Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DragonsDogma Seazon 2 Full |Exp:150x||Drop:25%|Stable Online!

DragonsDogma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer świetny , zapraszam nowych można jeszcze dogonić topke , każdy chetnie daje party . Zapraszam !

Dragon wejdź na chwile do gry jesli możesz

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie, lepiej odpusc sobie, kazdy twoj server wysiada po paru dniach/tygodniach przez twoja glupote lub pazernosc :)

Szkoda mi servera dedykowanego którego mam wykupionego na bardzo długo i zrobie jeszcze raz server na Seazon 2 Full

Opublikowano

Zrob server PVP bez resetow z expem 10-20, 5-10 ML, drop dosc ciezki, tak aby bylo co robi po nabiciu maxa,mam na mysli drop i cipeczka, season 4.

Opublikowano

Dragon, jedyna opcja dla Ciebie to serwer PvP bez resów, nie wiem czy grałeś kiedyś na takim, nie wiem czy wiesz jak powinien być ustawiony, w każdym razie dawno nie było takiego serwera, jestem pewny że miałbyś 80+ online gdybyś to dobrze ogarnął. Jeśli zdecydujesz sie na takie coś to napisz PW, mogę potestować, dać jakieś wskazówki. Baaaaaaaaaaaaaardzo tęsknie za takimi serwerami ;< już ich nie robią [*][*][*]

I nie exp 10/20 na takim serwie, a z 300-500, tam gra zaczyna sie na 400lvlu dopiero.

Snopi

Opublikowano

Zrob server PVP bez resetow z expem 10-20, 5-10 ML, drop dosc ciezki, tak aby bylo co robi po nabiciu maxa,mam na mysli drop i cipeczka, season 4.

A może server PVP exp 10x ale z resetami. Reset bardzo drogi valuta na serverze będzie wtedy zen i javele mam antyhacka będę chcial go przetestować pisać pw jak ktoś ma jakies hacki SH itp

Opublikowano

A może server PVP exp 10x ale z resetami. Reset bardzo drogi valuta na serverze będzie wtedy zen i javele mam antyhacka będę chcial go przetestować pisać pw jak ktoś ma jakies hacki SH itp

Moim zdaniem tak jak napisałeś Exp:50x Drop:10% Resy niech będą ale drogie wtedy walutą będą zeny do tego Grand Reset na 70-80rr i też dosyć drogi wtedy moim zdaniem gra nabierze fajnej rozgrywki rywalizacji :) 

Opublikowano

Niema czegoś takiego jak serwer pvp z resami. Zrób S2 PVP serwer bez resetów exp 300-500 tak jak kolega do góry pisał. Jeżeli ogarnąłbyś taki serwer zabezpieczenia itp. myśle, że te min. 50 osób online by było. Tylko na takim serwerze nie powinno być żadnych systemów płatności, jedyne co jeszcze mogłoby być to np. podniesiony exp np. normalni gracze 300-500 vip 1000-1500, ale to wszystko nic poza tym. Jeżeli potrzebujesz pomocy w ustawieniach jakie powinny być lub testach chętnie pomogę. Myślę ,że wiele osób czeka na taki serwer zwłaszcza stara gwardia, teraz panują sezony ósme itp. ale dla mnie mu zakończyło się na sezonie 3 i wiele osób również tak uważa, lecz mój ulubiony to właśnie S2 i mam nadzieje że stworzysz własnie taki serwer. Trzymam kciuki. Jak potrzebujesz pomocy pisz pm.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...