Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Propozycja do działu.

_Piotr_

TeamSpeak - Publikacje  

24 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie aby wrócił dział "TeamSpeak3 - Publikacje serwerów"

• Tak
      19
    • Nie
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodziło aby zablokować temat, aby nie było można w nim pisać. Tylko z drugiej strony nie będzie można odświeżyć tematu.

Dlatego też moderatorzy by mieli co robić a nie teraz to tylko warn nie zawsze słuszny i gotowe. Ale szpan jest z rangi :p

Opublikowano

Osobiście jestem za powróceniem działu. :)

Coraz więcej osób - klanów korzysta z TeamSpeak'ów i szukają stabilnego miejsca do siedzenia.

A jeżeli usuwacie jakikolwiek dział to fajnie byłoby jakbyście się też spytali użytkownikom czy ten dział jest zbędny czy też nie bo jednak myślę,że Nasz głos jest w jakimkolwiek stopniu ważny.

Użytkownicy również tworzą to forum. ;)

Opublikowano

Coraz więcej osób - klanów korzysta z TeamSpeak'ów i szukają stabilnego miejsca do siedzenia, a nawet jeśli powróci Wasz TeamSpeak do forum to i tak jest mała ilość slotów i jest zrobiony na niskim poziomie. 

Nie lubię takiego pisania.

Nie widziałem twoje żadnego projektu, a to że uczyłaś się "permisji" gdzieś tam i zarządzania gotowcem u Przemka, nie robi z Ciebie eksperta do oceniania innych serwerów.

Jak trzeba będzie to przekażę skrypty na rzecz ts.mpcforum.pl (w tym te wasze m-bot'y, my-bot'y etc.).

@Maajkaa45111

Funkcja "edytuj" nie boli.

Dla mnie pozostajesz nadal no-name jeżeli chodzi o Ts3. Po krótkiej rozmowie na PW, tylko utwierdziłaś mnie w przekonaniu.

Co do tematu żaden "poważny" serwer nie reklamuje się tutaj.

Ta dyskusja jest skierowana wyłącznie pod osoby które chcą "wyssać" ludzi na serwer, niż zrobić coś z korzyścią dla MPC.

@Casual

Niestety nie używam żadnego skryptu (m-bot, my-bot) Adama i Przemka.

Napisałem, że mogę wyposażyć ts.mpcforum.pl w boty. Niekoniecznie musi być to m-bot.

Nie tylko te dwie osoby zajmują się pisaniem skryptów (:

Opublikowano

Nie lubię takiego pisania.

Nie widziałem twoje żadnego projektu, a to że uczyłaś się "permisji" i zarządzania gotowcem u Przemka, nie robi z Ciebie eksperta do oceniania innych serwerów.

Jak trzeba będzie to przekażę skrypty na rzecz ts.mpcforum.pl (w tym te wasze m-bot'y, my-bot'y etc.).

Niczego się nie uczyłam,a na pewno nie od Przemka. ;) 

Zresztą tu nie jest mowa o projektach czy innych rzeczy tylko o konkretnym dziale do przywrócenia. 

A przekazuj sobie co chcesz,mało mnie to interesuje. Mam prawo do wypowiedzenia się jak każdy inny użytkownik. ;3 

Opublikowano

Bardziej im zaszkodzisz niż pomożesz ale śmiało :D

Trochę się wygadam i napiszę że niebawem m-bot będzie syfem ;)

Opublikowano

­Wypowiadajcie się na temat, zbędne dyskusje między wami będą odpowiednio karane.

A nasz przyszły serwer wcale mało slotów mieć nie będzie. ;-)

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Nie widziałem twoje żadnego projektu, a to że uczyłaś się "permisji" gdzieś tam i zarządzania gotowcem u Przemka, nie robi z Ciebie eksperta do oceniania innych serwerów.

Duzo gadam z KlassKai'em i ten bot co pisze Adams to bedzie gowno w porownaniu do starego m-bota. Kazdy serwer juz ma tego BotHelpera i uzwa tego shita ;d Eh polacy nigdy sami nie zrobia sami ;d

PS: ty tak hejtujesz na KlassKaia a sam uzywasz jego bota :D

@Temat@

Na tak ale zeby moderatorzy zatwierdzali i zeby bylo estetyczne a nie na ch... odp...

Rowniez zeby w topicu na dole samym pisalo: "Odswiezone: 14-14 / Odswiezone: 14-15 itd

Opublikowano

Duzo gadam z KlassKai'em i ten bot co pisze z Adamsem to bedzie gowno w porownaniu do nowego m-bota. Kazdy serwer juz ma tego BotHelpera i uzwa tego shita ;d Eh polacy nigdy sami nie zrobia sami ;d

PS: ty tak hejtujesz na KlassKaia a sam uzywasz jego bota :D

@Temat@

Na tak ale zeby moderatorzy zatwierdzali i zeby bylo estetyczne a nie na ch... odp...

Rowniez zeby w topicu na dole samym pisalo: "Odswiezone: 14-14 / Odswiezone: 14-15 itd

Masz wodogłowie? KlassKai pisze bota z Adamsem i to będzie gówno w porównaniu do nowego m-bota (którego pisze Adams O_o)?

Zacznijmy od tego że nowego m-bota piszę tylko Adams.

Opublikowano

A czy zauważyłeś od pewnego czasu spadek osób na forum?? Poczekaj jeszcze aż odpali MPC serwer Metina, graczy będzie na serwerze dużo na forum coraz mniej :)

Jeśli zgłosisz serwer TeamSpeak3 który podejrzewasz o Crack oni mają możliwość tego sprawdzenia. Jeśli niestety nie umiesz tego to po co się tutaj udzielasz?? Jakby Team TS3 nie mógł sprawdzić to ani 1 TS na BL by nie poleciał. Serio oszoł*mów nie brak :) Nie obrażam nikogo z tego forum tylko fakty stwierdzam.

Zgłoszenie?

iptables -A INPUT -s blacklist.teamspeak.com -p udp --destination-port 17385 -j DROP

iptables -A INPUT -s blacklist.teamspeak.com -p tcp --destination-port 17385 -j DROP

#yolo.

Był dział, był syf, nie ma działu jest to samo, ps dobry moderator xD

­Wypowiadajcie się na temat, zbędne dyskusje między wami będą odpowiednio karane.

A nasz przyszły serwer wcale mało slotów mieć nie będzie. ;-)

Jak zapełnicie chociaż 10% tych slotów to pogadamy xD

PS. Nie warnujcie nie moje konto xD

@Evaneth

PSx2. No bo jak rozmawiać na niedziałającym serwerze? xD

Opublikowano

Administracja teraz ciekawe co wykmini. Większość chce dział i co team zleje to?

Nie zrobią tego działu, ponieważ Cichemu i Srupsi nie będzie się chciało akceptować tematów ( może będą to robić przez pierwsze 7 dni ) xD

Pamiętam jak było z Cichym xD

Opublikowano

To tak zastanowić się to moderatorzy chcą tylko kolor i władze a robić to nima komu xD

I tak czekam aż Makin to rozkmini :)

Skończ naskakiwać cały czas na moderacje, bo sam lepszy nie byłeś.

(...)

Jak zapełnicie chociaż 10% tych slotów to pogadamy xD

Co się tak o naszego TeamSpeaka martwisz? Zapełnimy, nie bój się. 

A rozmawiać nie będziemy mieli o czym.

(...)

A przekazuj sobie co chcesz,mało mnie to interesuje. Mam prawo do wypowiedzenia się jak każdy inny użytkownik. ;3 

Tak, masz prawo. Ale wypowiadając się zalecam używanie głowy i myślenie co się pisze. 

" a nawet jeśli powróci Wasz TeamSpeak do forum to i tak jest mała ilość slotów i jest zrobiony na niskim poziomie. "

Kim jesteś, aby oceniać poziom TeamSpeaka, który dopiero powstaje? Wróżką? Skąd wiesz ile będzie mieć slotów? 

Śmieszy mnie ten 'bul', zazdrość i brak wiedzy na dany temat.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Administracja teraz ciekawe co wykmini. Większość chce dział i co team zleje to?

Dzisiaj się zarejestrowałeś? Na forum nie ma demokracji i administracja nie musi sie dostosowywać do zdania większości.

Opublikowano

Brak wiedzy jest u załogi. A czy ja coś złego o Tb Eva napisałem? Nie więc jak możesz wyjdź. Powracamy do braku wiedzy, kto u Was ma pojęcie na temat serwerów TeamSpeak xD tak chce wiedzieć kto u Was robi to. Pewnie jakiś koleś który nie ma moda działu bo każdy z modem ma małe doświadczenie w tworzeniu serwerów.

@1361622928-U485574.pngofftopic

Pisze z pracy na fonie i błędy mogą się pojawić jedynie przez błędny słownik Sony.

Opublikowano

Brak wiedzy jest u załogi. A czy ja coś złego o Tb Eva napisałem? Nie więc jak możesz wyjdź. Powracamy do braku wiedzy, kto u Was ma pojęcie na temat serwerów TeamSpeak xD tak chce wiedzieć kto u Was robi to. Pewnie jakiś koleś który nie ma moda działu bo każdy z modem ma małe doświadczenie w tworzeniu serwerów.

@1361622928-U485574.pngofftopic

Pisze z pracy na fonie i błędy mogą się pojawić jedynie przez błędny słownik Sony.

Nie, ale naskakujesz ogólnie na Team. Więc atakujesz każdego. 

Kto robi, ten robi. Czemu niby oceniasz zdolności teamu? Zachowujesz się, jakbyś sam był nie wiadomo jak dobrym Technikiem.

" (...) tak chce wiedzieć kto u Was robi to. (...)" Pff ;d

Opublikowano

Nie, ale naskakujesz ogólnie na Team. Więc atakujesz każdego. 

Kto robi, ten robi. Czemu niby oceniasz zdolności teamu? Zachowujesz się, jakbyś sam był nie wiadomo jak dobrym Technikiem.

" (...) tak chce wiedzieć kto u Was robi to. (...)" Pff ;d

I tutaj pokazałeś jak czytasz ze zrozumieniem. Na telefonie pisząc ciężko masz zobaczyć co napisałeś do tej pory i piszesz to co Ci przyjdzie na myśl. Poprawiając to co do tej pory napisałem zajęło by mi to więcej czasu a byłem w pracy więc miałem chwilkę na napisanie tego w czasie przerwy :)

Ja nie jestem bardzo dobrym technikiem ale przynajmniej wiem co jest gdzie w permissions(prawda botów nie umiem pisać). A ucząc się na błędach to Wasz TS daleko nie zajedzie. Po 2 co Ty teraz taki miły, widzę zacząłem lizać dupę bo jak jeszcze ja byłem to mówiłeś że rezygnujesz bo MPC nawet nie umie kupić lepszego VPS. A teraz widzę to Ty taki ich wybawca jesteś :) Nie no masz racje lepiej zostawić kumpli i iść lizać dupę ludziom z minimalną sławą :)

Gratuluje Evaneth :) W życiu na bank daleko dojedziesz.

Opublikowano

I tutaj pokazałeś jak czytasz ze zrozumieniem. Na telefonie pisząc ciężko masz zobaczyć co napisałeś do tej pory i piszesz to co Ci przyjdzie na myśl. Poprawiając to co do tej pory napisałem zajęło by mi to więcej czasu a byłem w pracy więc miałem chwilkę na napisanie tego w czasie przerwy :)

Ja nie jestem bardzo dobrym technikiem ale przynajmniej wiem co jest gdzie w permissions(prawda botów nie umiem pisać). A ucząc się na błędach to Wasz TS daleko nie zajedzie. Po 2 co Ty teraz taki miły, widzę zacząłem lizać dupę bo jak jeszcze ja byłem to mówiłeś że rezygnujesz bo MPC nawet nie umie kupić lepszego VPS. A teraz widzę to Ty taki ich wybawca jesteś :) Nie no masz racje lepiej zostawić kumpli i iść lizać dupę ludziom z minimalną sławą :)

Gratuluje Evaneth :) W życiu na bank daleko dojedziesz.

Nie interesuje mnie to, że pisane z telefonu. Bo sam tak piszę większość i jakoś idzie zrozumieć to. 

Jestem bardzo miły. Tu chodzi jedynie o to, że śmieszy mnie Twoje naskakiwanie na wszystkich z Administracji oraz udawanie wielce obrażonego tylko dlatego, że sam nie podołałeś.

Nie mówiłem nigdy, że rezygnuję z tak błahego powodu. Jak już to temu, że nie potrafiłeś sam ogarnąć teamu i spraszałeś do niego kolegów #kolesiostwo. 

Gratuluje również. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...