia, ale nie zawitam po raz trzeci nie dam się nabrać. Harion, sam wiesz, że zajmujesz się serwerem, gdy jest 600-900 graczy online, jak spada do 100-300, to wchodzisz max 2x w tydodniu i tyle Cie widać. 

Opublikowano

Zrobilibyści nowy porojekt servera a nie cały czas to samo 8 start dalej to samo. Tak średnio bym powiedział 2/10.

Opublikowano

Akurat co do tego, że zgarniają pieniądze z Isu i znikają, mogłabym się sprzeczać. Na serwerze możesz osiągnąć dużo bez kupowania SM w is. Ale jednak wciąż serwer jest taki sam i nic się nie zmienia. Jestem jeszcze ciekawa jakie są te 'nowe' kostiumy i fryzury, takie same jak na wcześniejszych odsłonach? Jak tak to śmiechłam, bo po co pisać w prezentacji w zmianach, że 'coś jest nowego' skoro już to było na tym serwerze. 

229401491222156497913.gif

Opublikowano

Ahhhh i ten zapach świeżo ściętej trawy... Bezcenne... I znów shiva powraca i jak zawsze nie zabraknie ekipy ChosenDevil, która zdepcze wszystkich na swojej drodze :D. Serwer fajny można się pobawić bez wydawania w is. Ja zagram :)

Opublikowano

To jest ten Janusz, który miał wyjebane na graczy przez co oni odeszli.

Potem niby zrozumiał swoje błędy, przepraszał obiecywał poprawę i postawił jeszcze raz

ten sam serwer ? A potem znów sytuacja się powtórzyła i miał graczy w dupie ?

hahaha nie zagram.  <.<

Opublikowano

Jak dla mnie to trzeba być debilem żeby otwierać serwer 6 razy, a co dopiero grać na nim, z samych prezentacji serwera znam już całą rozgrywkę bo tyle razy to było że..

Imo powinniście usunąć slogan Rework serwer jest w stanie to nosić gdy jest całkowicie zmieniany, a tutaj jest dodany kanionek w m1 i oblivion trees, patologia.

PS. Jestem pewien że lepiej by przyjął się status "Serwer nie padnie." ~ kilka miesięcy potem: SHIVIA S6

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Myślałam, że zmienicie cokolwiek a tu co? 220lvl wprowadzony z czasem (na poprzedniej odsłonie też tak było mówione, a lvl nie został wprowadzony), system pasów pvp (miał być na s3 nie został wprowadzony). Na początku prezentacji napisaliście, że wygląd zbroi jest poprawiony i co mieliście na myśli? Nadal okropny system zbroi jak i broni, ja nie wiem czy macie wgl jakieś poczucie estetyki, najwidoczniej nie. I te pety.. jest mnóstwo fajnych petów, które cieszą oko, a Wy co? Dajecie ropuchę..

Rework chyba miał wprowadzić wszelakie zmiany, jak to zazwyczaj w reworkach jest, a tutaj? Zwiększyliście % na ulepszanie i dodaliście jakąś tam misję, wow. 

A drop ulepszaczy pewnie nadal tak tragiczny jak na wcześniejszych odsłonach, gdzie nie dało się uświadczyć bossa bo wciąż ktoś na niego czyhał.

Spodziewałam się czegoś lepszego, jednak się zawiodłam. 

Życzę powodzenia, przyda Wam się, a i chociaż nie olejcie tego serwera po dwóch tygodniach czy tam miesiącu. 

Ale Wy wszyscy sie spinacie a nawet piszecie coś co nie jest prawdą. Osobiście grałem na s3 jak i poprzednich edycjach i pasy były więc nie wiem o czym ty mowisz. Jak nie bedizesz gral na serwerze ze wzgledu na ropuche to smieszny jestes xD Zauwazylem teraz mnostwo zmian których Ty nie widzisz, bo ty jesteś typowym hejtem który widzi same minusy xD Ale cóż.. Wszystkim nie dogodzisz :)

Moja opinia? Serwer jak najbardziej na + Widze dużo zmian, milo będzie do tego powrócić :D Zapowiada się ciekawie, myślę, że ten rework będzie bardzo dobry. Widać, że administracja się postarała na start :D Czekam w niecierpliwości na serwer. Pozdrawiam

Opublikowano

Czemu w bonusach 1-5 jest 15% strzaly, a na miecze, 2reka, sztyle jest 10/15? xD

Będą dodane szarfy, albo sklepiki offline? ;p

Bonusy jeszcze będą aktualizowane.

Jednak głównie wygląda to tak, że te do expa wchodzą max, a te do pvp 10-15.

Sklepów offline nie będzie.

Serwer startuje już x raz, ale zawsze coś nowego podczas kolejnego otwarcia miał. ;) Jak dla mnie, Shiva osiągnęła już duży sukces na pierwszym i drugim starcie, dlatego wątpię aby grały tu teraz tłumy, choć powodzenia życzę. 

Mimo wszystko polecam ze względu na Hariona, który się bardzo w to angażuje i zależy mu na graczach, nie pieniądzach. 

Ten serwer sam w sobie jest dosyć monotonny, ale miło wspominam chwile na nim. ;)

Dodaliśmy sporo rzeczy, więcej questów, inny system ulepszania KD, więcej bossów, szkat etc.

Gra będzie miała teraz więcej do zaoferowania i nie powinna się nudzić tak szybko jak poprzednio.

Akurat co do tego, że zgarniają pieniądze z Isu i znikają, mogłabym się sprzeczać. Na serwerze możesz osiągnąć dużo bez kupowania SM w is. Ale jednak wciąż serwer jest taki sam i nic się nie zmienia. Jestem jeszcze ciekawa jakie są te 'nowe' kostiumy i fryzury, takie same jak na wcześniejszych odsłonach? Jak tak to śmiechłam, bo po co pisać w prezentacji w zmianach, że 'coś jest nowego' skoro już to było na tym serwerze. 

Nowe kostiumy po prostu są nowe bo nie było ich na wcześniejszych odsłonach, zobaczycie je już w grze.

Wiem, ze kobiety głównie zwracają aspekty na takie rzeczy więc będziecie mogły się trochę poprzebierać :P

Kiedy pojawi sie beta : ) ?

Dosłownie na dniach.

Dobrze wspominam gre na tym serwerze, także zapewne zagram

Oby tylko w tych nowościach nie było sklepów offline :)

Zapraszamy, shopów offline nie będzie.

sygna.jpg

Opublikowano

Harion kiedy s5? bo na tym nie zagram ale moze na s5 zagram kiedy start ? podaj info pliss.

Obawiam się, że nigdy zatem teraz masz jedyną okazję :/

Ale startuje/jest aktualnie sporo innych serwerów które być może są już s5 zatem możesz iść pograć tam.

Pozdrawiam :)

sygna.jpg

Opublikowano

Bardzo podobają mi się nowe dungi, oraz pet, który zawiera bon +20 na imigrantów:

evsk.png

Rework zapowiada się świetnie. Mam nadzieję, że wyjdzie lepiej niż wersja pierwsza i życzę powodzenia. :)

Opublikowano

Bardzo podobają mi się nowe dungi, oraz pet, który zawiera bon +20 na imigrantów:

evsk.png

Rework zapowiada się świetnie. Mam nadzieję, że wyjdzie lepiej niż wersja pierwsza i życzę powodzenia. :)

haha +20 na imigrantów, o tym nie pomyślałem

Zapraszamy do gry! :)

sygna.jpg

Opublikowano

Szkoda, że nie pozmienialiście setów eq i nie zrobiliście "całkowitej" renowacji petów/wierzchowców, bo oglądać to samo kolejny raz nie jest zbyt przyjemne.

Gdybyście bardziej odświeżyli shive, to by zapewne mniej osób się do was pruło.

Życzę powodzenia i mam nadzieje, ze tym razem zagra więcej osób niż na poprzednich odsłonach.

Opublikowano

Myśliscie nad zmianą wyglądu zbrojek/ broni? ;)

Raczej nie, lecz są dodane nowe na 210 i 220 lvl, screeny będą w głównej prezentacji.

Staramy się bardziej zadbać o samą rozgrywkę niż o strefe wizualną,

w końcu dawniej bajerów nie było, a ludzie grali ponieważ była świetna atmosfera.

Miejmy nadzieję, ze serwer przypadnie wam do gustu.

Beta niebawem także będziecie mieli okazje protestować serwer i stwierdzić czy warto zagrać.

sygna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...