Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Almaris.pl

BiGMen;*o.O

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

95212693077619142827.jpg

Nie no nawet sety inne prawda? Ta sama broń co na Tesorii jest u was + broń jest z Cradosa. :)

Nexus to zwykły kapeć który kłamię, nie umie się przyznać  musi napisać że od zera i to widać gołym okiem że od zera i c**j! :D Ciekawe co na to Cady powie. :)

53594961070274399019.png

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

xD 

Alnaris tak ? jest to udostępnione na mpc, więc możemy to wziąć. Nazwa została wymyślona bardzo dawno, pozdrawiam :)

Dostales pozwolenie na cytowanie mojego postu? Widze, ze nie chcesz zarobic na nowe jeansy.A ten uśmieszek to mozesz wysylac Asfenowi jak ci wydech przeczysci

Opublikowano

95212693077619142827.jpg

Nie no nawet sety inne prawda? Ta sama broń co na Tesorii jest u was + broń jest z Cradosa. :)

Nexus to zwykły kapeć który kłamię, nie umie się przyznać  musi napisać że od zera i to widać gołym okiem że od zera i c**j! :D Ciekawe co na to Cady powie. :)

Spytaj go, napisz na gg.

Opublikowano

Proszę cię.

Proszę filmik z Tesorii:

Zobacz sobie, ikony potek, miasta, handlarzy, sety itd. :)

+ Zobacz prezentację serwera, nie widzisz że Flourine robił te pliki? To by sobie dla jaj nie pisał japitole... :)

Teraz masz jak ślepy jesteś to nie moja wina.

Jakiś znajomy k***a panel .. jakiś taki .. mój? :D

Serwer polecam.

Tak btw chciałem powiedzieć

#JebaćAskaAsfenKrul

Opublikowano

Spytaj go, napisz na gg.

Dobra nexus wszystko masz przedstawione nie masz się czym bronić, ja już nie spamuję tylko prawdę napisałem i wiem prawda boli!. :/ 

Na razie miłego startu.

Może 200 osób będzie.

Dom aukcyjny widzę biedny z EPVP zapewne z lukami, Ranking graczy z EPVP biedny, System złości + Wisielec również z EPVP i biedny, wszystko z EPVP no to nowości w c**j! ;)

Pozdraffiam was! + Macie pewnie logowanie z Tauriosa od Teodora podjebane te czerwone jak byłem u was w Teamie na razie. :)

53594961070274399019.png

Opublikowano

Zdecydowanie nie polecam. Parę miesięcy temu szukali sponsora i pogadałem trochę z administracją. Wszystkie ich ''innowacyjne systemy'' widziałem już na elitepvpers i innych zagranicznych forach więc odmówiłem. 

Zwykły gotowiec bez przyszłości

Opublikowano

Dzisiaj ruszy już pierwsza reklama u Legala, dziękujemy za pozytyw oraz za hejt ( Być może należał nam się )  Zapraszam do dalszej wypowiedzi na temat serwera.

Nad czym tu się wypowiadać? I tak nie ma sensu na tym serwerze tracić czasu

Opublikowano

A co ty jasnowidz jesteś ? Idź hejtuj gdzie indziej ;)

Nie jestem :), po prostu miałem do czynienia z głównym administratorem i powiem szczerze, że nie wróżę wam sukcesu

Opublikowano

Nie jestem :), po prostu miałem do czynienia z głównym administratorem i powiem szczerze, że nie wróżę wam sukcesu

Nie chwal dnia przed zachodem słońca, zobaczymy po starcie, mam nadzieję, że zmienisz zdanie co do serwera. Pozdrawiam

Opublikowano

­Prezka jest dnem, robiona była "na odwal się", czego przykładem jest "jeden fragment tekstu pisany 3 godziny", na 9 dni przed startem serwera nie było ustawionego expa 121-200lvl, przez co po wbiciu 120lvl 1 mobek (byle jaki) dawał nam max lvl. Oczywiście, pan Tobiasz M. vel Nexus nie wiedział, co jest grane. Nw kto pisał prezkę, ale jakiś baran: Nevastii w teamie nie ma, a Algade to "technik forum". Nexus kręci, kręci i kręci, ale czego można się spodziewać po gościu, który ma 15 lat i nie umie się przyznać do karniaka, którego mi zostawił, gdy dałem mu porządzić swoim komputerem (za pomocą programu TeamViewer, bo coś tam). Pragnę też dodać, iż ww. Paweł G. vel Algade to również niezłe ziółko, pierdzieli, że jestem krętaczem, dzieciakiem o złodziejem, a sam jest dwulicowym krętaczem. Czekam na przelew pieniążków z tytułu wykonania forum od deski do deski jak należy i gówno mnie obchodzi, że Algade je spierdolił.

Z calego serca serwera nie polecam, niech ktoś zddosuje na amen to coś.

Opublikowano

­Prezka jest dnem, robiona była "na odwal się", czego przykładem jest "jeden fragment tekstu pisany 3 godziny", na 9 dni przed startem serwera nie było ustawionego expa 121-200lvl, przez co po wbiciu 120lvl 1 mobek (byle jaki) dawał nam max lvl. Oczywiście, pan Tobiasz M. vel Nexus nie wiedział, co jest grane. Nw kto pisał prezkę, ale jakiś baran: Nevastii w teamie nie ma, a Algade to "technik forum". Nexus kręci, kręci i kręci, ale czego można się spodziewać po gościu, który ma 15 lat i nie umie się przyznać do karniaka, którego mi zostawił, gdy dałem mu porządzić swoim komputerem (za pomocą programu TeamViewer, bo coś tam). Pragnę też dodać, iż ww. Paweł G. vel Algade to również niezłe ziółko, pierdzieli, że jestem krętaczem, dzieciakiem o złodziejem, a sam jest dwulicowym krętaczem. Czekam na przelew pieniążków z tytułu wykonania forum od deski do deski jak należy i gówno mnie obchodzi, że Algade je spierdolił.

Z calego serca serwera nie polecam, niech ktoś zddosuje na amen to coś.

Ok wypierd*laj. Nie wiedziałem co jest grane xD Dlaczego to naprawiłem w zaledwie chwilkę ? Nevasita jest moderatorką. Ja kręcę ? Kto tu jest dwulicowcem xD Nie pozdrawiam.

Opublikowano

­

Ok wypierd*laj. Nie wiedziałem co jest grane xD Dlaczego to naprawiłem w zaledwie chwilkę ? Nevasita jest moderatorką. Ja kręcę ? Kto tu jest dwulicowcem xD Nie pozdrawiam.

Widać po Twojej kulturze wypowiedzi, że postawiłeś serwer, by sobie zrekompensować brak kieszonkowego, bo Ci zabrali za kretynizm. Nawet passów do konta nie zmieniłeś.

Opublikowano

­

Widać po Twojej kulturze wypowiedzi, że postawiłeś serwer, by sobie zrekompensować brak kieszonkowego, bo Ci zabrali za kretynizm. Nawet passów do konta nie zmieniłeś.

Po co jak i tak nie umiesz korzystać z tego xD Zamiast się tak bulwersować to byś pisał na gg o co Ci chodzi,a nie.

Opublikowano

Nienawiść jest wszędzie :O ale ludzie chodzi o normalną opinię gracza ;) Jako iż sam jestem w administracji mogę wam zapewnić,że serwer na prawdę zapowiada się fantastycznie :) .Każdy ma swoje zdanie i jest to w pełni zrozumiałe.Serwer nie jest zrobiony pod "hajsy" jak to nie którzy mówią ... Chcemy wam zapewnić doskonałą rozrywkę na naszym serwerze.Almaris2 na pewno wam się nie znudzi ponieważ będą wprowadzane ciągłe nowości!.Pozdrawiam serdecznie i polecam jak najbardziej ;) Wpadajcie już teraz na forum :)

Opublikowano

Czytam i tylko mi popcornu brakuje.

Co do serwera, nazwy pierścieni, npc, regeny i kilka innych elementów wykorzystałem z plików tesori bo pliki mi się spodobały. Ale jak zobaczyłem te błędy to już wolałem to zrobić po swojemu od nowa. 

Ja do Ciebie  @1361622928-U485574.pngReygras.pl  nic nie mam ale twoje zrobienie forum "od deski do deski" ograniczyło się do zainstalowania IP.B, utworzenia for/działów oraz wgrania twoich "autorskich" stylów oczywiście z tego co mi wiadomo(mogło być inaczej).

Opublikowano

nie ma tu nic autorskiego wszystko z epvp, a znając życie w domu aukcyjnym jest dziura której nie załataliście.

Serwer na plikach Essenia,Ethoria,Tesoria

@Tesoria co do tych broni to nie zapominaj kto ci je dodawał :D

5206314859733321403620.gif

Opublikowano

Algade spoko ziomek, polecam ze względu na niego. ;)

ps; nexus czy to nie ty przypadkiem mentos? XDDDDD

Niestety nie :) 

Dzisiaj ruszą reklamy u BigMena, Hotovskiego, być może też dziś u Kirka, lub jutro zobaczymy.

Opublikowano

DNO NIE POLECAM! -z Algade na czele :D:D:D Od stawiania forum poprzez zajmowaniem sie gm o k***a :D

Myślę, że ty nie powinieneś się udzielać "Incognito, KillRan" aka psy do budy.

Serwer polecam, można odbić od tych wszystkich "wspaniałych" serwerów i po prostu zabawić się jak kiedyś. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...