Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co tu się porobiło?

Invoice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to czem wyebali ją z forum i hool zostal zbanowany?

­

Bo jeśli autor ma bana (w tym wypadku ja mialem ale za zupelnie cos innego co jest mało istotne) to prezentacja jest usunięta. Prezentacja mogła mieć zmienionego autora na innego a ze tak się nie stało to była moja osobista decyzja.

Wiec proszę już nie pisać o Invorii jeśli nie zna się sytuacji bo ja nie mam zamiaru mieć z nikimś zadnych spin czy coś. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Bo jeśli autor ma bana (w tym wypadku ja mialem ale za zupelnie cos innego co jest mało istotne) to prezentacja jest usunięta. Prezentacja mogła mieć zmienionego autora na innego a ze tak się nie stało to była moja osobista decyzja.

Wiec proszę już nie pisać o Invorii jeśli nie zna się sytuacji bo ja nie mam zamiaru mieć z nikimś zadnych spin czy coś. Pozdrawiam :)

Wiesz, ale to chyba nie jest tak jak mówisz, bo sporo autorów prezentacji miało permy a prezki stały dalej ;p A to że magicznie podostawali UB po miesiącu etc, a prezki i tak "stały" na zbanowanych kontach - inna historia. 

Nikt nic nikomu nie płacił. Serwery tego typu są usuwane dla dobra użytkowników, by nie marnowali czasu i pieniędzy na śmieciowe serwery na gotowych plikach robione 20 raz(Tesoria xD). A castios ma zakaz przez głupote teamu, nikogo więcej. O Atreii się nie wypowiem bo to nie moja sprawa ale wg mnie nie powinni mieć zakazu, to już kwestia wyższych organów ścigania :s

Prawda jest taka że jeśli jest tak jak mówisz - to sporo serwerów powinno w tym momencie zniknąć z MPC ;] nie oszukujmy się ;) Wymieniał też nie będę po nazwach, ale to co mówisz a realia - nie ma pokrycia. 

Po za tym , dzisiaj sam byłem świadkiem w jednej z prezentacji że jeden z moderatorów działu metin, zamiast "nagrodzić" punktami za spam, co kazdy inny by zrobił komuś innemu i co wy robicie normalnie  - usunął post żeby go nie było (dlaczego - ja wiem, ale nie będę tu robił wylewu bo wiemy jak to się skończy ). Co do reszty tego co mówisz - nie będę komentował bo niestety dział metin zszedł na psy. Powód - "połowa" serwerów ma "swoich" moderatorów, i po 100 razy dostają UB, albo po znajomości tematy są "czyszczone" - ale nie mam zamiaru roztrząsać tego watku. Połowa serwerów nie powinna w ogóle istnieć w prezentacjach, tym bardziej że po 2-3 dniach serwery te świecą pustkami , a tematu służą autorom do nabijania postów "REF". A tym bardziej kiedy są to setne reworki których kariera kończy się zawsze tak samo - hajs się zgadza, serwer idzie w pizdu. I doskonale Harnaś wiesz że tak jest.

Forum to forum, nie my tu ustalamy zasady - szkoda tylko że my na tym w pewnym stopniu cierpimy ( patrz - zwykły user). 

Co do całego tematu - według mnie nie ma sensu dyskutowanie. My korzystamy z forum - cała reszta to coś na co MY nigdy wpływu mieć nie będziemy. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Według mnie to serwery Azprime,a nie powinny mieć pozwolenia na prezentacje tutaj,bo to jest patologia :D

to po co tutaj jest ? :)

Za wszelkie zachowania z ostatniego roku przepraszam. Jeżeli Cię uraziłem wybacz. ~ Cannzas.

Opublikowano

Publikacje serwerów nie są usuwane bez powodu, każdy użytkownik startuje na równym poziomie i każdy jest tak samo traktowany przez administracje. Niestety na swoją ocenę i opinie użytkownik pracuje sam. Jeżeli serwery startują po 20 razy na tych samych plikach ma zakaz, to samo dotyczy serwerów na których gracze są faworyzowani przez administracje. A więc każdy zakaz jest przemyślany a co najważniejsze jest dodawany dla dobra użytkowników.

@.imaguś.

Mam i to więcej od Ciebie. Jeżeli masz jakiś problem lub jakieś zaburzenia i nie wiesz jak je rozwiązać zapraszam na pw.

Opublikowano

Publikacje serwerów nie są usuwane bez powodu, każdy użytkownik startuje na równym poziomie i każdy jest tak samo traktowany przez administracje. Niestety na swoją ocenę i opinie użytkownik pracuje sam. Jeżeli serwery startują po 20 razy na tych samych plikach ma zakaz, to samo dotyczy serwerów na których gracze są faworyzowani przez administracje. A więc każdy zakaz jest przemyślany a co najważniejsze jest dodawany dla dobra użytkowników.

Ale ty masz tutaj najmniej do gadania więc się nie udzielaj.

@Noresta oo! czyli to TY ustalasz kto ma zakazy? no to niezły kozak z Ciebie, myślałem że administratorzy mają tutaj najwięcej do gadania, ale okazuje się że jakiś nowy pionek.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...