Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pierwsza randka,

Ädrianovskyy™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, mam po prostu pytanie o jakies fajne tematy, bo ide jutro z taka dziewczyna nad wode, poznac sie lepiej itd.

i nie chcial bym jej za bardzo znudzic, i tutaj mam pytanie jakies fajne tematy, zeby nie nudzili najlepiej troche byly luzne

i rozmieszaly,  z gory dzieki za wszystkie dobre odpowiediz leca plusy, i 5 w profilu , jak cos to dziewczyna ma 17 ja 19

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

Nie musisz miec ze soba listy tematów o których bedziesz gadać, jedyne co musisz zrtobić to zachowywać się naturalnie. To wszystko. Jesli jestes normalny, a zakładam ze tak to rozmowa popłynie normalnym tokiem, a jeśli nie wiesz jak zacząc, to tak jak mówieś, chcesz ja poznać więc pytaj o nią. O to co lubi robić, czym sie interesuje a jak odpowie to nie mów mhm czy coś w tym stylu, tylko pogłęb temat. Dowiedz sie co jest dla niej wazne, a potem przejdziecie najpewniej do Ciebie i potem Ty bedziesz mówić. Proste, proste.

Podejdz do tego na luzie. Na spokojnie.

Aha i nie traktuj tego jak randki, tylko jak najzwyczajneijsze spotkanie.

Opublikowano

@unknowuser tez tak myslalem ze po prostu jakos to sie rozpocznie i wtedy pojdzie z glowki,

jakos sie nie martwie o czym gadac tylko zeby ja nie zanudzic, nie mam za duzo randek na koncie bo raczej

zawsze bylem z przyjaciolkami co chodzilem do pracy szkoly itd :3

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

Uniwersalni uchodźcy i afery polityczne. Przy okazji przekonasz się, czy orientuje się w świecie, który ją otacza xD

Qui est le prochain?

Opublikowano

Kazdy z nas ma w sobie takiego tygryska którym podbijamy panie. Nawet Ty czy ja. Po prostu sie nie martw, jak sie zgodziła na wyjscie czy cos, bo nie wiem jak to u Ciebie wygladalo to znaczy ze jest chociaz troszeczke zainteresowana. Bądz soba a wszystko bedzie dobrze.

Opublikowano

Bądź sobą, dyskutuj na te tematy, co ciebie interesuja, sluchaj tego, co ona ma do powiedzenia, temat do rozmowy sam się znajdzie :)

A jeśli nie będziecie potrafili się dogadać i cieszyć rozmowa, to znaczy, że po prostu nie jesteście dobrani i tyle. Nie wymyślaj nigdy na siłe jakiś tematów bo na randce nie chodzi o to, by nie zanudzic dziewczyny/chłopaka, tylko żeby zobaczyć, czy do siebie pasujecie.

igNMhIy.png

Opublikowano

Po co Ci te tematy... Pytaj o to co chciałbyś o niej wiedzieć, opowiadaj śmieszne sytuacje z życia np. pierwszy raz po alko, co odwalałeś jak byłeś mały (ja uciekałem w samych skarpetkach z domu i kąpałem się w kałuży) itp. Jakiś temat na pewno się znajdzie jak chwilę pogadacie i nawet nie będziesz o tym myślał. Nawet jak nie będzie o czym rozmawiać to zatkaj jej buzie swoim językiem, powinno jej się podobać bardziej od ciszy.

Opublikowano

Podtapiaj ją w tej wodzie to same tematy przyjdą­

Popieram użytkownika. Spytaj ją o nią potem na 10 sekund pod wodę i do góry. Wtedy za którymś razem odpowie. I tak za każdym pytaniem. 

W ten sposób dowiesz się o niej wszystkiego  B)  Jak kocha to zrozumie.

Opublikowano

No ziom błagam cie, masz 19  lat i nie wiesz o czym rozmawiac z dziewczyną na randce?

Same ci tematy przyjdą, tylko nie zaczynaj nawijać o szkole albo o pogodzie. Albo że nie wygląda tak grubo jak na zdjęciu na fb. Liśc instant

Opublikowano

­Bez przesady, bądź spontaniczny, nic na siłe. Nie rób żadnych list tematów bo to bez sensu i zostanie to zauważone, będzie widać sztucznośc w tym wszystkim.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Popieram użytkownika. Spytaj ją o nią potem na 10 sekund pod wodę i do góry. Wtedy za którymś razem odpowie. I tak za każdym pytaniem. 

W ten sposób dowiesz się o niej wszystkiego  B)  Jak kocha to zrozumie.

Może być też tak, że już nie odpowie.. wtedy wiesz, że nie była dla ciebie :(

­

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Siemanko, mam po prostu pytanie o jakies fajne tematy, bo ide jutro z taka dziewczyna nad wode, poznac sie lepiej itd.

i nie chcial bym jej za bardzo znudzic, i tutaj mam pytanie jakies fajne tematy, zeby nie nudzili najlepiej troche byly luzne

i rozmieszaly,  z gory dzieki za wszystkie dobre odpowiediz leca plusy, i 5 w profilu , jak cos to dziewczyna ma 17 ja 19

Jeśli będziesz gadał na takie tematy na które ona będzie chciała to nie będziesz się jej nudził.

I dziewczyna będzie Tobą zadowolona.

PS. Kto idzie nad wodę w październiku jak temperatury w nocy są poniżej 10 stopni.

Idź z nią do jakieś kawiarni na lody, na coca-cole, lub coś innego co będzie ona chciała.

A kiedy masz tą randkę?

6BhO6OQ.png

Lubię rajstopy koloru powyższego - ciemno-czarne. :)

Opublikowano

Jeśli będziesz gadał na takie tematy na które ona będzie chciała to nie będziesz się jej nudził.

I dziewczyna będzie Tobą zadowolona.

PS. Kto idzie nad wodę w październiku jak temperatury w nocy są poniżej 10 stopni.

Idź z nią do jakieś kawiarni na lody, na coca-cole, lub coś innego co będzie ona chciała.

A kiedy masz tą randkę?

A mówił że jest u niego poniżej 10 stopni ? Może akurat jest za granica w ciepłych krajach? : D

79160594027661829163.png

Opublikowano

A mówił że jest u niego poniżej 10 stopni ? Może akurat jest za granica w ciepłych krajach? : D

No tego on akurat w poście nie powiedział gdzie / w jakim miejscu ma się odbywać ta pierwsza randka. 

Skąd ja mam to wiedzieć? Nie jestem jasnowidzem.

6BhO6OQ.png

Opublikowano

Walnij pare kielonow odrazu bedzie latwiej, sprawdzone xD

Albo niech dziewczynę zaprosi na winko dobre, do jakieś restauracji na drogi obiad za np. 100 złotych, lub parę kieliszków wódki też może być.

Mnie rodzice na 18stkę zaprosili do restauracji i wydaliśmy 300 złotych.

6BhO6OQ.png

Opublikowano

Dziewczyne na 1 randkę do restauracji ????Gratulacje.......

Zabierz ją do parku,  rozmawiaj z nią na luzie.....

Nie wydawaj kasy na 1 randce, nie dawaj kwiatów co chwilę, nie dawaj podarunków ciągle.

To są przykazania których nie można łamać bo Ci laska w późniejszym czasie na łeb wejdzie i będzie chciała więcej i więcej.

Zawsze Ty decyduj nie Ona, bądź pewny Siebie, myśl jak facet a nie ciota a każda dziewczyna rozchyli Ci nogi......

No może prawie i zależy czy jesteś przystojny  bo jak nie to już wiekszy klopot :D

21f0dgn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...