Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Almaris.pl

BiGMen;*o.O

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

xddddddddddddddddddddddddddddd dojebal Legal by na pewno nagrywał na postaci gm'a z nickiem Nexus... nie wierze :D

Em na prostą ludzką logikę zobacz kto wstawił i kogo jest głos... Jest to Legal,a gra na postaci Nexusa ponieważ chciał ukazać pety,mounty itd.Widzę,że niestety u ciebie jest trochę pusto w głowie.Nie pozdrawiam 

Opublikowano

Em na prostą ludzką logikę zobacz kto wstawił i kogo jest głos... Jest to Legal,a gra na postaci Nexusa ponieważ chciał ukazać pety,mounty itd.Widzę,że niestety u ciebie jest trochę pusto w głowie.Nie pozdrawiam 

Gimbaza poszerza swoje terytorium, niestety nawet na mpc ją widać :D

Opublikowano

Gimbaza poszerza swoje terytorium, niestety nawet na mpc ją widać :D

No niestety ale to administracja poszerza sieć gimbazy ;x stawiajac serwery na gotowych (kradzionych) plikach dopisując... "nowości".

obraz.png

Opublikowano

No niestety ale to administracja poszerza sieć gimbazy ;x stawiajac serwery na gotowych (kradzionych) plikach dopisując... "nowości".

Szkoda słów i czasu by odpisywać ci na twoje "nędzne" hejty. Szczerzę mnie to nawet nie rusza ;) Każdy ma swoją opinię,więc nic mi do tego ;) Lecz patrząc na twoje posty mogę stwierdzić "nude" w domu.Bo jeśli nie masz nic innego do roboty tylko krytykować innych to pozderki ;) Radzę ci przeczytać wszystko jeszcze raz od nowa i zastanowić się nad następnym postem ;)

Opublikowano

Kolejny unknown z 81 postami którego biją w szkole i musi się na mpcforum wyżyć.

Opublikowano

­

Kiedy pojawi się klient?

Zapraszam do przyjrzenia się nazwie petów. No właśnie.

Twoje konto, zmieniliśmy login oraz hasło, nazwa peta została :v

Opublikowano

Essenia ---> Tesoria i 100 innych gówień. Dla mnie jest już to śmieszne...

Dobrze dodaliście coś od siebie, ale i tak każdy wie, że to padnie.

Nexus, Cady -> typ, który wszystko ma i miał (oczywiście beka).

Sorry panowie nie polecam.

Za wszelkie zachowania z ostatniego roku przepraszam. Jeżeli Cię uraziłem wybacz. ~ Cannzas.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...