Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dodawanie, Edytowanie, Naprawianie w C

мαנкєι ૪

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, dzisiaj zarzucę swoją małą ofertą.

Chodzi oczywiście o edycję src.

Oferuję:

Edytowanie kodu c

Dodawanie nowego kodu [nowości]

Poprawianie kodu [up, edycja]

W przypadku, gdy ktoś zechce coś abym mu dodał, musi wyraźnie napisać co a jak chce coś nowego tym bardziej, dokładnie opisać wtedy odpiszę czy jestem w stanie to wykonać i mam czas, oraz określę czas realizacji.

Co do dodawania, nie chodzi mi o kod gotowy z mpc etc bo sami sobie możecie dodać, a o zlecenie od klienta.

Rzeczy, które szybko mogą być gotowe:

Sklepy Offline - Dodawanie itemu, usuwanie itemu, wypłacanie, zmiana ceny itemu, ogólne zarządzanie. Zwykłe sklepy zostają bez zmian.

Szarfy Naramienne - Scale

Kostiumy Broni - Nowe type

Zwiększenie liczby bonusów

Nowe funkcje questowe [kto chce pisze jakie, a ja myślę]

Oczekuje:

Dobrego kontaktu

Reszta na gg

Kontakt:

GG:53558361

Nie ma tu żadnych fajerwerków, bo grafikiem nie jestem, a temat również nie dotyczy roboty grafiki ani jej przedstawiania.

6823214443099701049127.gif

Opublikowano

No ja powiem że korzystałem z Pana usług i jestem zadowolony, za pół litra mi zrobił, aż nie pamiętam co się potem działo ! POLECAM :yay:​​

Cienki zawodnik z Ciebie, po 0.5 zgonować..

@topic, Przedstaw ss'y Twoich prac w c++, chętnie zobaczę te Twoje "nowości". Neutral.

Opublikowano

Cienki zawodnik z Ciebie, po 0.5 zgonować..

@topic, Przedstaw ss'y Twoich prac w c++, chętnie zobaczę te Twoje "nowości". Neutral.

Nie mam zamiaru nic przedstawiać, bo nie oferuję tutaj gotowych rzeczy typu sprzedam szarfy i inne duperele.

Pojutrze znajdę więcej czasu temat rozpisze bardziej.

Tylko to co w temacie.

@down dzięki wielkie, bo ja po kilku nockach uje kreskóje

­

Opublikowano

Nie mam zamiaru nic przedstawiać, bo nie oferuję tutaj gotowych rzeczy typu sprzedam szarfy i inne duperele.

Pojótrze znajdę więcej czasu temat rozpisze bardziej.

Tylko to co w temacie.

­

Pojutrze jak już coś się pisze :)

Jeśli piszesz tak kod to jak znasz ortografie to nie polecam. Ale czekam na zaprezentowanie Twoich prac i wtedy zobaczymy co jest 5. Na razie napisałeś że umiesz coś dodać lub coś napisać. Uwierz mi że ja też umiem pisać :) I to bez błędów ortograficznych staram się ;)

Opublikowano

Pojutrze jak już coś się pisze :)

Jeśli piszesz tak kod to jak znasz ortografie to nie polecam. Ale czekam na zaprezentowanie Twoich prac i wtedy zobaczymy co jest 5. Na razie napisałeś że umiesz coś dodać lub coś napisać. Uwierz mi że ja też umiem pisać :) I to bez błędów ortograficznych staram się ;)

Nie używam pl znaków  c ziomku

I tak jak pisałem wyżej, nie wstawiam tu oferty sprzedaży szarf, sklepów offlajn i innych rzeczy więc i nie będę umieszczał żadnej galerii w temacie.

A tak btw, dzięki wielkie, bo ja po kilku nockach uje kreskóje

­

Opublikowano

To co Ty oferujesz w c++? Jak nie przedstawisz nawet jebanej galerii?  xD  Nie licząc fixów, które są dostępne na devie. 

Wszystko masz opisane w temacie, chyba nie muszę cytować, bo scrolla każdy potrafi użyć.

Liczę na zlecenia, co kto chce. Pisze ktoś, że chce to i to i uzgadniamy czy zrobię, kiedy i czas oczekiwania. Tak trudno pomyśleć o.O

f5

Co do dodawania, nie chodzi mi o kod gotowy z mpc etc bo sami sobie możecie dodać, a o zlecenie od klienta.

­

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...