Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Ravia.eu S3

kwecu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wreszcie poważny serwer, tego na rynku trzeba starego dobrego klimatu metina - nie kapliczek z wiedźmina i złodzieji @Sh4ke w administracji.

Nie będę reagował na Twoje marne prowokacje, dla mnie jak i pewnie dla innych S3 to pogrzebanie S1 i częściowo już S2.

Opublikowano

s3 powstaje dlatego ze ludzie powyzej 75+ na s1 nie chceli fuzji s1+s2 wiec macie wynik tego;ppp

wedlug mnie dobrze ze znowu cos robia, przynajmniej zaburzą na chwile rynek sceny ;)

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

TuFu ma racje, po starcie s3 bedzie tak ze s1 i s2 zostana pogrzebane.

Isamu zgarnie kase bedzie jak na s2 chwilowa seria przyciagniecie gimbusow na serwer i ELO.

Osobiscie nie zagram aczkolwiek chetnie bede monitorowal co sie dzieje ;)

Opublikowano

A co do tego to zagram,może zainteresowanie małe lecz na to że upadnie i graczy nie bedzie nie ma co liczyć ;) Napewno lepsze niz dzisiejsze serwery które stoją miesiac

79160594027661829163.png

Opublikowano

Widzę, kolejny serwer na game 2k89. bo po co zmieniać go. Ciekawe czy kiedyś przejdą na source.

I ciekawe czy ponownie będzie działać gm mode, jak na ostatnich wersjach.

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Widzę, kolejny serwer na game 2k89. bo po co zmieniać go. Ciekawe czy kiedyś przejdą na source.

Masz rację.

Kiedyś bardzo lubiłem S1, grałem na nim dzień w dzień przez całe 3 miesiące. Odkąd Isamu przestał patrzeć na graczy tylko śledził stan konta w banku, jego serwer stracił na graczach. Oni teraz myślą, że jak wrzucą kilka reklam, sprzedadzą jakiś tam bajer to znowu napełnią serwer i zarobią. I tak w kółko aż doszliśmy do S3. Niedługo wystartuje S4, zobaczycie :)

­

­

Opublikowano

Już to widzę... Serwer 1 umarł dawno temu, chwilę po nim umarł Serwer 2. Teraz pchają się do robienia Serwera 3, który zdechnie po pewnie 2/3 tygodniach. Zły pomysł.

Opublikowano

Ta, pojawią się znowu 2-3 filmy od JP Armii jaki to napompowany let's play nie bedzie i tyle, grajta se my mamy was w dupie. No ale chodzą pogłoski, że szykują coś jeszcze poza ravią... ale to może tylko pogłoski ^^

Opublikowano

­Ja pier*ole, znowu postawią to samo zmieniając kilka modeli i będą patrzeć na hajs napływający od debili z jp przedszkola. No ku*wa, przecież s2 od s1 różni się tylko tym, że nie ma wyżynki i jest kilka innych modeli. Na s3 pewnie też hematy, ta sama grafika, jakiś chu*owy miecz na start itp.

Obstawiam, że najbardziej zmieni się IS - na droższy.

tenor.gif

Opublikowano

Mają 34k od Tenmny na ravii z tego co wiem.

Serwer na source Asig tworzy, tyle, że sam, bez Isamu i nie nazywa się Ravia.

@topic

Fajnie, że wychodzi S3, bo chciałem pograć od kompletnego zera na Ravii, to mi jeszcze nie było dane.

426681409786981247153.png

"Wszyscy Jeb**my Na Jednego Alfonsa

Któremu Dano Wdzięczne imię Rzeczypospolita Polska"

Opublikowano

Mają 34k od Tenmny na ravii z tego co wiem.

Serwer na source Asig tworzy, tyle, że sam, bez Isamu i nie nazywa się Ravia.

@topic

Fajnie, że wychodzi S3, bo chciałem pograć od kompletnego zera na Ravii, to mi jeszcze nie było dane.

Asig to nawet nie umie usnać głupiego linku do informacji o cookies w którym jest wirus na jego forum a co dopiero mówić o tym żeby on wiedział co zrobic z src

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

Asig to nawet nie umie usnać głupiego linku do informacji o cookies w którym jest wirus na jego forum a co dopiero mówić o tym żeby on wiedział co zrobic z src

Cóż na każdy się uczy na swoich błędach i innych osób.

Będzie sobie musiał z tym problemem poradzić, skoro taki istnieje.

Mało kto tutaj wiedział co i jak od samego początku jak zobaczył pliki itd.

426681409786981247153.png

"Wszyscy Jeb**my Na Jednego Alfonsa

Któremu Dano Wdzięczne imię Rzeczypospolita Polska"

Opublikowano

Cóż na każdy się uczy na swoich błędach i innych osób.

Będzie sobie musiał z tym problemem poradzić, skoro taki istnieje.

Mało kto tutaj wiedział co i jak od samego początku jak zobaczył pliki itd.

Tylko że informowalem asiga o tym bledzie z cookies ponad mies temu i nic z tym nie zrobil

55ce9518d0555918gen.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...