Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obecna sytuacja

Kokoszka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wole, żeby skiny które kosztują teraz po  30 euro kosztowały po 100 niż żeby dalej był 64 tick i bez rundy nożowej..

Coś CI się nie podoba? To nie musisz pisać, po uja nabijasz sobie posty lamusie. Naprawdę Ty masz blue membera? Za co? Za pisanie bezsensownych postów na które każdy ma wyje**ne? Masz pisać, że ktoś płacze = nie pisz wgl człowieku bo nie po to zrobił temat, żebyś pisał, że jest płaczkiem czy coś.

Byś zagrał piątkom i twoi by mieli po 0 zabic i dostałbyś 0-16 w dupe to też pewnie byś płakał, nie mów, że nie bo tylko się ośmieszysz swoim kłamstwem człowieku.

Też płaczę bo płaczę i każdy płaczę, gram mm po to, żeby wbijać rangę i wygrywać mecze a nie, żeby team trollował i przegrywał i spadał z rangi.

Nie chcę płakać ? Idę na FFA i gram 4fun.

Skąd Ty to możesz wiedzieć xD? Pracujesz w valve? Proszę zrób skan dokumentów i wyślij mi je wszystko wiedzący dzieciaku :v :v

C*****y to jesteś Ty kolego, piszesz takie duperelele, że głowa mała.

Mam neta lepszego niż Ci sie wydaję i to nie moja wina, że oni mają awarię albo wywala mi neta na 5 minut gdzie mam czas 3 minuty na wejście.

Co ma c**jowy internet do awarii w sieci xD? beka ziom go to school pls.

Nawet nie odpisuj mi na ten post, proszę :v :v :v :v :v :v

Po pierwsze na wejście nie ma 3 minut tylko 5 albo i więcej bo zanim wyświetli się komunikat o 3 minutach to troche to trwa. Po drugie jak mają awarie to zadzwon albo zmien operatora i nie pierdol nam tu smutów że mają awarie i wgl. Po trzecie ktoś ci odpisał, że płączesz (co oczywiście jest prawdą) to nie graj MM, proste i klarowne nie trzeba tłumaczyć. Po czwarte skąd ma CS k***a wiedzieć kiedy ci wywali neta a kiedy wyjdziesz sobie bo zrageujesz? Bez sens. Po piąte o nożówkach i ticku to sie zgadzam powinny być, ale przerwy? Miałbyś trolla w teamie który co chwile brałby przerwe w meczu i zaraz byś tutaj przyszedł i płakał jaki to c**jowy jest CS bo są przerwy i ludzie trollują. 128 tick na dłuższą mete jest opłacalny bo i tak za turnieje, kupno gry i skiny valve dostaje złoto a nie dolary bo to są takie sumy że nawet na oczy nie widzieliście. Każdy może pisać co chce, a ty odrazu się ziomek spinasz jak jakieś dziecko z nadpobudliwością. Team trolluje? Graj ze znajomymi a nie spinasz dupe że masz "rusków i polaczków" w teamie i cię obijają. Ludzi w cs jest miliony więc ze znalezieniem ludzi nie ma problemu. Po c**j ziomek ma ci dawać jakieś dokumenty co ty z policji jesteś? Popieram ziomeczka wyżej lepiej nie graj w CS bo tylko swoim wychodzeniem przez "awarie" psujesz drużynie gre. Tyle odemnie, jak chcesz to odpisuj jaki to ja jestem c**jowy i wgl bo napisałem ci na posta ale i tak będę miał twoją wypowiedź w dupie. Dziękuje

2d6v47n.png

Opublikowano

Nie wiem, czy wiesz, ale czasami każdy może mieć gorszy dzień i zapewniam Cię, że na pewno zdarzały się sytuacje, gdy w połowie meczu to Ty zamykałeś tabelę z 5 killami ;)

to napisałem, że nie zawsze gram na 100%.

Macie jakieś zjebane problemy. Co wam to przeszkadza. Do matchmakingu nie podchodzi się bez 5. Nie wiem po co grasz solo i spinasz dupę.

Wprowadzenie 128 serwerów czy zrobienie ich w sposób jak na faceitcie czy Esei, że nie można używać wh jest totalnie nieopłacalny, bo generuje większe koszty.

Jak grasz ze smurfami to powinieneś się cieszyć, bo może się czegoś nauczysz.

I jacyś youtuberzy nie mają podkręconego dropu tylko jest różnica czy Ty otworzysz 30 caseów czy oni 300. Poza tym sam fakt, że oglądasz Isamu czy coś tam pokazuje.

A fizyka gry jest jaka jest. Nie podoba Ci się to graj w CoDa. Tam jest z*******a.

A jeśli naprawdę nie masz z kim grać to graj Esee. 30zł miesięcznie to mało. Jest dużo gier w których płaci się abonament, a jeśli jesteś na nią za słaby to graj deathmatche aż będziesz dobry.

A najlepiej w ogóle nie graj w CSa. Przynamniej jednego płaczka mniej.

A masz Premium na faceitcie?

ok, czytanie ze zrozumieniem.

Napisałem, że piątkami grałem często, ale gra wygląda tak samo, jak biorę z grupy z mixów polaksów, to nie wiem, czy są boostowani, czy nie, ale i tak zawsze ktoś będzie odstawał, więc to nic nie zmienia.

W jakim świecie ty żyjesz, jak myślisz, że nauczę się czegoś od smerfa ayy lmao.

Obejrzyj film, który wysłałem wyżej dokładnie. Nie na każdym openingu mają po kilkaset skrzynek, to jest tak samo jak w Fifie, gdzie sławne osoby mają większe szansę na lepszą kartę. Nie oglądam żadnych polaksów na yt, którzy grają w cs, nieraz na twitchu idzie się natknąć na gówna.

Ale nie musisz mnie wyganiać mordo. Chyba nie wiesz jakie jest założenie forum, przecież wyrażam tu swoją opinię :)

Ciekaw jestem twojej rangi mordo. 

­

Opublikowano

Sam boostuje konta oraz smurfuje i dla mnie to jest zarobek i frajda. 

Nie podoba się to po prostu usuńcie grę albo nie grajcie turniejowych. 

To, że Wam nie pasuje i płaczecie bo ciągle trafiacie na smurfów i boosterów to nie moja wina. Nie grajcie po prostu. Valve nic nie zrobi przez najbliższe 5 lat zapewne. 

Opublikowano

Sam boostuje konta oraz smurfuje i dla mnie to jest zarobek i frajda. 

Nie podoba się to po prostu usuńcie grę albo nie grajcie turniejowych. 

To, że Wam nie pasuje i płaczecie bo ciągle trafiacie na smurfów i boosterów to nie moja wina. Nie grajcie po prostu. Valve nic nie zrobi przez najbliższe 5 lat zapewne. 

lol, od kiedy kałachy boostują konta?

@1373230489-U611928.pngKokoszka.

Ostatnia szansa.

Jeszcze raz zobaczę jakieś wyzwiska, kłótnie etc temat ---> Kosz.

ayy lmao 

­

Opublikowano

Po pierwsze na wejście nie ma 3 minut tylko 5 albo i więcej bo zanim wyświetli się komunikat o 3 minutach to troche to trwa. Po drugie jak mają awarie to zadzwon albo zmien operatora i nie pierdol nam tu smutów że mają awarie i wgl. Po trzecie ktoś ci odpisał, że płączesz (co oczywiście jest prawdą) to nie graj MM, proste i klarowne nie trzeba tłumaczyć. Po czwarte skąd ma CS k***a wiedzieć kiedy ci wywali neta a kiedy wyjdziesz sobie bo zrageujesz? Bez sens. Po piąte o nożówkach i ticku to sie zgadzam powinny być, ale przerwy? Miałbyś trolla w teamie który co chwile brałby przerwe w meczu i zaraz byś tutaj przyszedł i płakał jaki to c**jowy jest CS bo są przerwy i ludzie trollują. 128 tick na dłuższą mete jest opłacalny bo i tak za turnieje, kupno gry i skiny valve dostaje złoto a nie dolary bo to są takie sumy że nawet na oczy nie widzieliście. Każdy może pisać co chce, a ty odrazu się ziomek spinasz jak jakieś dziecko z nadpobudliwością. Team trolluje? Graj ze znajomymi a nie spinasz dupe że masz "rusków i polaczków" w teamie i cię obijają. Ludzi w cs jest miliony więc ze znalezieniem ludzi nie ma problemu. Po c**j ziomek ma ci dawać jakieś dokumenty co ty z policji jesteś? Popieram ziomeczka wyżej lepiej nie graj w CS bo tylko swoim wychodzeniem przez "awarie" psujesz drużynie gre. Tyle odemnie, jak chcesz to odpisuj jaki to ja jestem c**jowy i wgl bo napisałem ci na posta ale i tak będę miał twoją wypowiedź w dupie. Dziękuje

Idiot, przerwa byłaby jakby 5x ludzi dało głosowanie na F1, jedna da na F2 = nie ma przerwy.

To dobry net z awarią no chyba nie....

Zmien dostawce klocu

Będę zmieniał neta bo raz na tydzień mają jakąś awarię albo wyrzuca mi neta na ok. 5 minut? Elos.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Idiot, przerwa byłaby jakby 5x ludzi dało głosowanie na F1, jedna da na F2 = nie ma przerwy.

Będę zmieniał neta bo raz na tydzień mają jakąś awarię albo wyrzuca mi neta na ok. 5 minut? Elos.

Jak bym mial takie awarie z netem to bym zmienil dostawce bo ich nie brakuje

Opublikowano

Wystarczy mieć ogarniętą piątkę i nawet przegrywanie jest przyjemne. Oni nic nie zrobią z tym, że dobiera nam ludzi którzy mają po 10 godzin kiedy my mamy 2000. 

Nie sprawdzajcie profili na rozgrzewce i nie płaczcie że ktoś ma tyle godzin. Ja już się do tego przyzwyczaiłem. 

Co do banów za wywalanie neta. To jest ciekawe, ile razy musieliście być banowani że dostajecie bana na 7 dni. Ja np. cały czas gram piątki, zdarza się że wywali mi neta raz a może nawet więcej w tygodniu i nie zdążę wejść i zawsze mam bana na 30 minut. Nigdy nie miałem na więcej. Poza tym przed meczem zawsze trzeba sprawdzać łącze a nie "a dobra, może nie rozłączy zobaczym".

Poza tym k***a nie ogarniam PO CO BOOSTOWAĆ KONTO? Wejdzie Ci Sebek do szeryfa i.. a czekaj, teraz poziom jest taki że silvera praktycznie nie ma, teraz wszyscy siedzą w podwójnym ak. 

lownfast

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...