Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Propozycja do działu.

_Piotr_

TeamSpeak - Publikacje  

24 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie aby wrócił dział "TeamSpeak3 - Publikacje serwerów"

• Tak
      19
    • Nie
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jako że serwer MPCForum nie działa można zrobić znów dział publikacji serwerów(Nie wiem czemu teraz nie ma tego działu)

Mam też pytanie czy jeśli macie serwer TS to już nie będzie działu Publikacji serwerów tak?

Skoro robicie serwer Metka nie będzie publikacji metina?

Pomyślcie nad tym i mam nadzieje że dział TeamSpeak3 - Publikacje serwerów powróci i nie zostanie usunięty.

Kto się zgadza proszę o "LAJKA" i komentarz ale również oddanie głosu w ankiecie.

@Edit

Aby nie było niejasnych sytuacji powiedzcie mi czemu np. Mogę wstawić reklame MineCraft'a, CS'a itd a już TeamSpeak nie?

Mogę reklamować gry przeglądarkowe Tworzone przez moją osobę a serwera zrobionego własnoręcznie już nie.

Logika pseudo moderatorów. Bo to modzi proponują Administracji i Global co mają robić. A ja się pytam czemu się tak słuchają dzieci. Wiem że to Tworzone dla użytkowników a nie dla Kidów i Moderatorów.

Opublikowano

8. Użytkownik nie może reklamować stron konkurencji, fanpagów i innych serwisów. Nie może swoją treścią wyłudzać informacji osobowych, pieniędzy itd. Organizacja konkursów bez zgody Moderatorów i Administratorów również jest zabroniona.

Opublikowano

8. Użytkownik nie może reklamować stron konkurencji, fanpagów i innych serwisów. Nie może swoją treścią wyłudzać informacji osobowych, pieniędzy itd. Organizacja konkursów bez zgody Moderatorów i Administratorów również jest zabroniona.

Ale rozumiesz chłopcze że nie ma serwera aktualnie MPCForum ??

A po 2 teraz MPC zrobi serwer do Metka i nie będzie też można publikować serwerów Metina tak??

@Lord Makin wypowiedz się na ten temat? Czy jak powstanie forumowy serwer Metin2 to dział publikacje zniknie ??

@Edit

Gdzie masz w 8 pkt regulaminu napisane że innych serwerów?? To forum ogólnie jest o Programach i Serwerach więc raczej powinna być możliwość reklamowania swojej gry jak i serwera.

W regulaminie nie widzę aby był zakaz reklamowania serwerów gier i głosowych więc?

Opublikowano

Ale rozumiesz chłopcze że nie ma serwera aktualnie MPCForum ??

A po 2 teraz MPC zrobi serwer do Metka i nie będzie też można publikować serwerów Metina tak??

@Lord Makin wypowiedz się na ten temat? Czy jak powstanie forumowy serwer Metin2 to dział publikacje zniknie ??

Została usunięta możliwość publikacji serwerów i reklam innych już gdy ts mpcforum był down. Bo gimby wyzywały się na wzajem, że ich serwery stoją na crackach. Regulamin to regulamin AMEN.

Opublikowano

Została usunięta możliwość publikacji serwerów i reklam innych już gdy ts mpcforum był down. Bo gimby wyzywały się na wzajem, że ich serwery stoją na crackach. Regulamin to regulamin AMEN.

TeamSpeak3 - Program głosowy do którego można zrobić darmowy serwer do 32slotów.

Metin2 - Gra do której stawianie serwerów jest nielegalne.

Więc moim zdaniem powinno być to odwrotnie.

Po za tym skoro serwer stoi na Cracku to Administracja może to sprawdzić poprzez wysłanie zgłoszenia na dany serwer. Jeśli serwer jest okey to wtedy all okey jeśli nie zamknąć prezentacje i nagrodzić warnem za piractwo. Czy tu tak ciężko zrozumieć to ?

Opublikowano

TeamSpeak3 - Program głosowy do którego można zrobić darmowy serwer do 32slotów.

Metin2 - Gra do której stawianie serwerów jest nielegalne.

Więc moim zdaniem powinno być to odwrotnie.

Po za tym skoro serwer stoi na Cracku to Administracja może to sprawdzić poprzez wysłanie zgłoszenia na dany serwer. Jeśli serwer jest okey to wtedy all okey jeśli nie zamknąć prezentacje i nagrodzić warnem za piractwo. Czy tu tak ciężko zrozumieć to ?

Cracka się nie da sprawdzić xDD Sama administracja teamspeaka nie jest w stanie zablokować serwera na cracku więc o czym mowa? Jak to ktoś z administracji powiedział na forum nie ma i nie będzie demokracji. Ustalone jest tak i nie inaczej w regulaminie i tego się trzeba trzymać. 

Opublikowano

TeamSpeak 3 powróci. Dział z publikacjami serwerów raczej nie. 

Proszę nie mieszać sprawy z Metinem do sprawy z TS'em.

A czy zauważyłeś od pewnego czasu spadek osób na forum?? Poczekaj jeszcze aż odpali MPC serwer Metina, graczy będzie na serwerze dużo na forum coraz mniej :)

Cracka się nie da sprawdzić xDD Sama administracja teamspeaka nie jest w stanie zablokować serwera na cracku więc o czym mowa? Jak to ktoś z administracji powiedział na forum nie ma i nie będzie demokracji. Ustalone jest tak i nie inaczej w regulaminie i tego się trzeba trzymać. 

Jeśli zgłosisz serwer TeamSpeak3 który podejrzewasz o Crack oni mają możliwość tego sprawdzenia. Jeśli niestety nie umiesz tego to po co się tutaj udzielasz?? Jakby Team TS3 nie mógł sprawdzić to ani 1 TS na BL by nie poleciał. Serio oszoł*mów nie brak :) Nie obrażam nikogo z tego forum tylko fakty stwierdzam.

Opublikowano

A czy zauważyłeś od pewnego czasu spadek osób na forum?? Poczekaj jeszcze aż odpali MPC serwer Metina, graczy będzie na serwerze dużo na forum coraz mniej :)

Zauważyłem też spadek syfu i flamewar'u. Co ma odpalenie serwera metina do ilości osób na forum? 

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Wiesz ile osób wchodzi na forum aby znaleźć serwer do gry/głosowy. Oczywiście większość wchodzi aby dowiedzieć się jak coś zrobić w danej grze/programie. Lecz te 20-30% które wchodzi po to aby znaleźć serwer odpadnie bo wy stawiając serwery do gier z automatu wykluczacie publikacje innych serwerów :)

To jest tylko moje zdanie i aby to zrozumieć może trzeba mieć coś w głowie :) Zresztą niech szefu Makin napisze i tyle. Chce zobaczyć czy powoli działy zaczną wykruszać się (Te do których zagląda najwięcej osó B).

@Edit

Ja osobiście wchodzę aby zobaczyć jacy ludzie Tworzą dla MPC. I po tym co wiem z dawnych tematów Team to przedział 13-20lat z czego większość obejmuje dolną granice :)

Oczywiście nie mówię o każdym bo Makin robi dobrze to co robi, Marselo nie widziałem aby coś źle robił i Istny który na samym początku o ile dobrze pamiętam zajmował się działem metka. Co do moderatorów i kid widzę jak są przyjmowani. Wystarczy popisać głupoty i jest się w Team MPC, 

Opublikowano

Makin pisał, że dział publikacje prywatnych serwerów Metin2 nie zniknie. 

Serwer TS MPC powróci, więc jestem przeciw przywróceniu.

Poza tym temat powinien być chyba w sugestiach forum, mogę się mylić.

Opublikowano

Wiesz ile osób wchodzi na forum aby znaleźć serwer do gry/głosowy. Oczywiście większość wchodzi aby dowiedzieć się jak coś zrobić w danej grze/programie. Lecz te 20-30% które wchodzi po to aby znaleźć serwer odpadnie bo wy stawiając serwery do gier z automatu wykluczacie publikacje innych serwerów :)

To jest tylko moje zdanie i aby to zrozumieć może trzeba mieć coś w głowie :) Zresztą niech szefu Makin napisze i tyle. Chce zobaczyć czy powoli działy zaczną wykruszać się (Te do których zagląda najwięcej osó B).

Twierdzisz, że sam coś w głowie masz?

W takim razie przytocz mi skąd wziąłeś informację, że np, publikacje w Metinie znikną? 

Jeżeli nie wiesz o co chodzi to nie wypowiadaj się, bo tylko innych w błąd wprowadzasz.

Co do TeamSpeak'a już się wypowiedziałem.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

To Makinie czemu usunięte zostały publikacje z działu TeamSpeak?

Bo tego nie mogę zrozumieć. Masz 2 dzieci i 1 zostawiasz rower a 2 go zabierasz i sprzedajesz.

No to jest po prosty propozycja dla Administracji i Użytkowników nie moderatorów których wszędzie pełno :)

@Edit

Skoro ja zajmuje się TeamSpeak3 chciałbym widzieć ten dział tutaj. Ja nie mam działu tutaj takiego a już technicy Metka mają ?

Jeśli usunąć publikacje to wszędzie albo nigdzie... Po prostu takie moje zdanie.

Czyli mówisz że nie znikną Publikacje jak już ich nie ma w tym dziale :)

Opublikowano

Myślę, że to jest dobry pomysł, tylko nie wiem dlaczego ten dział został usunięty ? :D

Bo był serwer TeamSpeak forumowy na którym nie przesiadywało za dużo osób bo woleli poszukać innego, zautomatyzowanego etc.

Więc Panie Administratorze mam nadzieje że postąpicie słusznie i wywalicie all publikacje lub przywrócicie tam gdzie mają być bez pisania że serwer jest forumowy i nie bd publikacji bo wtedy od razu świadczy to samo o metku :)

Opublikowano

Pamiętam że jak był dział publikacje to bardziej polegał na wyzywaniu się konkurencji czy nabijaniu postów a nie prawdziwych opiniach lecz jeżeli ktoś by się nim dobrze zajął myślę że było by spoko :)

8zYYF16.gif?1

Opublikowano

@KlassKai..

Wątpliwe spostrzeżenie.

Co do tematu, reklamy serwerów TeamSpeak są zbędne.

Zazwyczaj niczym nie będą się różniły, więc na 100 tematów 95% z nich będzie zawierało to samo. 

Opublikowano

A tematy nie mogą być blokowane, a użytkownik miałby tylko prawa do utworzenia i edytowania swojej publikacji?

Co z tego że zaraz będzie forumowy teamspeak, skoro za kilka tygodni padnie, a rekord online będzie 10(1milion użytkowników)?

Opublikowano

Pamiętam że jak był dział publikacje to bardziej polegał na wyzywaniu się konkurencji czy nabijaniu postów a nie prawdziwych opiniach lecz jeżeli ktoś by się nim dobrze zajął myślę że było by spoko :)

To może moderatorzy by mieli w końcu co robić pożytecznego :)

­Teamspeak forumowy niedługo powróci ;-).

No i powróci po to aby siedziała tam Administracja bo po tym jak do tej pory padało nie wierze aby było więcej osób. I co ma wspólnego TS forumowy z działem który powinien być?

Nic to nie zmieni, będzie dnem jak był. Poszukajcie odpowiednich osób do tego.

Co do propozycji, jestem jak najbardziej na tak. :)

KlassKai skoro wolą mieć TS'a jak słabe serwery gier to niech robią ale po co przy tym dział nam zabierać.

@KlassKai..

Wątpliwe spostrzeżenie.

Co do tematu, reklamy serwerów TeamSpeak są zbędne.

Zazwyczaj niczym nie będą się różniły, więc na 100 tematów 95% z nich będzie zawierało to samo. 

To skoro będzie zawierało to samo to po prostu możecie zrobić tematy z potwierdzeniem i jeśli jest prezentacja jakaś standardowa to nie zatwierdzajcie tematów...

Oczywiście jestem za przywróceniem bo dlaczego nie?

No ja nie wiem dlaczego nam zabrali ten dział.

A tematy nie mogą być blokowane, a użytkownik miałby tylko prawa do utworzenia i edytowania swojej publikacji?

Co z tego że zaraz będzie forumowy teamspeak, skoro za kilka tygodni padnie, a rekord online będzie 10 (1 milion użytkowników)?

No też proponuję aby tematy które są napisane na odpierdziel nie były zatwierdzone. Lecz nie wiem jakie problemy sprawia Administracji i kochanym Moderatorom taki sub dział.

Opublikowano

No też proponuję aby tematy które są napisane na odpierdziel nie były zatwierdzone. Lecz nie wiem jakie problemy sprawia Administracji i kochanym Moderatorom taki sub dział.

Chodziło aby zablokować temat, aby nie było można w nim pisać. Tylko z drugiej strony nie będzie można odświeżyć tematu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...