Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Ravia.eu S3

kwecu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty gówno byś wpierdalał jakbyś wiedział że od isamu ..

Kolejny S**t..

Zajmij się idioto w końcu swoim życiem i daj sobie spokój marny prowokatorze ;).

Ludzie będą grali mimo kolejnej odsłony serwera, ponieważ jest bardzo dobrze wypromowany.

Opublikowano

Widzę, kolejny serwer na game 2k89. bo po co zmieniać go. Ciekawe czy kiedyś przejdą na source.

I ciekawe czy ponownie będzie działać gm mode, jak na ostatnich wersjach.

@Bambus3k™

Jest to pewne jak śnieg w grudniu (Nie mówię o Polsce bo u nas to różnie bywa), że będzie działać.

Administracja nie stawia na jakość rozgrywki, na konkursy, eventy i działanie serwera. Biorą te same pliki teraz to pewnie będzie Ravia s2 tutaj coś zmienią, tutaj coś usuną, a tu dodadzą i powiedzą "Zrobiliśmy nowy serwer" "Isamu patrz na usługi jak w moment wpadnie dobre 30 tysięcy złoty" i tyle.. s4 też na pewno będzie jak pieniążków zbrakie. Wątpie żeby się przenieśli bo nie będzie im się chciało przenosić klienta, binki i bawić w src :)

Takie jest moje zdanie.

Opublikowano

Ja bym raczej oceniał umiejętności Asiga po starcie tego serwera (Nie wiem kiedy będzie):

http://nawie.pl/

11033879_814837198591336_741932771137943

Ciekawe rzeczy też tam robi, Ravia jest w zastoju nie z jego winy, ale to jest akurat tajne.

Nie ma chłop motywacji, żeby Ravie konkretnie ulepszać, pozatym zgody też nie ma.

Ja tam mu osobiście kibicuje bardziej z tym Nawie, niż Ravia.

Sama Ravia i tak jest oldschool serwerem, więc dodawanie nowości mogłoby zaburzyć rozgrywke.

@Edit Wybaczcie, ale nie mogę przejść obojętnie obok tych zarzutów, które kierujecie w jego strone, bo znam jego persone osobiście na tyle dobrze, żeby stwierdzić, że większość to kłamstwa i wymyśly.

Na wstępie zaznacze, że kompletnie nie rozumiem czemu je tutaj wypisujecie, skoro on nie jest w stanie się bronić, bo nie korzysta z MPCForum i innych for Metinowskich.

Zarzucacie mu głównie lenistwo, brak umiejętności, zacofanie i haj$.

Odpowiem na każdy zarzut po kolei.

Asig leniwy nie jest, prócz samego Metina robi mnóstwo innych rzeczy, łączy Ravie, tworzenie Nawie, programowanie, ulepszanie forum, pisanie poradników i życie prywatne w jedno (Na tej płaszczyźnie go podziwiam, bo mimo takiej ilości obowiązków z wszystkim się wyrabia).

To pracowity człowiek i tyle mogę powiedzieć.

Zarzucania mu braku umiejętności najbardziej nie rozumiem, chłop jest zdolnym programistą, zmontował swój własny hosting i go prowadził (Obecnie jest zamknięty).

Stworzył własne forum od zera i nieustannie je ulepsza, jestem ciekaw czy jakaś osoba z tego forum, chociaż jedna podjeła by się czegoś takiego.

Pisze aplikacje pod Windowsa (W C++ oczywiście, więc jak miałby mieć problem z sourcem).

To jest akurat wszechstronny człowiek i mu nauka języków programowania wchodzi szybko.

O zacofaniu serwera Ravia wypowiedziałem się na początku posta, serwer Nawie pokaże, a w sumie już pokazuje, że wcale tak nie jest.

Poza tym doradziłem mu przeniesienie Ravii na 34k i Ravia stoi na 34k.

Haj$ czyli najbardziej drażliwy temat w naszym kraju.

Powiem szczerze, że ja Asigowi do portfela nie zaglądam i nie wiem ile zarabia.

Natomiast mogę się wypowiedzieć na temat jego nastawienia do zarabiania.

Asig nie jest osobą pazerną, która chce jak najwięcej, mogę powiedzieć nawet więcej, jest to osoba, która jest w stanie przekazać pieniądze osobie potrzebującej (Asig pomógł mi raz finansowo, gdy miałem problem i to bezinteresownie, dodam nawet, że sam to zaproponował, dał mi pieniądze. Nie, że pożyczył, oczywiście ani razu nie poruszał tego tematu, w każdym bądź razie, jak będzie miał problem finansowy to też może na mnie liczyć, bo ja zawsze odpłacam tym samym).

Szczerze wątpie, żeby Asigowi brakowało $$$ i dlatego stawiał te S3, powodem na 100% jest decyzja graczy.

Podsumuje to wszystko co napisałem jednym pytaniem.

Co Wam ten człowiek zrobił, że go tak oczerniacie?

W życiu nie atakował innych serwerów, nie oczerniał, nie próbował kombinować z stronami i serwerami.

On by muchy nie skrzywdził, a tym bardziej nie robił by takich rzeczy wymienionych powyżej.

Większość z Was nawet w życiu z nim zdania nie zamieniła, a piszecie takie rzeczy.

Jeszcze jedno, nim zaczniecie pisać, że FuBu, Balmora itd.

To z góry Wam napisze, że Asig nie miał z tym nic wspólnego.

Sam mam za złe Isamu to co zrobił FuBu, bo to akurat było poniżej krytyki, te wszystkie nagonki, groźby itd.

Zawsze będę przeciwny oczernianiu kogoś za plecami i wzbogacaniu się na czyjejś krzywdzie, tak jak to zrobił Isamu.

426681409786981247153.png

"Wszyscy Jeb**my Na Jednego Alfonsa

Któremu Dano Wdzięczne imię Rzeczypospolita Polska"

Opublikowano

Ravia potrzebuje nowosci a glownie source a nie takie to co jest obecnie. Ludzie w dzisiejszych czasach chca nowosci, sklepy offline, nowe mapki, systemy itp. Sadzac po ravii bedzie to nudny serwer na ktorym gra nie bedzie miala przyjemnosci bo serwer nie zaskoczy nowosciami chyba ze dodadza nowa zbrojke hahahha

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jak wystartuje s3 to 200zł w is leci na start :D

Widze sponsor na opening w cs dla isamu... Kolejny raz ten sam kotlet to juz sie porzygac mozna...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...