Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot darkorbit na android

SimbiosiC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już mnie ciekawi jak to osiągniesz. Nawet jeśli uda Ci się to zrobić to zapewne na telefonie, który ma mniej niż 1GB ram nie będzie on działał poprawnie. Zgaduję, że będziesz symulował "tap" na telefonie. Powodzenia, przyda Ci się. :) 

btn_donate_SM.gif - Zmotywuj mnie do dalszej pracy. ;)

Opublikowano

działa przy wyłączonym ekranie?

który ma mniej niż 1GB ram nie będzie on działał poprawnie
dzisiejsze telefony mają wiecej. Biedakom nie zadziała

nawet mi was nie żal że posiadacie androida 4.x, on jest beznadziejny xD tylko wersja piąta

Opublikowano

Moim zdaniem moderator powinien usunąć ten temat. Jak zrobisz bota to go dodasz. A co do @GGALIN1488 jeśli bot taki powstanie to będzie to klikacz. Jest to naprawdę trudno osiągnąć, aby szukał pikseli. Wiem, bo sam pisałem aplikacje na androida. Najlepiej byłoby gdyby napisał on własnego klienta, przez którego wysylalby pakiety. Póki co napisanie takiego bota jest naprawdę trudne.

Opublikowano

Puffin i bot XDD powodzenie 2gb ramu to absolutne minimum i przy snapdragonie to bedziesz musial trzymac telefon pod woda zeby ci dziury nie wypalil w tym na czym akurat lezy

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

1,5 Gb ram absolutnie starczy... Co do tego, że będzie się palił jest wykluczone, nikt o zdrowych zmysłach nie będzie używał bota przez caly dzień.

ByFresh jest to trudne do zrobienia ale narazie daje radę...

I nie jest to zwykły "taper" czyli nie klika w losowe miejsca, odróżnia elementy w które ma po prostu kliknąć :)

Co do liknku, jak nikt nie chce nie musze publikować...

Ggalin android 4.x jest raczej stabilny, ale i tak jak pisalem w poście "nie testowałem na innych systemach"

Opublikowano

Ggalin android 4.x jest raczej stabilny, ale i tak jak pisalem w poście "nie testowałem na innych systemach"

jest stabilny, ale używać się go nie da. Wersja 5 a 4.x to jak niebo a ziemia. Zmieńcie system jak najszybciej.

Opublikowano

GGalin ja jakoś używam i nawet nie narzekam, android to android. Fakt, że na nowszych systemach więcej aplikacji będzie działało...

Opublikowano

Ty kolego wiesz co to jest SDK? Z tego co widzę to nie. Więc jakim cudem piszesz aplikację na Androida nie wiedząc co to SDK? Pewnie użyjesz jakiegoś makra, a nie napiszesz swojego bota od 0.

Opublikowano

Moim zdaniem moderator powinien usunąć ten temat. Jak zrobisz bota to go dodasz. A co do @GGALIN1488 jeśli bot taki powstanie to będzie to klikacz. Jest to naprawdę trudno osiągnąć, aby szukał pikseli. Wiem, bo sam pisałem aplikacje na androida. Najlepiej byłoby gdyby napisał on własnego klienta, przez którego wysylalby pakiety. Póki co napisanie takiego bota jest naprawdę trudne.

A apropo, czemuż to nie miałbym dodawać linku do bota?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...