Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] TemidaMT2 Rework

KodziaTV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twoje wypowiedzi w tym temacie przypominają posty jakiegoś piętnastolatka, a serwer z piętnastolatkiem w teamie nigdy nie jest fajny. Daj sobie spokój.

tak ?

Synu ja pracuje mam prace, a metin2 to tylko dla mnie frajda 

Co wy możecie obiecywać, że robicie revork i że  teraz na 100% będziecie zajmować się serverem jak na starcie Temidy pier*****ście to samo. 

Jeśli już chcecie zrobić server to zacznijcie od siebie, nwm kupcie sobie psa i się nim zajmujcie i może w tedy nauczycie się co to odpowiedzialność.

jestem ciekawy czy byś w realnym życiu to samo powiedział :)

nie znasz mnie więc nie oceniaj

VTlxIll.png

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Uczeń
Opublikowano

tak ?

Synu ja pracuje mam prace, a metin2 to tylko dla mnie frajda 

jestem ciekawy czy byś w realnym życiu to samo powiedział :)

nie znasz mnie więc nie oceniaj

Powiedział bym :) chociaż, gdybyś faktycznie mnie spotkał nawet byś się nie przyznał, że to jesteś ty

A czemuż to Ar3lek się nie wypowie? przecież to on jest Administratorem. 

Aha i zmieńcie "tagi"  z tematu, bo poco okłamywać ludzi, że sherer jest dalej technikiem 

Opublikowano

LUDZIE!

Nie wchodźcie na ten serwer. Jak wystartują i na starcie nie wpłyną pieniążki to zobaczycie jak szybko zwiną interes.

Serwer bez przyszłości. Pogracie max. miesiąc z jakimś komfortem, a potem zacznie się flame na prawo i lewo.

Po prostu dla waszego dobra - ustawcie sobie słowo "Temida" jako cenzurowane.

Opublikowano

LUDZIE!

Nie wchodźcie na ten serwer. Jak wystartują i na starcie nie wpłyną pieniążki to zobaczycie jak szybko zwiną interes.

Serwer bez przyszłości. Pogracie max. miesiąc z jakimś komfortem, a potem zacznie się flame na prawo i lewo.

Po prostu dla waszego dobra - ustawcie sobie słowo "Temida" jako cenzurowane.

aha?

Zobaczymy :)

VTlxIll.png

Opublikowano

Sherer... nie polecam bedzie tak jak na asine, że pierw bugi potem znikające eq a potem daje wszystkim ulepy ;) kto grał ten wie co tam było.

Asine miało 2 techników :)

Pierwszy to był jakis noname, a potem sherer pomógł z bugami itp.

Zanim napiszesz post radze wiecej wiedziec 

VTlxIll.png

Opublikowano

Asine miało 2 techników :)

Pierwszy to był jakis noname, a potem sherer pomógł z bugami itp.

Zanim napiszesz post radze wiecej wiedziec 

wiem wystarczająco grałem sam i jak serwer zaczął się jeeebać  to rozdawałeś ulepki pety i inne nawet kolesie z starej gildii ssy mają jak dałeś im po 15k ulep i tego peta jekiegoś więc nie wmawiaj sobie bo każdy kto tam grał wie jak było :)

Opublikowano

wiem wystarczająco grałem sam i jak serwer zaczął się jeeebać  to rozdawałeś ulepki pety i inne nawet kolesie z starej gildii ssy mają jak dałeś im po 15k ulep i tego peta jekiegoś więc nie wmawiaj sobie bo każdy kto tam grał wie jak było :)

ja dawałem ?

ja byłem graczem tylko -.-

VTlxIll.png

Opublikowano

a to ty nie sherer? :D to sorry pojeeebało mi się coś myślałem, że to Ty tylko nazwe zmieniles na mpc xD

xD Spoko

BTW, Zapraszam na temide sprawdzić jak będzie :)

VTlxIll.png

Opublikowano

to kwestia czasu tydzien postoisz i odpuscisz bo bedzie " trują du*e " i odpuscisz z serwerem :D

nie !

co jak co, ale do klientów miły jestem :)

Będę robił wszystko co się da, aby dużo ludzi grało i miło, by się im grało.

VTlxIll.png

Opublikowano
Rework Shivamt2

Rework Alucard

Rework Tiveria

Rework NetMetin

Rework Ascarial

Rework TemidaMT2

Rework Erbia

No ładnie społeczność "techników" lub "sponsorów" metinowych ostatnio pojebało, aż śmiać mi się już z tego chce.

Nie mogę polecić serwera przez zabawę w mikrofalówkę i odgrzewanie zimnego schabu. T_T

Opublikowano

Rework Shivamt2
Rework Alucard
Rework Tiveria
Rework NetMetin
Rework Ascarial
Rework TemidaMT2
Rework Erbia

No ładnie społeczność "techników" lub "sponsorów" metinowych ostatnio pojebało, aż śmiać mi się już z tego chce.

Nie mogę polecić serwera przez zabawę w mikrofalówkę i odgrzewanie zimnego schabu. T_T

O kogo ja tu widzę ;d

Szanuje Cię jako technika i człowieka, lecz się mylisz co do tego projektu :)

Ty masz bardzo fajny serwer gra tam po 1,2k ludzi :) też zrobiłeś reworka.

Więc daj nam też szanse .

:)

VTlxIll.png

Opublikowano

O kogo ja tu widzę ;d

Szanuje Cię jako technika i człowieka, lecz się mylisz co do tego projektu :)

Ty masz bardzo fajny serwer gra tam po 1,2k ludzi :) też zrobiłeś reworka.

Więc daj nam też szanse .

:)

My wyłączyliśmy serwer po dyskusji z graczami, rework był tylko i wyłącznie ich decyzją bo my mogliśmy trzymać serwer dalej. Do tego głównym powodem były ataki, a nie tak jak wymienione serwery przekręty administracji lub po prostu c*****e serwery. Taka prawda, przełknijcie to.

Opublikowano

My wyłączyliśmy serwer po dyskusji z graczami, rework był tylko i wyłącznie ich decyzją bo my mogliśmy trzymać serwer dalej. Do tego głównym powodem były ataki, a nie tak jak wymienione serwery przekręty administracji lub po prostu c*****e serwery. Taka prawda, przełknijcie to.

Pytaliśmy się graczy rework czy s2 więcej głosów było na reworka :)

VTlxIll.png

Opublikowano

na reworku na pewno nie zagram

Na poprzedniej sie męczylem tyle czasu aby dojść do praktycznie max eq oraz is a teraz od nowa ?

Sorry ale nie dzięki.Straciliście w oczach za cuda na tej edycji serwera i na innych nie mam ochoty grać.

Opublikowano

na reworku na pewno nie zagram

Na poprzedniej sie męczylem tyle czasu aby dojść do praktycznie max eq oraz is a teraz od nowa ?

Sorry ale nie dzięki.Straciliście w oczach za cuda na tej edycji serwera i na innych nie mam ochoty grać.

bedzie tera latwiej

VTlxIll.png

Opublikowano

Sherer... nie polecam bedzie tak jak na asine, że pierw bugi potem znikające eq a potem daje wszystkim ulepy ;) kto grał ten wie co tam było.

Padlem. Kazdy kto mnie chociaz troche zna, wie ze nie mam tzw "kolegow" w metinie i poniekad nie aktywizuje sie z graczami (nie lubie tego robic, bo potem mnie posadzaja o takie niestworzone rzeczy).

Na Asine oddawalismy ulepszacze z powodu cofki, a to ze niektorzy zachowali sie nieuczciwie (i sa z tego zajebiscie dumni) to juz sprawa ich sumienia. Jakbys tak dobrze znal sytuacje z Asine, to wiedzialbys, ze nie tworzylem tego serwera sam i duza ilosc bugow (w tym z eq) nie byla z mojej winy.

Reasumujac, nie masz kszty racji mowiac w ten sposob, co potwierdza historia mojej pracy na Temidzie (ktora jest czysta jak lza).

Opublikowano

Padlem. Kazdy kto mnie chociaz troche zna, wie ze nie mam tzw "kolegow" w metinie i poniekad nie aktywizuje sie z graczami (nie lubie tego robic, bo potem mnie posadzaja o takie niestworzone rzeczy).

Na Asine oddawalismy ulepszacze z powodu cofki, a to ze niektorzy zachowali sie nieuczciwie (i sa z tego zajebiscie dumni) to juz sprawa ich sumienia. Jakbys tak dobrze znal sytuacje z Asine, to wiedzialbys, ze nie tworzylem tego serwera sam i duza ilosc bugow (w tym z eq) nie byla z mojej winy.

Reasumujac, nie masz kszty racji mowiac w ten sposob, co potwierdza historia mojej pracy na Temidzie (ktora jest czysta jak lza).

Sherer :D 

VTlxIll.png

Uczeń
Opublikowano

Szczerze teraz tak sobie pomyślałem, że jednak zagrał bym na tym waszym revork i jeśli tym razem dacie d**y to tylko upewnicie ludzi, że tworzycie servery dla hajsu i się nie interesujecie serverem.

Zatem do roboty i tym razem nie dajcie d**y.

Kodzia napisałeś, że tym razem będzie łatwiej o eq ok jest to bardzo fajne, ale usuńcie Bs'a z servera bo to tylko psuje servery metina. Zróbcie jakieś zabezpieczenia, żeby nikt nie mógł go używać i żeby było jeszcze trudniej zróbcie kończącą się zmiankę 1-5.

Bony 6/7 niech lecą z metków i fajnie by było gdyby były do PvP jak i PvM, a ulepszacze niech da sie wyrabiać np: 10x czerwony kamień, 10x niebieski kamień, 10x żółty kamień i otrzymamy nwm magiczny kamień.

Dodajcie też kilka dungedonów oraz żeby z tych dungedonów dropiły ulepszacze takie jak ten magiczny kamień, a ulepszacze(czerwone kamienie itd.)niech dropią z mobów ewentualnie dodajcie jakąś skrzynke serevową, ale drop tych skrzynek od 100 lv (wiadomo jak by dropiły na 1lv na m1 siedziały by same boty).

Expienie do 100 lv utrudnijcie tak aby wbicie tego lv zajęło 1 dzień.

Chciał bym również, aby (to najważniejsze) zrobić konkretny balans postaci bo na Temidzie to wam nie wyszło obiecywaliście wiele razy balans a i tak szaman smok był najgorsza postacią na serverze.

Kamienie Duszy niech będą do max +7(ulepszacze dropiły by na eventach) a drop kd+6 był by z dungedonów/bossów

Skile chyba standardowo na P oraz dodajcie  lykana(sam nigdy nim nie grałem, ale znam opinie innych graczy)

Max lv 265 server wyróżniał by się nieco od innych gdzie standard to 250

Mam jeszcze wiele pomysłów, ale trochę się rozpisałem(może jak ktoś się wczyta zrozumie o co mi chodzi) To taka moja mała wizja servera jakiego sam szukam, ale nigdy nie znalazłem. 

(Sam mam pomysł na taki server jakiego nigdy jeszcze nie było tylko problem w tym, że nie wiem czy dało by się takie coś zrobić)

Opublikowano

Szczerze teraz tak sobie pomyślałem, że jednak zagrał bym na tym waszym revork i jeśli tym razem dacie d**y to tylko upewnicie ludzi, że tworzycie servery dla hajsu i się nie interesujecie serverem.

Zatem do roboty i tym razem nie dajcie d**y.

Kodzia napisałeś, że tym razem będzie łatwiej o eq ok jest to bardzo fajne, ale usuńcie Bs'a z servera bo to tylko psuje servery metina. Zróbcie jakieś zabezpieczenia, żeby nikt nie mógł go używać i żeby było jeszcze trudniej zróbcie kończącą się zmiankę 1-5.

Bony 6/7 niech lecą z metków i fajnie by było gdyby były do PvP jak i PvM, a ulepszacze niech da sie wyrabiać np: 10x czerwony kamień, 10x niebieski kamień, 10x żółty kamień i otrzymamy nwm magiczny kamień.

Dodajcie też kilka dungedonów oraz żeby z tych dungedonów dropiły ulepszacze takie jak ten magiczny kamień, a ulepszacze(czerwone kamienie itd.)niech dropią z mobów ewentualnie dodajcie jakąś skrzynke serevową, ale drop tych skrzynek od 100 lv (wiadomo jak by dropiły na 1lv na m1 siedziały by same boty).

Expienie do 100 lv utrudnijcie tak aby wbicie tego lv zajęło 1 dzień.

Chciał bym również, aby (to najważniejsze) zrobić konkretny balans postaci bo na Temidzie to wam nie wyszło obiecywaliście wiele razy balans a i tak szaman smok był najgorsza postacią na serverze.

Kamienie Duszy niech będą do max +7(ulepszacze dropiły by na eventach) a drop kd+6 był by z dungedonów/bossów

Skile chyba standardowo na P oraz dodajcie  lykana(sam nigdy nim nie grałem, ale znam opinie innych graczy)

Max lv 265 server wyróżniał by się nieco od innych gdzie standard to 250

Mam jeszcze wiele pomysłów, ale trochę się rozpisałem(może jak ktoś się wczyta zrozumie o co mi chodzi) To taka moja mała wizja servera jakiego sam szukam, ale nigdy nie znalazłem. 

(Sam mam pomysł na taki server jakiego nigdy jeszcze nie było tylko problem w tym, że nie wiem czy dało by się takie coś zrobić)

6/7 nie bedzie 

BS Ma być bo serwer easy

Max lvl będzie 200, a potem będzie powiększany w update

kd+5 max!

VTlxIll.png

Uczeń
Opublikowano

6/7 nie bedzie 

BS Ma być bo serwer easy

Max lvl będzie 200, a potem będzie powiększany w update

kd+5 max!

Aha czyli robicie to co już było i nawet nie staracie się o nic nowego więc nie spodziewajcie się tłumów na starcie. Ludzie szukają czegoś nowego ewentualnie chcieli by zagrać na starych metkach typu Dragon, Pandora, Elite, Senthia, a wy robicie standardowe ścierwo to powodzenia życzę, ale jednak nie zagram jak tak będzie się prezentował server jak napisałeś w odpowiedzi.

A jak się nie staracie o to czego jeszcze niema/już niema to widać, że robicie kolejny server dla hajsu 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...