Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co tu się porobiło?

Invoice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam użytkowników/użytkowniczki tego forum.

Nie wiem czy to odpowiedni dział do takowej dyskusji, ale chciałbym poruszyć pewien drażniący temat na forum, który występuję od tamtych wakacji ;)

Jakim prawem nowe serwery, które się teraz pojawiają połowa z nich znika z forum?

Rozumiem, że administrator ma z kimś spiny, ale nie znaczy żeby tak robić.

Regulamin powinien być przestrzegany nawet przez administrację.

MPCforum, Tesoria, Castios, EraniS itp.

znikają...

Tak świetne serwery się marnują.

Kto chce zmiany na forum ? Like

Za wszelkie zachowania z ostatniego roku przepraszam. Jeżeli Cię uraziłem wybacz. ~ Cannzas.

Opublikowano

Co ty piszesz bałwanie.. te serwery wyleciały z mpc bo był taki powód castios np poleciał za przekręty na serwerze.. tesoria za otwieranie serwerów co tydzień które były takie same i ciągle padały - naciąganie graczy.. Proste zacznij grać na normalnych serwerach to nie będziesz mieć pretensji. 

Opublikowano

Co ty piszesz bałwanie.. te serwery wyleciały z mpc bo był taki powód castios np poleciał za przekręty na serwerze.. tesoria za otwieranie serwerów co tydzień które były takie same i ciągle padały - naciąganie graczy.. Proste zacznij grać na normalnych serwerach to nie będziesz mieć pretensji. 

to czemu Ascarial jest w zapowiedzial?

Azprime to złodziej :)

Za wszelkie zachowania z ostatniego roku przepraszam. Jeżeli Cię uraziłem wybacz. ~ Cannzas.

Opublikowano

a atreye i invorie to niby czemu wyj***li z forum?? bo co?­

no właśnie :)

Opublikowano

nie wypowiadaj się bałwanie bo gówno wiesz, mpc miało nie ingerować w odrębne tematy takie jak gg etc. liczy się to co jest na mpcs**tforum.

zresztą, admini tutaj są tak durni że nawet nie widzą nicków na handlu, a większość użytkowników tego forum jest dzięki youtube. (ogarnij że płacimy za to)

polecam wyjebać cały dział metin2, przynajmniej spokój będzie.

a atreye i invorie to niby czemu wyj***li z forum?? bo co?­

bo to mpcforum.

to czemu Ascarial jest w zapowiedzial?

Azprime to złodziej :)

to napisz do dualmedia, hihi.

$$$$$$$$$$$$$$$$

jak moderatorzy tego dzialu beda cos chcieli to wiecie gdzie walić;ppp

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

No dokladnie, jak dla mnie powinni jeszcze wyselekcjonowac obecne serwery. 

Opublikowano

+ usuneli administratorom atreyi i invori konta z forum dlaczego? ­

Dlatego że tu tak na prawdę nie ma regulaminu to co sie nie podoba mankinowi leci z forum taka prawda 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Usunęli prezke atreyi dlatego, ze to zlodziejski serwer poukradali modele z innych gier i mysleli ze zacheca tym graczy. A invoria na fb szkalowala mpc forum dziwie sie ze teraz zezwolili im na prezke.

Opublikowano

Usunęli prezke atreyi dlatego, ze to zlodziejski serwer poukradali modele z innych gier i mysleli ze zacheca tym graczy. A invoria na fb szkalowala mpc forum dziwie sie ze teraz zezwolili im na prezke.

łaaaaaaał modele z innych gier, a ktory serwer teraz czegos nie ma Z INNEJ GRY XDDDDDDDDDDDDDD

MOWIE WYJEBAC CALY DZIAL METIN2, KRADZIONE

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Invoria nie ma spiny żadnej.

Opublikowano

no po*eb no ku*wa po*eb czy ty widzisz co piszesz? 

pookradali z innych gier? wtffff no idiota ostatnio tu na forum był serwer jakaś troya tam 70-80% serwa było z wiedzmina nawet nazwy itemów... jakiś tam serwer był chyba netmetin gdzie z lola było coś tam było właściwie wszystkie serwy teraz mają coś z innych gier jak by to była prawda co ty piszesz że niby nie wolno brać modeli z innych gier to na tym forum no nie wiem czy by została jakaś prezka :P 

­

Opublikowano

Atre** to nie był metin, ludzie się tak napalili na ten serwer, że czekali miesiącami na niego, a skończyli grę po 1 dniu,ale spokojnie szykuje się rework, który postoi znowu miesiąc. ;)

Opublikowano

Atre** to nie był metin, ludzie się tak napalili na ten serwer, że czekali miesiącami na niego, a skończyli grę po 1 dniu,ale spokojnie szykuje się rework, który postoi znowu miesiąc. ;)

jak byś chciał wiedzieć to atr*ya nie padła tylko sami ją wyłączyli po to aby polepszyć rozgrywkę na serwie na początku było ponad 2k graczy po miesiącu jakieś 500... teraz pewnie tak szybko go nie wyłączą ( mam nadzieje )

lol już coś zrobili bo jak chce napisać atr*ya to pisze MPCforum wtfff LOL

­

Opublikowano

Castios akurat był okej. Tak samo jak A.T.R.E.Y.A :)

Castios to serwer jebanych oszustów, a Ksereya jebanych złodziei.. Tesoria to serwer krUla Asfena.. dobrze że takie syfy znikają z tego forum!

jak byś chciał wiedzieć to atr*ya nie padła tylko sami ją wyłączyli po to aby polepszyć rozgrywkę na serwie na początku było ponad 2k graczy po miesiącu jakieś 500... teraz pewnie tak szybko go nie wyłączą ( mam nadzieje )

lol już coś zrobili bo jak chce napisać atr*ya to pisze MPCforum wtfff LOL

­

wyłączyli bo z dnia na dzień było coraz mniej ludzi xDDD beka

Opublikowano

zapłacili makinowi to mają...

Nikt nic nikomu nie płacił. Serwery tego typu są usuwane dla dobra użytkowników, by nie marnowali czasu i pieniędzy na śmieciowe serwery na gotowych plikach robione 20 raz(Tesoria xD). A castios ma zakaz przez głupote teamu, nikogo więcej. O Atreii się nie wypowiem bo to nie moja sprawa ale wg mnie nie powinni mieć zakazu, to już kwestia wyższych organów ścigania :s

Opublikowano

Nikt nic nikomu nie płacił. Serwery tego typu są usuwane dla dobra użytkowników, by nie marnowali czasu i pieniędzy na śmieciowe serwery na gotowych plikach robione 20 raz(Tesoria xD). A castios ma zakaz przez głupote teamu, nikogo więcej. O Atreii się nie wypowiem bo to nie moja sprawa ale wg mnie nie powinni mieć zakazu, to już kwestia wyższych organów ścigania :s

może wypowiesz się o invori? hmm dlaczego wyje**li ich prezke z forum zaraz po wywaleniu prezki at*ey? przecież invoria to z*******y serwer to czemu znikneła z forum?

­

Opublikowano

może wypowiesz się o invori? hmm dlaczego wyje**li ich prezke z forum zaraz po wywaleniu prezki at*ey? przecież invoria to z*******y serwer to czemu znikneła z forum?

­

Ja się wypowiem = invoria nigdy nie miala zakazu publikacji.

Wystarczy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...