Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot darkorbit na android

SimbiosiC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam propozycje do ciebie :

najpierw zrob bota a pozniej publikuj a nie na odwrot bo co z tego ze teraz dodales ten post jak nie wiadomo czy wogole uda ci sie zrobic tego bota ??

wedlug mnie poprostu temat tylko po to zeby sie pochwalic czyms czego i tak nie zrobisz 

Opublikowano

Zrobiłem podstawowe elementy i funkcje bota (v0.1beta), w zasadzie mógłbym dać link do niego, ale nie chcę tego robić, gdyż bot będzie miał 10x więcej funkcji. Aktualnie bota testują moi znajomi(jest ich 6) i jak narazie bot spełnia swoje zadanie...

A jeszcze po co miałbym się chwalić czymś czego nie potrafię zrobić(bota dam rade na pewno skończyć...) rozumiem, że może spotykałeś takich ludzi, ale ja do nich nie należę ...

Opublikowano

GGalin, wiesz ja zapewniam, że nic się nie stanie przy używaniu bota z tych wymienionych, może oprócz baterii (w moim przypadku bateria 100% ok. Rozladowywuje się po 7 godzinach, więc nwm. czy masz jakąś baterię chinską)

Opublikowano

Ggalin wątpie w twoją wypowiedz :)

A jezeli chodzi o baterie to moja trzyba ok 7 godzin przy używaniu bota

wątp dalej. Normalne korzystanie (czasami gra, czasami przeglądarka, muzyka, gadu-gadu) i 2 dni bez większego problemu -- rano naładowany, więc potem cały dzień, w nocy nie korzystam i następnego dnia dopiero późnym wieczorem ładuję. Twój android 4 nie jest energooszczędny, wiec nic dziwnego, że 1 dzien i bateria siada. A ja nawet nie mam jakiejś najlepszej. 7 godzin to bardzo mało, na pewno sie przegrzewa. I mówisz że działa w tle? to dobrze

Opublikowano

GGalin to ze ty masz cos do tego systemu to nie znaczy ze jest najgorszy na swiec a co do twoich 2 dni to moze ci tyle trzyma ale bez uzywania go bo raczej smartphony tyle nie wytrzymuja ... a jezeli ci tyle trzyma to pochwal sie co to za wynalazek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...