Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DragonsDogma Seazon 2 Full |Exp:150x||Drop:25%|Stable Online!

DragonsDogma

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Więc co to za bonusexp ? powinno być ustawione 600 ..

A 2 sprawa to ładnie miał być vip zmieniony a ch.. jest 100% na wszystko mydlenie oczów ..

No nic pozostaje czekać na Prestige :)

Opublikowano

Ciągle expie w rasowce i strasznie obniża expa , podnieś wszystkie % pt bynajmniej o raz tyle bo to sie dzieli na wszystkie osoby w pt

Opublikowano

takie cudo mi wyskakuje :

bez-tytu-u.jpg

http://imgup.pl/di/74TK/bez-tytu-u.jpg

grafi.png

„Ciężki charatker? wiem, mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury...

PIH

Opublikowano

Hehe, moje pierwsze i jedyne spostrzeżenie na temat tego serwera to to, że gra tu sama "ELITA" (if u know what i mean)
90% ludzi, których mijałem na spotach stało nieruchomo a obok nich masa itemów, po 20 sek. itemy znikały, postać dalej się nie ruszała, odchodziłem na 5 sek, wracałem a tam znowu masa itemów a postać na spocie stoi nieruchomo :D więc tak jak mówiłem, to nie jest serwer dla noobów tylko dla prawdziwej "ELITY" MU online

Opublikowano

To teraz jeszcze pozostał do rozwiązania problem, ze 90% graczy jedzie na haxach i bedzie git :)

Czekam na nowego maina a tym samym będzie nowy patch który zablokuje wszystkie możliwe haxy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...