Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Ekipy/Organizatorów/Prezesów/Sponsorów/Szefów, i innych

Gorzał

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jako administrator tego serwera bardzo go "POLECAM". Jak ktoś szuka serwera na dłuższą metę to polecam, ogólnie czuje się tam jak w drugiej rodzinie :)

W razie pytań zapraszam na TS a mój nick to ProjecT.

Opublikowano

Jestem na tym serwerze Dyżurnym czyli chyba takim "Nowym Adminem".

Z Gorzałem dogaduje się dość dobrze, na serwerze przesiaduje spora ilość ludzi a teraz gdy jest serwer Dumbgo jest bosko. Nazwa nietypowa jak i serwer dlatego też przesiaduje pewnie tyle osób.

Zapraszam do załogi jeśli chce ktoś współpracować z moją osobą :)

Opublikowano

Po tygodniu współpracy czuję się jak w nowej rodzinie ! Piękne administratorki miła administracja ! Polecam !! :)

< Szanuj wszystkich bez względu na wiek >

Opublikowano

Byłem tam administatorem przez 4 dni, kiedy tego ostatniego dnia Gorzał każe mi zareklamować serwer na TeamSpeak'u mojej koleżanki, ja odmawiam ponieważ jest to ts mojej koleżanki i nie chce jej nic robić.

Wtedy Gorzał mnie degraduje i daje bana z takim powodem:

76748693496887413730.jpg

Nie czułem sie wcale jak w "nowej rodzinie". Wszyscy sie nawzajem wyzywają, nie ogarnięte wszystko.

Nie polecam.

PS. Licencja jest crackowana, tak samo jak bot (Gorzał sam mi to powiedział)

Pozdrawiam, ArrMeeR

Opublikowano

Byłem tam administatorem przez 4 dni, kiedy tego ostatniego dnia Gorzał każe mi zareklamować serwer na TeamSpeak'u mojej koleżanki, ja odmawiam ponieważ jest to ts mojej koleżanki i nie chce jej nic robić.

76748693496887413730.jpg

Nie czułem sie wcale jak w "nowej rodzinie". Wszyscy sie nawzajem wyzywają, nie ogarnięte wszystko.

Nie polecam.

Prawda też tam byłem adminem przez 5min. Chciał abym zbanował wszystkich z innego ts, aby przeszli do niego. Nie polecam go. Strasznie dużo adminów. Jeżeli ktoś chce zostać adminem tu ,to niech szuka innego servera ts3

Opublikowano

Nie polecam tego serwera, dlaczego?

Zgłosiłem się do Gorzała na rekrutację, około 10 adminów było na kanale, kazali mi coś o sobie powiedzieć.

Powiedziałem kilka rzeczy o sobie i zapytali mnie co bym zmienił na serwerze, czy jednak nic bym nie zmieniał?

Ja im na to, że chyba nic, ale bym dał legalną licencję i bota, a nie crackowaną. Oni zdziwieni, że nie nic nie crackowane.

Dopiero teraz odezwał się Gorzał, bo wcześniej nic nie mówił, ale wyskoczył z tekstem 'Jestem na nie, siemanko'.

Kick z channela, wyszedłem z serwa, później jeszcze raz wszedłem. Na 2-gi dzień chcę wejść i co?

http://scr.hu/1fix/vjwfl

Czemu crack bota?

W administracji miał IP pewnego serwera, na którym był taki sam bot i takie same kanały, zresztą jednemu z administratorów(mojemu koledze), że crack licencja oraz bot.

NIE POLECAM I PRZESTRZEGAM!

Opublikowano

76748693496887413730.jpg

Nie polecam.

A to się podziało, hoho ładnie.

Prawda też tam byłem adminem przez 5min. Chciał abym zbanował wszystkich z innego ts, aby przeszli do niego. Nie polecam go. Strasznie dużo adminów. Jeżeli ktoś chce zostać adminem tu ,to niech szuka innego servera ts3

Zgłosiłem się do Gorzała na rekrutację, około 10 adminów było na kanale, kazali mi coś o sobie powiedzieć.

Powiedziałem kilka rzeczy o sobie i zapytali mnie co bym zmienił na serwerze, czy jednak nic bym nie zmieniał?

Ja im na to, że chyba nic, ale bym dał legalną licencję i bota, a nie crackowaną. Oni zdziwieni, że nie nic nie crackowane.

Dopiero teraz odezwał się Gorzał, bo wcześniej nic nie mówił, ale wyskoczył z tekstem 'Jestem na nie, siemanko'.

Kick z channela, wyszedłem z serwa, później jeszcze raz wszedłem. Na 2-gi dzień chcę wejść i co?

Czemu crack bota?

W administracji miał IP pewnego serwera, na którym był taki sam bot i takie same kanały, zresztą jednemu z administratorów(mojemu koledze), że crack licencja oraz bot.

83ea0296dde2d35102aff65060c9ce43.625x390

@ w sprawie rekrutacji zapraszam na PW

Dajcie mi na pw adres tego serwera to Wam obiecuje że 3-4 dni i IP poleci na BL jeżeli licencja jest crackowana. :)

poszło dziubasku  :)  ^^

76748693496887413730.jpg

Nie polecam.

Nie polecam współpracy z tym użytkownikiem, nie ma pojęcia o teamspeaku, na dodatek ma 14 lat, co udowadnia swoim zachowaniem  :(  :( 

Czemu crack bota?

Kolejny kolega bez pojęcia  :D  :D  :D  :D

Opublikowano

Nie polecam współpracy z tym użytkownikiem, nie ma pojęcia o teamspeaku, na dodatek ma 14 lat, co udowadnia swoim zachowaniem  :(  :( 

Otóż tu się mylisz. Mam spore pojęcie na ten temat, ale nie miałem ochoty pracować na tak badziewnym TeamSpeak'u ;)

A i jeszcze jedna sprawa. Gorzał kiedy kazał mi reklamować jego TS'a na TS'ie mojej kolezanki, zaczal ja DDOS'owac, zreszta nie tylko ją ;D

Gorzał rozdaje bany za byle co

Jeszcze raz nie polecam :D

Pozdrawiam, ArrMeeR

Opublikowano

76748693496887413730.jpg

Nie polecam.

Człowieku znam, Gorzała lata nie jest głupi więc nie oczerniaj jego oraz serwera chcesz zaszkodzić serwerowi to faktycznie ,, W . Y . P . I . E . R . D . D . A . L . A . J bo nie takich się zjadało...

Cyrk.png

Opublikowano

76748693496887413730.jpg

Nie polecam.

kolego nikt tutaj nikogo nie nie wyzywa podaj mi chodz 1 powod gdzie kogos wyzwano procz powodu bana :D Jezeli nie podasz mi chodz 1 to nie masz po co komentowac tego postu -_-

Opublikowano

Otóż tu się mylisz. Mam spore pojęcie na ten temat, ale nie miałem ochoty pracować na tak badziewnym TeamSpeak'u ;)

A i jeszcze jedna sprawa. Gorzał kiedy kazał mi reklamować jego TS'a na TS'ie mojej kolezanki, zaczal ja DDOS'owac, zreszta nie tylko ją ;D

Gorzał rozdaje bany za byle co

Jeszcze raz nie polecam :D

hahahahah  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^ 

szkoda biedaczku, że tego nie powiedziałeś wcześniej tylko grzecznie wykonywałeś polecenie, hehe.

Rozdaje bany za byle co, polecam  :v 

@ Nadal rekrutacja otwarta, na serwerze dodaliśmy różne konkursy  xD

Opublikowano

ta duzo adminow ? na 300 osob 15 adminow to jest duzo ? pozdro dla cb :)

Opublikowano

Po 1 nie potrzebujemy w administracji osoby, która mówi że nauczy nas ortografii a nie ukończyła ona jeszcze gimnazjum - no to było najbardziej śmieszne :D Nie potrzebujemy głupkowatych ludzi w administracji, a udowodniliście własnie tymi postami że jesteście :) Pozdrawiamy, team Dumbgo :)

< Szanuj wszystkich bez względu na wiek >

Opublikowano

hahahahah  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^ 

szkoda biedaczku, że tego nie powiedziałeś wcześniej tylko grzecznie wykonywałeś polecenie, hehe.

Rozdaje bany za byle co, polecam  :v 

@ Nadal rekrutacja otwarta, na serwerze dodaliśmy różne konkursy  xD

Wiesz jak robiles reklame na naszym ts3 to moze i ktos cie atakowal i  nie placz nam tutaj teraz ze cie Ddosowali chyba ze masz dowodu jak tak to chetnie je zobaczymy 

Opublikowano

ta duzo adminow ? na 300 osob 15 adminow to jest duzo ? pozdro dla cb :)

15 osob? Tyle jest chyba od SA w góre. Samych SA jest z 20, pozdro

Pozdrawiam, ArrMeeR

Opublikowano

15 osob? Tyle jest chyba od SA w góre. Samych SA jest z 20, pozdro

Ale nie rozumiem, zainteresowany jesteś rekrutacją? Bo Twoje posty jakoś nie wnoszą teraz nic do tematu  :(( 

@ Chętnych zapraszam na PW  :yay:

Opublikowano

Ale nie rozumiem, zainteresowany jesteś rekrutacją? Bo Twoje posty jakoś nie wnoszą teraz nic do tematu  :(( 

@ Chętnych zapraszam na PW  :yay:

Nie no rekrutacja raczej nie jestem zainteresowany.

I jeszcze jedna sprawa. Po pierwsze w ogole nie poruszyles sprawy crackowanej licencji. Po drugie banujesz wszystkich ktorzy uwazaja, ze licencja jest crackowana (trochu  to podejrzane :D)

Pozdrawiam, ArrMeeR

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...