Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Za ile wystawić skrzynkę bravo?

RushAndGoToWin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, mam pytanie.

Ponieważ na koniec gry gdy dropneła mi skrzynka Bravo.

Za ile ją mogę ją sprzedać? Wystawiłem za 7.46 ( najwyższa jaka była cena jak ktoś ją kupił )

Jeśli to za dużo, to ile polecacie aby ją sprzedać w ciągu 1-2 dni? Skrzynkę wystawiłem 1-2h temu i narazie nikt jej nie kupił.

Zamierzam ze sprzedanej skrzynki kupić sobie jakąś grę

Pozdrawiam.

Opublikowano

To w takim razie ją trzymaj i czekaj aż zdrożeje.

Właśnie w tym problem, że nie wiem czy czekać, ponieważ jak patrzę jak wcześniej ( we wrześniu ) była droższa za 7euro a teraz za 5 wiec nie mam pojecia czy nie tanieje

Opublikowano

Przepraszam że robię refresh przed 24/h ale zależy mi na czasie ponieważ do jutra jest promocja z grami steam, zauważyłem że dzisiaj duzo osób za 6,59 sprzedało, uda mi się także za tyle sprzedać do wieczora?

Opublikowano

Zauważyłem że skrzynka Bravo podrożała z 5,40 do 6 euro, czyżby to dlatego że nowa operacja? Czy po prostu skrzynka drożeje i mogę poczekać a później sprzedać np za 8euro?

Skrzynie drożeją z czasem wpływa na to czynnik braku dropu 

Nic nie warta jest duma ludzi bez honoru.Dwulicowość to jedna z najpopularniejszych chorób.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...