Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obstaw wynik meczu Polska - Irlandia

Ravoner

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 247
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polska 1:2 Irlandia (Long)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Wierzyłem w tych chłopaków, wierzyłem, że uda nam się awansować. Nie chciałem grać w barażach, bo wiedziałem, że zasługujemy na awans.
Nie wiem czy był karny czy nie, ale powinniśmy nie dopuścić do tej długiej piłki, na szczęście strzeliliśmy drugą bramkę. Najważniejszy dziś jest awans i to, że walczyliśmy do końca. Chciałbym podziękować wszystkim kibicom, którzy wierzyli w nas od początku. Czuliśmy ich wsparcie i u siebie i na wyjeździe, liczymy na nich i na pewno będzie nam łatwiej z ich wsparciem.

Robert Lewandowski

774871444658888649038.png

Spośród 245 osób tylko jedna wytypowała prawidłowy wynik meczu wraz ze strzelcem pierwszej bramki.

Był to @Oberu 10-AwardImgMaster-1361138042.png

Pozostałe nagrody zostały przyznane za wytypowanie samego poprawnego wyniku dwóm pierwszym osobom.

@Polski Sebek 8-AwardImgMaster-1361138012.png

@TheChelios 8-AwardImgMaster-1361138012.png

Gratulacje!

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...