Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Osoba bez uprawnień wyłącza serwer.

PabloTL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Być może któryś z pluginów lub skryptów mu to umożliwia. Może on wykorzystywać bug z pluginem do logowania, polegający na tym, że wchodzeniu na nicku osoby z op i kropką na końcu. Równie dobrze mógł użyć crashera, jeżeli twój serwer jest na 1.7.x, a nie masz naprawionego tego błędu w silniku.

Opublikowano

Może ma dostęp i wpisał komendę /stop??

Podaj logi z konsoli.

Nie da się dać bo mam server na endercheście nie na kompie

Q8eOMob.png

Opublikowano

@PabloTL Spróbuj użyć skryptu.

command /stop:
    trigger:
        if player doesn't have permission "stop":
            stop 

­

Uważam, że poziom mojej inteligencji nie przekracza poziomu inteligencji przeciętnego człowieka.

Opublikowano

Po tym co napisales to moge stwierdzic ze sie na niczym nie znasz i aby problem nie wystepowal wgraj silnik 1.8 wyczysc liste op i liste rang przypisanych graczom
Opublikowano

@PabloTL Spróbuj użyć skryptu.

command /stop:
    trigger:
        if player doesn't have permission "stop":
            stop 
­

wgrałem ale serva dalej można wyłączyć

Wejdz sobie w WEBftp/FTP znajdz folder "logs" i podaj logi serwera czyli konsoli z dnia i godziny tego zdarzenia

no weszłem w latest.log i tam są same błędy

Po tym co napisales to moge stwierdzic ze sie na niczym nie znasz i aby problem nie wystepowal wgraj silnik 1.8 wyczysc liste op i liste rang przypisanych graczom

ale na 1.8 jest jeszcze za wcześnie

Q8eOMob.png

Opublikowano

wgrałem ale serva dalej można wyłączyć

no weszłem w latest.log i tam są same błędy

ale na 1.8 jest jeszcze za wcześnie

Po pierwsze trochę znajomości języka polskiego nie zaszkodzi (weszłem?) raczej wszedłem :)

Niby taki z ciebie programista a nie potrafisz naprawić takiej banalnej rzeczy .... 

Podaj logi serwera, a nie sapiesz :)

Jak na 1.8 jest za wcześnie, gościu nie długo wychodzi już 1.9 a ty mówisz że za wcześnie na 1.8 ?

Programisto drogi, powinieneś wiedzieć że w 1.8 jest bardziej optymalne niż 1.7

Po raz 3 Programisto mój drogi, Co to za róznica, gdzie masz serwer ?

Jest to jeden Ch**.

Opublikowano

mam worldedit worldguard essentials essentialsprotect essentialsspawn skript wildskript skquery pablologowanie pablogildie pablorestart

wiec nie mam zadnych backdoorow

on po prostu wchodzi i po pare sekundach wyrzuca wszystkich z serwera

Q8eOMob.png

Opublikowano

mam worldedit worldguard essentials essentialsprotect essentialsspawn skript wildskript skquery pablologowanie pablogildie pablorestart

wiec nie mam zadnych backdoorow

on po prostu wchodzi i po pare sekundach wyrzuca wszystkich z serwera

Pablo logowanie, to co wrzuciłeś sprawdza tylko nicki z premium, dla Ciebie programisto przetłumacze. Chodzi o to, że jak ktoś zaloguje sie z nickiem premium, to go wpuści na serwer,,, A np. moze mieć uprawnienia!

PabloGildie, oj, chciałbym to zobaczyć pewnie tylko komenda /g jest zrobiona lub zmieniles nazwe Gildii Dzikoysk'a ...

Programisto, piszesz w java to po co Ci pluginy takie jak skript wildskript skquery ?

Opublikowano

Pablo logowanie, to co wrzuciłeś sprawdza tylko nicki z premium, dla Ciebie programisto przetłumacze. Chodzi o to, że jak ktoś zaloguje sie z nickiem premium, to go wpuści na serwer,,, A np. moze mieć uprawnienia!

PabloGildie, oj, chciałbym to zobaczyć pewnie tylko komenda /g jest zrobiona lub zmieniles nazwe Gildii Dzikoysk'a ...

Programisto, piszesz w java to po co Ci pluginy takie jak skript wildskript skquery ?

to jest inne na serwerze autorskie to co tu wrzucilem jest publiczne i nie autorskie

pablogildie to moje autorskie gildie ktore jeszcze pisze

to nie jest funnyguilds a piszesz tak tylko dlatego ze jestes zazdrosny ze mam autorski plx na gildie, zgadlem ;)

pisze jeszcze pablotools ale to dopiero zaczynam

mam skript bo pluginy je potrzebuja do dzialania

Q8eOMob.png

Opublikowano

to jest inne na serwerze autorskie to co tu wrzucilem jest publiczne i nie autorskie

pablogildie to moje autorskie gildie ktore jeszcze pisze

to nie jest funnyguilds a piszesz tak tylko dlatego ze jestes zazdrosny ze mam autorski plx na gildie, zgadlem ;)

pisze jeszcze pablotools ale to dopiero zaczynam

mam skript bo pluginy je potrzebuja do dzialania

Te gildie, to tak samo, jak te twoje logowanie. A co do tego

"to nie jest funnyguilds a piszesz tak tylko dlatego ze jestes zazdrosny ze mam autorski plx na gildie, zgadlem  ;)'

Na pewno, jestem zazdrosny, o twoje pluginy są napisane z poradników i mają tak ch**owy kod jak moje pluginy 2 lata temu pisane :*

Masz w spoilerze moje 2 pluginy, dziecinko ty moja :)

Opublikowano

i tak nic nie rozumiem jest wersja po polsku?

pomóżcie coś bo ta osoba ciągle wyłącza mi serv jak chce go testować :/

Q8eOMob.png

Opublikowano

@TheMajster Nie mogę z tego gościa, zlałem się jak czytałem.
Nie wiesz co to jest port query, chociaż jak go wyłączyć a piszesz pluginy?
Nie znasz podstaw robienia serwera?! Nie wiesz co to FTP i jak wyciągnąć logi? Bosh [*]
Twoje autorskie pluginy to skrypty ściągnięte z neta.
Nie rozumiesz: DAJ LOGI SERWERA
A boisz się autorskich serwerów ja pierdziele, odróżniasz SILNIK od SERWERA? Jak nie pasi to ściągnij PaperSpigot, zaufane źródło mój drogi :)
Powodem tego są crashery, daj logi a zobaczymy co do jasnej cholery jest grane. Ile masz lat że takich rzeczy nie rozumiesz?
Żenada, skandal, śmiech na sali w jednym po prostu. Pozdrawiam
@dol @gornie12
No w sumie to masz rację xD
EDIT: no nie mozesz wgrywac bo masz serwer na gownochescie, ale to cos ma juz spatchowany spigocik to go wgraj i bedzie spokoj zal!!
@TheMajster nie do Ciebie lecz do programisty, chciałem tylko żebyś przeczytał ten post ;)

bannergif.gif

Opublikowano

@DoriiSuperPies jak on pewnie nie wie co to PaPerSpigot taki z niego developer ahahhaha 

@PabloTL podaj nam logi z FTP !

95 punktów karnych mam i zakaz pisania chu**** wie go na ile.

Opublikowano

@TheMajster Nie mogę z tego gościa, zlałem się jak czytałem.

Nie wiesz co to jest port query, chociaż jak go wyłączyć a piszesz pluginy?

Nie znasz podstaw robienia serwera?! Nie wiesz co to FTP i jak wyciągnąć logi? Bosh [*]

Twoje autorskie pluginy to skrypty ściągnięte z neta.

Nie rozumiesz: DAJ LOGI SERWERA

A boisz się autorskich serwerów ja pierdziele, odróżniasz SILNIK od SERWERA? Jak nie pasi to ściągnij PaperSpigot, zaufane źródło mój drogi :)

Powodem tego są crashery, daj logi a zobaczymy co do jasnej cholery jest grane. Ile masz lat że takich rzeczy nie rozumiesz?

Żenada, skandal, śmiech na sali w jednym po prostu. Pozdrawiam

@dol @gornie12

No w sumie to masz rację xD

EDIT: no nie mozesz wgrywac bo masz serwer na gownochescie, ale to cos ma juz spatchowany spigocik to go wgraj i bedzie spokoj zal!!

@DoriiSuperPies

Ziomeczku, do mnie ta długa wypowiedz, czy nie? Bo nic sie z tej wypowiedzi ze mną nie zgadza :*

@DoriiSuperPies jak on pewnie nie wie co to PaPerSpigot taki z niego developer ahahhaha 

@PabloTL podaj nam logi z FTP !

@gornie12

Nie każdy musi wiedzieć co to jest, bo to do programowanie nie potrzebne. Ja sie o tym do wiedziałem z 2 miesiące temu i jeszcze tego do niczego nie wykorzystałem.

////////////////////

Twgl. @PabloTL masz coś w sobie, przez co lubię po prostu po tobie jeździć i upokarzać Cie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...