Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Osoba bez uprawnień wyłącza serwer.

PabloTL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@PabloTL paczke pluginów masz swoją czy z neta lub od tego kolegi ? jeśli od tego kolegi to wszystko tłumaczy a jeśli z neta to pewnie w pluginie od uprawnień miał dane '*' i może wszystko robić. Polecam zrobić samemu paczkę serwerową ponieważ wtedy wiesz że nikt nie rozwali ci serwera :) jeśli będziesz potrzebował jakiejś pomocy pisz na priv albo podaj skype to ci pomogę. 

95 punktów karnych mam i zakaz pisania chu**** wie go na ile.

Opublikowano

Po pierwsze trochę znajomości języka polskiego nie zaszkodzi (weszłem?) raczej wszedłem :)

Niby taki z ciebie programista a nie potrafisz naprawić takiej banalnej rzeczy .... 

Podaj logi serwera, a nie sapiesz :)

Jak na 1.8 jest za wcześnie, gościu nie długo wychodzi już 1.9 a ty mówisz że za wcześnie na 1.8 ?

Programisto drogi, powinieneś wiedzieć że w 1.8 jest bardziej optymalne niż 1.7

Po raz 3 Programisto mój drogi, Co to za róznica, gdzie masz serwer ?

Jest to jeden Ch**.

Programista? Pierdolisz.

Temat taki jak ,,Czy pisanie pluginów jest trudne?" i ból dupy o to że java jest trudna i skrypty są z*******e. 

Taki to z niego programista :v

@antyblezur

Może to exploit? Spróbuj wgrać najnowszą wersję spigot 1.8.8, tam jest anty-exploit.

­

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

To sobie plugin na obsługę 1.7.2 wgraj

A tak na serio każdy już ci powiedział gdzie szukać problemu potrzebujesz tylko zrobić jedną rzecz poprostu sprawdź logi tam będzie wszystko a jak tam nic nie ma to zrób sobie kopie plików i wywalaj pluginy aż problem się rozwiąże

Opublikowano

Jezu.... Skoro masz "autorskie" o ile nie zapierdzielone pluginy to czemu nie podasz tych logów.

Bez logów serwera nikt Ci nie pomoże...

PS: logujesz się do ftp » logs » i interesuje nas plik z dnia kiedy Ci serwer wywalił ten typ

1351500142_by_sq1jgu_500.jpg

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...