Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obecna sytuacja

Kokoszka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo, tutaj będę tylko płakał, więc jak nie chcecie czytać, to wyjdźcie z tematu - dostałem bana na 7 dni xD

Chcę przedstawić sytuację, która występuje obecnie w tej zjebanej grze, zacznijmy od poziomu gry.

Fala vaców, od tego się zaczęło, sama spierdolina z kałachów jest nagle w smfc, w tym ja, ale jakoś sobie radzę, problem tylko w tym, że przez jebanych bobów nie można wyjść z żadnej rangi, nie mówię tutaj tylko o ruskich, normalne grajki, 1k godzin+, a staty 5/20, coś nie halo. Jakieś youtubery - isamu, nitra, skyeny i inne gówna mają jakieś orły, na których poziom obecnie sięga zeru, a i tak są boostowani, jakiś isamu zawsze ma 15464685 widzów na streamie, pali fajkę, sam gra gówno, ale na każdym streamie jakiś smerf, który tylko mu grę carruje, aby być na streamie. Na yt 489789 openingów, gdzie praktycznie w każdym odcinku yt'ber ma z*******y drop, ale co powiecie o sobie? Pewnie każdy z was otwierał skrzynki, a samo pojawienie się fioletowe skina graniczy z cudem, któryś yt'ber nagrał ostatnio film o tym, że "gwiazdy" yt mają podkręconą szansę na drop, aby promować grę, bo steam potrzebuje hajsu (bardzo prawdopodobna teoria).

Teraz trochę o mnie - przed falą vaców miałem jakiegoś kałacha, wtedy to była dosyć dobra ranga, odpowiednik obecnego orła, potem zacząłem wygrywać, grało się z jakimiś smerfami, jest suprememe, którego mam już od miesiąca, większość gram solo, ale w tej jebanej grze nie da się wygrać praktycznie meczu - gdy otwieram, to zawsze ktoś odstaje, czasem też tak mam, w każdym meczu na tej randze na mm zawsze jest ziomek, który ma nowe konto, 20h czy coś, smerf albo odpał, patologia.

Teraz trochę o fizyce tej gry - dmg nie z tej ziemi, dwa strzały w głowę z ak, które przejdą przez jakąś powierzchnię, a enemy dalej żyje, pistolety są zbyt op itp.

Ogólnie to nie grajcie mm'a, wyjebcie go jakoś, zamazać mazakiem monitor, gdzie jest tabelka z mm, póki nie wprowadzą normalnego systemu VAC, normalnych rang, 128 ticków.

admin nie zamykaj, bo to temat dyskusyjny. 

~`Ok nie zamykam ale o kulturke prosze  ;)  ~`@Sztoss

­

Opublikowano

Powinni zrobić tak jak w innych grach z tego typu rangami jakie znam. Co jakiś czas reset rang do unrankeda, 10 winów i max silver 1-3 i wychodzić z tego a nie ze teraz po 10 wygranych można spokojnie kałacha zdobyć. Po 10 wygranych wpadłem chyba do gold4 z tego co pamiętam, a większośc meczy byłem tak 2/3 w tabeli więc bez szału grając z gold1/silver5. A z tymi openingami to nie wiem, raczej wątpie by coś takiego było, mozesz podrzucić linkacz gdzie tak mówi ytber jakis?

Opublikowano

Jeśli chodzi o tick to możliwe, że to się zmieni z wprowadzeniem nowego silnika Source 2, ale nie wiadomo do końca czy w CS:GO zawita ten silnik. Co do MM, jak na prawde aż tak denerwuje Cie twój randomowy skład, to znajdź sobie stałą piątkę, albo zacznij grać Faceit'y. A jeśli powiesz to samo o Faceit'cie to idź na ESEA.

Opublikowano

Zgodzę się z 90% tego tekstu. Zależnie od tego czego oczekujesz od csgo możesz przejść na esea, uzbierać 5'tke - 30zł miesięcznie to nie jest taka duża suma. Gra jest dobra, nie jest znakomita ponieważ brakuje tam balansu. Gra za mało ludzi, aby balans był 'dobry'. Po przegraniu 2 tygodni mogę stwierdzić że na ~40 meczy trafiły mi się 2 może 3 razy jakieś trolle. Ale co ma swoje + to ma także swoje - . Balansu tam nie ma kompletnie, jest gorszy niż MM ponieważ.. Brakuje graczy. Nie ma rang a są punkty RWS które stanowią twój poziom w tabeli. Max. ilość to 100 a minimalna to 0. Gra przeważnie wygląda tak że twój team carruje jakiś global i tak samo jest w enemy.

CSGO się tak zjebał od.. przecen. Co to jest za problem kupić tryliard kont za 3 euro, rok temu, była wyprzedaż za 3 euro.

IMO csgo powinien kosztować dobre 200-300zł, tyle ile kosztują nowe gry AA. Dzięki temu było by mniej dzieciaków oraz prawdopodobnie nie wprowadzono by tych śmiesznych skinów które moim zdaniem psują tą gre a biznesmenom po prostu pasuje. Raczej dyskusja zamknie się wokół valve które tak spierdoliło tą grę,  pieniążki się zgadzają ale by 'fanom' tej serii, tej gry grało się lepiej to już nie ważne.

graphic.png
Opublikowano

Jeśli chodzi o tick to możliwe, że to się zmieni z wprowadzeniem nowego silnika Source 2, ale nie wiadomo do końca czy w CS:GO zawita ten silnik. Co do MM, jak na prawde aż tak denerwuje Cie twój randomowy skład, to znajdź sobie stałą piątkę, albo zacznij grać Faceit'y. A jeśli powiesz to samo o Faceit'cie to idź na ESEA.

NIE GRAM Z POLAKAMI, K***A, TO SAMO GÓWNO CO RUSKI i inne.

nim wprowadzą 128 tick, to nikt nie będzie grał w to gówno.

Na stałą 5 nie mam czasu, zresztą - teraz i tak ciężko taką znaleźć, nie będę do randomów dołączał, na faceitach nie ma poziomu, nie chcę na esea wydawać, do tego jestem za słaby na ich poziom.

nawet jak się gra z polaksami całą 5, to zawsze ktoś odstaje. 

Powinni zrobić tak jak w innych grach z tego typu rangami jakie znam. Co jakiś czas reset rang do unrankeda, 10 winów i max silver 1-3 i wychodzić z tego a nie ze teraz po 10 wygranych można spokojnie kałacha zdobyć. Po 10 wygranych wpadłem chyba do gold4 z tego co pamiętam, a większośc meczy byłem tak 2/3 w tabeli więc bez szału grając z gold1/silver5. A z tymi openingami to nie wiem, raczej wątpie by coś takiego było, mozesz podrzucić linkacz gdzie tak mówi ytber jakis?

https://www.youtube.com/watch?v=-MviVVEvnoc

Mogę cię potrenować, bo w csa już nie gram przez najbliższy czas xD

­

Opublikowano

Fajnie się czytało i powiem że coś w tym jest... sam od kilku mieś stoje w mg2/mge i 1 win 1 lose i tak cały czas ostatnio miałem 9 przegranych pod rząd i spadłem do mg2 gdzie cerrowałem przez WSZYSTKIE mecze. Często miałem Polskich graczy którzy wyzywali, ranili czy też zabijali.
Poprostu..  wszystko się zmienia.

image.png

Opublikowano

No to nwm kumpli nie masz do gry? Ja z moimi kolegami dobrze się bawimy na MM. Ja aktualnie spadlem do MGI z MGII bo mialem mus zeby wyjsc z meczu i od spadlem. W sobote wieczorem mi zawsze idzie i 32 fragi i chyba 10 dedow. Jak na moj poziom z kalachami mysle ze dobry. A jak gra sie ze znajomymi z dobra komunikacja to juz wgl super. Owszem zdarzaja sie porazki ale co z tego.

Opublikowano

Racja, teraz to cięzko trafić na dobry team zawsze 1/2 osoby odstają 

Niżej masz pare ss, Nie powiem ja też odstaje  NIE RAZ ale do rzadkość kiedy inni mają 30 ja mam z 17

post-1132933-0-34697900-1444078107_thumb.jpg

post-1132933-0-02179000-1444078111_thumb.jpg

post-1132933-0-67880600-1444078117_thumb.jpg

post-1132933-0-34800400-1444078130_thumb.jpg

post-1132933-0-71488000-1444078134_thumb.jpg

Opublikowano

Powiem tak zgadzam sie ze wszystkim no bo coz taka prawda Polecam zawsze gdy w rozgrzewce widzisz nicki typu popek czy jakis minecraft wychodzic bo osratnio tyle boostowanych dzieciakow gra ze masakra a wlasnie haha co do graczy widziales rocka xD Gra jak silver i jest w kałachu GJ Valve powinni wprowadzic jakies 2-3 dodatkowe rangi zeby sie to wszystko ustabilizowalo

Opublikowano

No to nwm kumpli nie masz do gry? Ja z moimi kolegami dobrze się bawimy na MM. Ja aktualnie spadlem do MGI z MGII bo mialem mus zeby wyjsc z meczu i od spadlem. W sobote wieczorem mi zawsze idzie i 32 fragi i chyba 10 dedow. Jak na moj poziom z kalachami mysle ze dobry. A jak gra sie ze znajomymi z dobra komunikacja to juz wgl super. Owszem zdarzaja sie porazki ale co z tego.

tak się dzieje tylko na mg, bo na tej randze nie można byc boostowanym, na smfc z polaksami nie ma sensu grać.

Niżej masz pare ss, Nie powiem ja też odstaje  NIE RAZ ale do rzadkość kiedy inni mają 30 ja mam z 17

attachicon.gif2015-09-19_00001.jpg

attachicon.gif2015-09-20_00006.jpg

attachicon.gif2015-09-21_00002.jpg

attachicon.gif2015-09-25_00001.jpg

attachicon.gif2015-09-28_00001.jpg

w enemy mge te same staty co smfc - tak wygląda obecna sytuacja.

­

Opublikowano

Powiem tak zgadzam sie ze wszystkim no bo coz taka prawda Polecam zawsze gdy w rozgrzewce widzisz nicki typu popek czy jakis minecraft wychodzic bo osratnio tyle boostowanych dzieciakow gra ze masakra a wlasnie haha co do graczy widziales rocka xD Gra jak silver i jest w kałachu GJ Valve powinni wprowadzic jakies 2-3 dodatkowe rangi zeby sie to wszystko ustabilizowalo

Rock w szeryfie jest kolego ;)

Opublikowano

attachicon.gif2015-09-19_00001.jpg

attachicon.gif2015-09-20_00006.jpg

attachicon.gif2015-09-21_00002.jpg

attachicon.gif2015-09-25_00001.jpg

attachicon.gif2015-09-28_00001.jpg

Te zdj. z FI są raczej zbędne bo wiadomo jaki jest tam poziom ;).

graphic.png
Opublikowano

Te zdj. z FI są raczej zbędne bo wiadomo jaki jest tam poziom ;).

Wiem przypadkowo dałem nie zauważyłem faceit  :D Mnie wywala bardzo często na dobrych graczy nawet na jakiś team globali wiec ja robie 17 killi a tak to rzadko kiedy wywala mnie na słaby poziom

Opublikowano

Też się popłaczę. Mam DMG, dla niektórych to pewnie żadne osiągnięcie ale trudno. W*****a mnie jak oglądam tych jutuberów typu Rock, Isamu którzy mają rangi takie jak ja/lepsze ode mnie a mają movement gówna, obrócenie się o 90 stopni zajmuje im dwie sekundy, nie mówiąc o tym że niektórzy nadal trzymają celownik w ziemi. W*****a mnie bo trenuję na różnych mapkach, na dm'ach, oglądam dużo meczy prosów dzięki czemu lepiej wiem jak zachowywać się w konkretnych sytuacjach, ogólnie staram się jak mogę żeby być lepszym a taki gównotuber tydzień pogra w cs i już będzie miał rangę taką jak ja, o skinach to nawet nie wspominam. Już nawet nie chodzi mi o to że ja zasługuję na wyższą rangę, ale chciałbym tylko żeby wszystkie carrowane ścierwa pospadały tam gdzie ich miejsce. Na mm'ach to klasyk że jedna/dwie osoby muszą mieć 2 kille przez 10 rund, ale na faceitach jest jeszcze gorzej. Volvo oczywiście ma wyjebane bo ważne że pieniążki się zgadzają.

Opublikowano

Rock w szeryfie jest kolego ;)

haha a widziales jak gra ? pożal sie Boże :D

Odeszlem od lola bo po 2 latach gry uswiadomilem sobie ze to co sie dzieje to paranoja a teraz w cs robi sie to samo

Opublikowano

Macie jakieś zjebane problemy. Co wam to przeszkadza. Do matchmakingu nie podchodzi się bez 5. Nie wiem po co grasz solo i spinasz dupę.

Wprowadzenie 128 serwerów czy zrobienie ich w sposób jak na faceitcie czy Esei, że nie można używać wh jest totalnie nieopłacalny, bo generuje większe koszty.

Jak grasz ze smurfami to powinieneś się cieszyć, bo może się czegoś nauczysz.

I jacyś youtuberzy nie mają podkręconego dropu tylko jest różnica czy Ty otworzysz 30 caseów czy oni 300. Poza tym sam fakt, że oglądasz Isamu czy coś tam pokazuje.

A fizyka gry jest jaka jest. Nie podoba Ci się to graj w CoDa. Tam jest z*******a.

A jeśli naprawdę nie masz z kim grać to graj Esee. 30zł miesięcznie to mało. Jest dużo gier w których płaci się abonament, a jeśli jesteś na nią za słaby to graj deathmatche aż będziesz dobry.

A najlepiej w ogóle nie graj w CSa. Przynamniej jednego płaczka mniej.

Na mm'ach to klasyk że jedna/dwie osoby muszą mieć 2 kille przez 10 rund, ale na faceitach jest jeszcze gorzej. Volvo oczywiście ma wyjebane bo ważne że pieniążki się zgadzają.

A masz Premium na faceitcie?

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Nie wiem, czy wiesz, ale czasami każdy może mieć gorszy dzień i zapewniam Cię, że na pewno zdarzały się sytuacje, gdy w połowie meczu to Ty zamykałeś tabelę z 5 killami ;)

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

elo, tutaj będę tylko płakał, więc jak nie chcecie czytać, to wyjdźcie z tematu - dostałem bana na 7 dni xD

Chcę przedstawić sytuację, która występuje obecnie w tej zjebanej grze, zacznijmy od poziomu gry.

Fala vaców, od tego się zaczęło, sama spierdolina z kałachów jest nagle w smfc, w tym ja, ale jakoś sobie radzę, problem tylko w tym, że przez jebanych bobów nie można wyjść z żadnej rangi, nie mówię tutaj tylko o ruskich, normalne grajki, 1k godzin+, a staty 5/20, coś nie halo. Jakieś youtubery - isamu, pingwiny ruchające matki, nitra, skyeny i inne gówna mają jakieś orły, na których poziom obecnie sięga zeru, a i tak są boostowani, jakiś isamu zawsze ma 15464685 widzów na streamie, pali fajkę, sam gra gówno, ale na każdym streamie jakiś smerf, który tylko mu grę carruje, aby być na streamie. Na yt 489789 openingów, gdzie praktycznie w każdym odcinku yt'ber ma z*******y drop, ale co powiecie o sobie? Pewnie każdy z was otwierał skrzynki, a samo pojawienie się fioletowe skina graniczy z cudem, któryś yt'ber nagrał ostatnio film o tym, że "gwiazdy" yt mają podkręconą szansę na drop, aby promować grę, bo steam potrzebuje hajsu (bardzo prawdopodobna teoria).

Teraz trochę o mnie - przed falą vaców miałem jakiegoś kałacha, wtedy to była dosyć dobra ranga, odpowiednik obecnego orła, potem zacząłem wygrywać, grało się z jakimiś smerfami, jest suprememe, którego mam już od miesiąca, większość gram solo, ale w tej jebanej grze nie da się wygrać praktycznie meczu - gdy otwieram, to zawsze ktoś odstaje, czasem też tak mam, w każdym meczu na tej randze na mm zawsze jest ziomek, który ma nowe konto, 20h czy coś, smerf albo odpał, patologia.

Teraz trochę o fizyce tej gry - dmg nie z tej ziemi, dwa strzały w głowę z ak, które przejdą przez jakąś powierzchnię, a enemy dalej żyje, pistolety są zbyt op itp.

Ogólnie to nie grajcie mm'a, wyjebcie go jakoś, zamazać mazakiem monitor, gdzie jest tabelka z mm, póki nie wprowadzą normalnego systemu VAC, normalnych rang, 128 ticków.

admin nie zamykaj, bo to temat dyskusyjny. 

~`Ok nie zamykam ale o kulturke prosze  ;)  ~`@Sztoss

Gdy widzę, że ktoś ma do 100 godzin:

-90% hack 10% smurf.

MM:

-128 tick

-Runda nożowa

-Możliwość pauzy(może być i bez tego ale te dwa powyższe 100% muszą być).

Tego brakuje.

Bany:

-Wywalanie neta = nie powinno być za to bana, często za te ścierwo dostaję 7 dni, nie powinno być wgl za to bana tylko mniejsze pkt ELO(odjęte)bo to bez sensu, załóżmy, że moja sieć ma awarie, gram mecza i nagle yeb boom internet padł ez 7 dni hehs.

Gra:

Grasz premade 5x i każdy z was ma ok. 1,5 - 2k godzin to w enemy na moje też powinno tak być, powinni dodać taki system 'godzin' dobierania do przeciwników i do rang.

Masz globala i 2k godzin - Dobiera Ci supreme/globala z ok. 1,8 - 2,1k godzin

Masz globala i masz 2k godzin - Dobiera Ci gościa co ma 20 godzin = ez hack ez win.

Masz DMG i 700 godzin - Dobiera Ci gościa co ma 3k godzin + też LE bo smurfuje bądź spadł specjalnie z wyższej rangi aby grać na słabszych).

Na zielono = powinno być to wprowadzone w grę.

Na pomarańczowo = powinni coś z tym zrobić bo oni też dobrze wiedzą, że to nie nasza wina, iż wywala nam internet i już mamy po grze.

Na czerwono = Może tak być, sam nad tym myślałem.. pasha cały czas otwiera te skrzynki i prawie same kosy chociaż jak izak lub isamu streamują razem to raczej izak ma więcej widzów = otwiera sporo skrzynek i ani jednej kosy, potrafi otworzyć 100 skrzynek i żadnej kosy natomiast lamus z hiszpani aka 10 koła euro miesięcznie ciągle ma kosy lub z początku operacji od razu stattrak golden coi m4

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Gdy widzę, że ktoś ma do 100 godzin:

-90% hack 10% smurf.

MM:

-128 tick

-Runda nożowa

-Możliwość pauzy(może być i bez tego ale te dwa powyższe 100% muszą być).

Tego brakuje.

Bany:

-Wywalanie neta = nie powinno być za to bana, często za te ścierwo dostaję 7 dni, nie powinno być wgl za to bana tylko mniejsze pkt ELO(odjęte)bo to bez sensu, załóżmy, że moja sieć ma awarie, gram mecza i nagle yeb boom internet padł ez 7 dni hehs.

Gra:

Grasz premade 5x i każdy z was ma ok. 1,5 - 2k godzin to w enemy na moje też powinno tak być, powinni dodać taki system 'godzin' dobierania do przeciwników i do rang.

Masz globala i 2k godzin - Dobiera Ci supreme/globala z ok. 1,8 - 2,1k godzin

Masz globala i masz 2k godzin - Dobiera Ci gościa co ma 20 godzin = ez hack ez win.

Masz DMG i 700 godzin - Dobiera Ci gościa co ma 3k godzin + też LE bo smurfuje bądź spadł specjalnie z wyższej rangi aby grać na słabszych).

Na zielono = powinno być to wprowadzone w grę.

Na pomarańczowo = powinni coś z tym zrobić bo oni też dobrze wiedzą, że to nie nasza wina, iż wywala nam internet i już mamy po grze.

Na czerwono = Może tak być, sam nad tym myślałem.. pasha cały czas otwiera te skrzynki i prawie same kosy chociaż jak izak lub isamu streamują razem to raczej izak ma więcej widzów = otwiera sporo skrzynek i ani jednej kosy, potrafi otworzyć 100 skrzynek i żadnej kosy natomiast lamus z hiszpani aka 10 koła euro miesięcznie ciągle ma kosy lub z początku operacji od razu stattrak golden coi m4

Lol, za wyjście z gry powinny być bany. Może nie na 30 dni jak ktoś wyżej wspomniał, ale na pewno tez nie na 30 minut. Wyjście z gry psuje grę całemu teamowi. Bany powinny być na paręnaście godzin, dzień, później parę dni. Bo przez to jebane 30 minut to zanim się skończy mecz z którego wyszedł już może grać.

Masz chujowego neta? Graj na ffa czy co tam chcesz, ale nie psuj gry innym.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

­

Taa, i wychodź z tego, gdy spadli z tego też globale, supreme... Co to za frajda, że grałbyś np. w 5 z kolegami, stare rangi 3x MG2, 2x MGE i trafiasz na 5 globali...

"Pewnie każdy z was otwierał skrzynki, a samo pojawienie się fioletowe skina graniczy z cudem, któryś yt'ber nagrał ostatnio film o tym, że "gwiazdy" yt mają podkręconą szansę na drop, aby promować grę, bo steam potrzebuje hajsu (bardzo prawdopodobna teoria)."

Jakiego ku*wa hajsu, oni mają tyle tego, samych skrzynek jest sprzedawanych kilkaset tysięcy dziennie, a do tego kluczyki. Na samej prowizji 15% na markecie zarabiają tyle, co niektórzy podczas całego życia nie zarobią. Zresztą miej wyje*ane w jakieś boostowane gówna pokroju isamu, czy nitro, których filmy i streamy o CS'ie opierają się w 99% na skinach, i którzy w CS'a grają, bo jest teraz na to hype. A w 2k16/2k17 będzie jakaś kolejna gra, a CS przejdzie w zapomnienie... No, może też zostanie zapomniany przez ludzi, którzy kończą z tą grą przez community. Potem zostaną same trolle, które będą miały globale, bo normalni gracze nie będą już grać.

tenor.gif

Opublikowano

Macie jakieś zjebane problemy. Co wam to przeszkadza. Do matchmakingu nie podchodzi się bez 5. Nie wiem po co grasz solo i spinasz dupę.

Wprowadzenie 128 serwerów czy zrobienie ich w sposób jak na faceitcie czy Esei, że nie można używać wh jest totalnie nieopłacalny, bo generuje większe koszty.

Jak grasz ze smurfami to powinieneś się cieszyć, bo może się czegoś nauczysz.

I jacyś youtuberzy nie mają podkręconego dropu tylko jest różnica czy Ty otworzysz 30 caseów czy oni 300. Poza tym sam fakt, że oglądasz Isamu czy coś tam pokazuje.

A fizyka gry jest jaka jest. Nie podoba Ci się to graj w CoDa. Tam jest z*******a.

A jeśli naprawdę nie masz z kim grać to graj Esee. 30zł miesięcznie to mało. Jest dużo gier w których płaci się abonament, a jeśli jesteś na nią za słaby to graj deathmatche aż będziesz dobry.

A najlepiej w ogóle nie graj w CSa. Przynamniej jednego płaczka mniej.

A masz Premium na faceitcie?

Wole, żeby skiny które kosztują teraz po  30 euro kosztowały po 100 niż żeby dalej był 64 tick i bez rundy nożowej..

Coś CI się nie podoba? To nie musisz pisać, po uja nabijasz sobie posty lamusie. Naprawdę Ty masz blue membera? Za co? Za pisanie bezsensownych postów na które każdy ma wyje**ne? Masz pisać, że ktoś płacze = nie pisz wgl człowieku bo nie po to zrobił temat, żebyś pisał, że jest płaczkiem czy coś.

Byś zagrał piątkom i twoi by mieli po 0 zabic i dostałbyś 0-16 w dupe to też pewnie byś płakał, nie mów, że nie bo tylko się ośmieszysz swoim kłamstwem człowieku.

Też płaczę bo płaczę i każdy płaczę, gram mm po to, żeby wbijać rangę i wygrywać mecze a nie, żeby team trollował i przegrywał i spadał z rangi.

Nie chcę płakać ? Idę na FFA i gram 4fun.

Skąd Ty to możesz wiedzieć xD? Pracujesz w valve? Proszę zrób skan dokumentów i wyślij mi je wszystko wiedzący dzieciaku :v :v

Lol, za wyjście z gry powinny być bany. Może nie na 30 dni jak ktoś wyżej wspomniał, ale na pewno tez nie na 30 minut. Wyjście z gry psuje grę całemu teamowi. Bany powinny być na paręnaście godzin, dzień, później parę dni. Bo przez to jebane 30 minut to zanim się skończy mecz z którego wyszedł już może grać.

Masz chujowego neta? Graj na ffa czy co tam chcesz, ale nie psuj gry innym.

C*****y to jesteś Ty kolego, piszesz takie duperelele, że głowa mała.

Mam neta lepszego niż Ci sie wydaję i to nie moja wina, że oni mają awarię albo wywala mi neta na 5 minut gdzie mam czas 3 minuty na wejście.

Co ma chujowy internet do awarii w sieci xD? beka ziom go to school pls.

Nawet nie odpisuj mi na ten post, proszę :v :v :v :v :v :v

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...