Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobić z hajsem

TuFu x33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak proponujecie pomnożyć hajs? mam około 4,5 tys zł,komputer dobry jest,telefon też,rower itd mam,nie interesuje mnie inwestycja w siebie bo to co mi potrzeba mam. Potrzebuje pomocy jak go pomnozyć,mysle że ci którzy wiedzą o co chodzi to napisza co i jak : D

79160594027661829163.png

Opublikowano

Daj na jakąś lokatę w banku, co prawda będą to znikome przyrosty, ale zawsze coś. Pójdź do pracy, a jeśli jesteś niepełnoletni to pomagaj komuś za hajs, jak umiesz to możesz zbierać zamówienia na skręcanie kompów po uprzednim dostarczeniu części przez klienta do Ciebie.

Dużo jest sposobów, wystarczy mieć pomysł i chcieć. ;)

9La1rOf.gif

Opublikowano

15 lat mam xD Na lokate nie daje bo nie ufam bankom,% są tak małe że juz lepiej na tym wyjde jak to co mam do banku dać zainwestuje i wyjde na tym o niebo lepiej. Ostatnio zarobiłem 500 zł kupując od kolegi awp meduze za 700 w csie i sprzedając na ebayu w przeliczeniu na nasze 1200zł,ale trudno takie oferty znalesc więc cs odpada.

79160594027661829163.png

Opublikowano

Ja na twoim miejscu bym oszczędzał, a nie inwestował. Ew bukmacher jak napisał kolega wyżej. Mi koło 17 lat zaczęło nagle na wszystko brakować. A tu piwko, pizza, karnet na siłownie, ubrania, wypad na wakacje z kumplami, wyjście z koleżanką.

Opublikowano

najlepszą inwestycją będzie wyprowadzka z Sosnowca :)

Co ja poradze że mieszkam w takim miescie? : D

Ogólnie mieszkam w polsce,wątpie że moglem trafić gorzej ;)

79160594027661829163.png

Opublikowano

Jak nie masz 18 lat to na prawko sobie zostaw, a jak dadzą Ci na prawko rodzice to sobie zostaw na jakiś samochód, przyda Ci się w życiu :)

Ewentualnie znajdź sobie jakieś hobby i kup sprzęt do niego :D Np. Paintball

Opublikowano

Jak nie masz 18 lat to na prawko sobie zostaw, a jak dadzą Ci na prawko rodzice to sobie zostaw na jakiś samochód, przyda Ci się w życiu :)

Ewentualnie znajdź sobie jakieś hobby i kup sprzęt do niego :D Np. Paintball

Na prawko dostane,a co do samochodu to minimum za około 30k chce kupić

Możecie dawać pomysly np. co kupic i co drożej sprzedać,za jaką cene i czy szybko zejdzie. Ogólnie handel i czym

79160594027661829163.png

Opublikowano

Polsce! z dużej litery k***a!!

4,5 tyś to niewiele więc własnej działalności gospodarczej nie otworzysz xD

wydaje mi się że dobrym pomysłem jest kupowanie tanio wystawionych rzeczy na allegro/olx i sprzedawać drożej

ewentualnie kup jakiegoś fanpage na facebooku 30k like+ zrób do tego strone internetową na której będą memy i zgarniaj hajs z GoogleAdsense

fanpage (1000zł)

strona itd(200zł)

~ miesięczny zarobek na stronie 200zł :)

pisz na PW w razie czego być może mógłbym Ci pomóc

Opublikowano

Trzymaj stary te pieniądze bo za pare lat na samą myśl, że miałeś tyle kasy i nie wiedziałeś co z nią zrobić będzie Ci kapała ślinka :D

xSzfbPQ.gif

Opublikowano

od kiedy sosnowiec należy do Polski? 

zakłady bukmacherskie polecam.

­

Opublikowano

b101878229_sosnowiec.jpg

Zainwestuj w dróżdżówki i sprzedawaj pod szkołami

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Kup nowy komputer, lub ulepsz komputer dotychczasowy. Wiedźmin NAJNOWSZY Ci może pójść np. :)

A jaki masz dotychczas komputer?

6BhO6OQ.png

Lubię rajstopy koloru powyższego - ciemno-czarne. :)

Opublikowano

Nie chce żadnych komputerów bo teraz strata kasy jak gram w samego csa,nie chce stracić tylko pomnożyć,mozliwe ze troche strace podczas próby pomnożenia ale wątpie że kupno kompa mi to pomnozy :>

Co do deep weba nie chce xD

79160594027661829163.png

Opublikowano

Lokata w banku na 4,5k, mistrzowie ekonomii psia mać  B)

Ja na Twoim miejscu zainwestowałabym w siebie, kasa nie chleb. Zapisz się na jakieś fajne zajęcia. Sztuki walki, szkoła językowa - zrób certyfikat językowy, o! Będzie ślicznie wyglądało w CV. Zainwestujesz w swoją przyszłość. To chyba najlepsze, co mógłbyś zrobić, a i rodziców byś w ciężki szok wprowadził - może by Ci pomnik postawili.

Qui est le prochain?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...