Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W co pograć z dziewczyną?

ProjectX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepiej w nic, serio.
Ja z moją grałem w lola i poznałem jej drugą twarz, której znać nie chciałem.

Z resztą to zależy od osoby, jedni dalej są tacy sami, a z drugichgdy przegrają 
w grze wychodzi drugie oblicze.

1. Metal Slug (klasyk)
2. Jakieś MMO (Wildstar stał sie darmowy)
3. Jakaś MOBA (Lol, Dota 2, Smite)

xSzfbPQ.gif

Opublikowano

ja grałem ostatnio z dziewczyną ( nie moją ale z taką "koleżanką" ) w Ogień i Woda :D

to taka gra komputerowa na przeglądarce :) bez problemu jak się wygoogluje to się znajdzie...

epicka zabawa dla 2 osób bo bardzo dobrze wymyślona gra...

ale jeśli chodzi o coś na 2PC... to chyba powinieneś zapytać własnej dziewczyny co ona lubi ;x

nie ma gier które "Wszyscy" lubią więc tak strzelać na ślepo...

nawet nie powiedziałeś jaki gatunek gier... tylko że darmowe ;x...

kiedyś grałem z inną dziewczyną w Shaiya ( czy jakoś tak ) głównie to ona zaproponowała...

bo w to grała a ja się przyłączyłem ;x... ale nie mam z tą grą dobrych wspomnień...

gdybyś podał konkretny gatunek gier który WAS interesuje...

Opublikowano

Myślę, że Aion mógłby się jej spodobać ze względu na grafikę i rozbudowany kreator postaci. Problemem mógłby być rozmiar Aiona, ponieważ zajmuje nieco ponad 30 GB.

Jeśli w miejscu, do którego pojechała Twoja dziewczyna, ma dobry internet, to może się zainteresować tą grą.

Polecam także WildStar (grę w "kosmicznych" klimatach), która niedawno przeszła na F2P.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Jeżeli nie ma problemów z obsługiwaniem myszki ( ^^) i nie jest jakoś szczególnie oporowa, to wciągnij ją w fps-y. Jednak jeżeli jest dosyć nerwowa, a Ty nie chcesz wyhodować w niej demona, to polecam makao i kalambury na kurniku.  :yay: 

­

c:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...