Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] TemidaMT2 Rework

KodziaTV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odgrzewany kotlet to ciągle ten sam kotlet :)

Reworki w 90% przypadków nie wypalają.

Nie ten sam, tylko gorszy. 

Na serwerze grałam chwilę, nie polecam. Więcej błędów niż czasu online administracji na forum.

­

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@KodziaTV Jak widzę twoje posty to myślę że twój wiek to maksymalnie 15 lat. Po twoich postach nie polecam ;)

"yyy" "eeee" :s

Uczeń
Opublikowano

@Invoice

Mnie sie o to nie pytaj, to nie moja sprawa.

Sherer i tym właśnie postem pokazałeś, że znów jak Ci się znudzi bycie technikiem sam się zdegradujesz i odejdziesz od team Temida.

Dzięki za tą informację bo już myślałem, że faktycznie teraz zajmiecie się serverem, ale jak widać już na starcie nie obchodzi Cię to 

Opublikowano

Sherer i tym właśnie postem pokazałeś, że znów jak Ci się znudzi bycie technikiem sam się zdegradujesz i odejdziesz od team Temida.

Dzięki za tą informację bo już myślałem, że faktycznie teraz zajmiecie się serverem, ale jak widać już na starcie nie obchodzi Cię to 

Czy ja o czymś nie wiem? Jak niby znowu mogłem ZNOWU się zdegradować? Raz odszedłem i koniec. A napisałem żeby mnie w to nie mieszać, bo ludzie jakieś bajki wypisują.

Uczeń
Opublikowano

Czy ja o czymś nie wiem? Jak niby znowu mogłem ZNOWU się zdegradować? Raz odszedłem i koniec. A napisałem żeby mnie w to nie mieszać, bo ludzie jakieś bajki wypisują.

Znaczy jakie bajki 

czy te, że ludzie piszą że nie będą grać na serverze bo coś tam "odgrzewany kotlet", "reworki tylko niszczą servery"

czy chodzi Ci o te, że jesteś dalej technikiem Temida 

bo szczerze to już sam się zastanawiam kto w końcu robi ten rework i czy w ogóle jest robiony 

Temat założył Kodzia i tylko tyle każdy wie, że ta osoba założyła temat o rework temida który nawet nie wiadomo czy się odbędzie 

Opublikowano

aha?

zobaczymy...

ludzie chcieli reworka! 

Tępa strzało, to zrób może głosowanie, albo referendum i niech głosują ludzie czy chcą. Bo jesteś taki pewien a w temacie zaledwie 2-5 osób chce Reworka, a nie ok 500 osób. Zachwycasz się tymi 5 osobami jak nie poważny jak by to była masa ludzi, nie zauważyłeś jeszcze? Gdyby tak wszyscy, no może nie wszyscy ale chociaż połowa ludzi co grała na tym syfie chciała reworka to byś miał nie 5 stron w tym temacie ale 100 stron i nie wiem czy nie zauważyłeś ale ludzie mają dość reworków, pandora, temida itp robi się to nudne, chcą czegoś nowego fajnego a nie powrotu do olewania graczy, zbijania bananów i mieć wszystko w 4 - literkach ;).. Skoro jesteś taki dobry to zrób nowy serwer ;) nie na tych ujowych plikach

yyy zamknij morde :)

Mówi to osoba która na któreś z stron prosiła o "kulturę" boże weź idź układaj klocki lego, rób budowle i sell, szybciej zarobisz ;)

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Tępa strzało, to zrób może głosowanie, albo referendum i niech głosują ludzie czy chcą. Bo jesteś taki pewien a w temacie zaledwie 2-5 osób chce Reworka, a nie ok 500 osób. Zachwycasz się tymi 5 osobami jak nie poważny jak by to była masa ludzi, nie zauważyłeś jeszcze? Gdyby tak wszyscy, no może nie wszyscy ale chociaż połowa ludzi co grała na tym syfie chciała reworka to byś miał nie 5 stron w tym temacie ale 100 stron i nie wiem czy nie zauważyłeś ale ludzie mają dość reworków, pandora, temida itp robi się to nudne, chcą czegoś nowego fajnego a nie powrotu do olewania graczy, zbijania bananów i mieć wszystko w 4 - literkach ;).. Skoro jesteś taki dobry to zrób nowy serwer ;) nie na tych ujowych plikach

Mówi to osoba która na któreś z stron prosiła o "kulturę" boże weź idź układaj klocki lego, rób budowle i sell, szybciej zarobisz ;)

chłopie sklej pizde

VTlxIll.png

Uczeń
Opublikowano

chłopie sklej pizde

Bardzo dobre podejście do innego użytkownika 

dajesz przykład innym, tak trzymaj 

Opublikowano

Bardzo dobre podejście do innego użytkownika 

dajesz przykład innym, tak trzymaj 

Serwer i tak nie ma prawa bytu, więc co ma chłopak do stracenia.  :v

­

Opublikowano

Serwer i tak nie ma prawa bytu, więc co ma chłopak do stracenia.  :v

­

Konto XDD

Co do tematu, skoro Sherer nie ma nic wspólnego z tym serwerem to stawiam, że Ar3lek również nie?

To po co są oni w tagach? I co tu jest wgl grane? XDDDDDD

Opublikowano

Em, takie zapytanie.

Kto to teraz będzie miał?

Bo wiecie, forum wykonałem dla sherera :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...