Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO za darmo?

Elfinonnn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie znajdziesz strony żeby szybciutko ogarnąć grę za darmo. ;) Wszędzie będzie długo ;) Chyba, że wygrasz jakiegoś giveaway'a czy coś :D

Ale na d***y na prawde zbiera sie masakrycznie dlugo.

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano

To idz np. roznoś ulotki i szybciej zarobisz hajs ^^

Innej strony nie znajdziesz.

Ja mam robote xD Tzn praktyki zawodowe. Ale no kurde co chwile 50zł wydawał, tu an gre, tu na RP xD

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano

Może i to offtopic, ale czy z innych gier niż cs:go też będzie promocja za miesiąc?

za miesiac moze byc cs bo bedzie dh winter

ale na swieta moga rowniez odpalic promocje na inne gry.

Opublikowano

Co to takiego

Strona na której wykonujesz oferty (najlepiej kupić nową startówkę) i wysyłasz sms'y płatne.

Przez to otrzymujesz punkty, które możesz wymienić na gry, skiny.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

za darmo w dzisiejszych czasach naprawdę ciężko cokolwiek dostać (chyba, że w zęby, ale to też trzeba zasłużyć). Jak ma się szczęście to prędzej w jakimś giveaway'u ze streamów, ale tak nie ma opcji. Wyżej zostały już wymienione strony i raczej szybszego sposobu nie będzie na pozyskanie tej gry.

Tam sie cholernie dłuuugo zarabia...

No przepraszam Ciebie bardzo, ale nie dość, że chcesz dostać grę za darmo, która normalnie kosztuje jakieś tam pieniądze, to jeszcze stawiasz warunki??

Na cyzm mi sie to zwroci? Jak do otwierania casow trza keye

Nie wiem czy wiesz, ale CS:GO to nie tylko zwykła strzelanka, która polega na zabijaniu przeciwnika. Istnieje w tej grze rynek społeczności i uwierz mi, że te pieniądze wydane na grę mogą się zwrócić. W moim przypadku zwróciły się 20-krotnie. Zapytasz pewnie jak? ano są różne sposoby pozyskania profitu z gry. Jednym z nich jest drop podczas grania, albo za oglądanie meczów zawodowych graczy uczestniczących w turnieju rangi major (co rundę jest szansa na dostanie skrzynki wartej od 2€ do nawet 50. Ja dostałem 6 pamiątek. Taki turniej będzie pod koniec października). Pieniądze zdobywałem też kiedy pojawiała się nowa skrzynka z kolekcją broni ( podczas grania na koniec rundy dropi skrzynka, która w dzień premiery jest sporo warta.). Potem troszkę podstaw ekonomii i zarządzania i można wyciągnąć ładne pieniążki. Otwieranie case to zabawa dla bogatych ludzi.

Kolejna sprawa nawet gdybyś zorganizował pieniążki na grę, to nie kupuj najtaniej i od mało wiarygodnych źródeł. Najlepiej nowe konto (gift) i takie, które nie ma jakichś blokad na region (typu konto, które można aktywować na steamie mając ip ruskie. Ja tak kupiłem jedną grę, która była sporo tańsza niż normalnie na steam, ale musiałem kombinować z aktywacją.)

Opublikowano

za darmo w dzisiejszych czasach naprawdę ciężko cokolwiek dostać (chyba, że w zęby, ale to też trzeba zasłużyć). Jak ma się szczęście to prędzej w jakimś giveaway'u ze streamów, ale tak nie ma opcji. Wyżej zostały już wymienione strony i raczej szybszego sposobu nie będzie na pozyskanie tej gry.

No przepraszam Ciebie bardzo, ale nie dość, że chcesz dostać grę za darmo, która normalnie kosztuje jakieś tam pieniądze, to jeszcze stawiasz warunki??

Nie wiem czy wiesz, ale CS:GO to nie tylko zwykła strzelanka, która polega na zabijaniu przeciwnika. Istnieje w tej grze rynek społeczności i uwierz mi, że te pieniądze wydane na grę mogą się zwrócić. W moim przypadku zwróciły się 20-krotnie. Zapytasz pewnie jak? ano są różne sposoby pozyskania profitu z gry. Jednym z nich jest drop podczas grania, albo za oglądanie meczów zawodowych graczy uczestniczących w turnieju rangi major (co rundę jest szansa na dostanie skrzynki wartej od 2€ do nawet 50. Ja dostałem 6 pamiątek. Taki turniej będzie pod koniec października). Pieniądze zdobywałem też kiedy pojawiała się nowa skrzynka z kolekcją broni ( podczas grania na koniec rundy dropi skrzynka, która w dzień premiery jest sporo warta.). Potem troszkę podstaw ekonomii i zarządzania i można wyciągnąć ładne pieniążki. Otwieranie case to zabawa dla bogatych ludzi.

Kolejna sprawa nawet gdybyś zorganizował pieniążki na grę, to nie kupuj najtaniej i od mało wiarygodnych źródeł. Najlepiej nowe konto (gift) i takie, które nie ma jakichś blokad na region (typu konto, które można aktywować na steamie mając ip ruskie. Ja tak kupiłem jedną grę, która była sporo tańsza niż normalnie na steam, ale musiałem kombinować z aktywacją.)

Ale hajs który pozyskujesz z csa jest nie namacalny.. Nie dotkniesz go, bo zostaje on na koncie steam

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano

Ale hajs który pozyskujesz z csa jest nie namacalny.. Nie dotkniesz go, bo zostaje on na koncie steam

Ale za ten hajs nienamacalny możesz kupić kluczyki do skrzynek i sprzedać gimbuskom za real cash :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...