Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Ochrona przed pijawkami

MistrzMaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak. Wiele razy poświęcam ze dwadzieścia minut na wypisanie ludziom bajek, które mogą im się spodobać, a oni nawet nie dziękują. :v

Nie. Jeśli poświęcam czas to robię to dobrowolnie, bo nikt do tego nie zmusza. Sam w sobie system "lajków" to zwykły badziew/porażka.

Do czego się odnosi? Mnie "lajkują" za to, że "trolluje". Generalnie jestem za usunięciem "lubie to", nie róbmy przedszkola.

Jeszcze raz. NIE

vlge7.gif

@Ravoner pls

Opublikowano

Blokując pobierania losowym osobom nie ma sensu. 
Po jaką cholere ktoś ma tu zostawać na siłe? Nie chce to nie, a jak będzie chciał wrócić to wróci proste.

NIE

banner.jpg

Opublikowano

Z jednej strony jest to dobre, ale z drugiej bez sensu. Dobre, ponieważ twórca ma jakąś tam korzyść. A bez sensu, ponieważ nie widzę innej metody niż wymuszenie lajka/napisania posta przed pobraniem. A jeśli miałbym dawać lajki i/lub spamować krótkimi, bezsensownymi postami nawet nie przetestowawszy programu, nie wiedząc czy mi się spodoba...

W6iB9H1.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Gdy ktoś tworzy cheata dla lajków, to niech ma taką możliwość - jestem na tak.

Czemu by tego nie wprowadzić? Topka od dawna nie świadczy o pomocnej zawartości użytkownika. 

Chętnie wprowadziłbym zabezpieczenie postowe - napisz posta w temacie, aby zobaczyć jego treść. Nawet taka fałszywa aktywność może spowodować rozruch w dziale.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Wyciąganie na przymus lajków od danego użytkownika? Na nie. 

Wcześniej spotkałem się z komentarzem "Jak dasz komuś prezent, to dziękujesz po otworzeniu czy przed?"

Odpowiem prosto, zachowuję zwrot grzecznościowy i dziękuję przed, ale na forum jest inaczej. Ogólnie lajkujesz posty, które lubisz, które Ci się podobają, a jak masz jakiś tutorial to pierw go muszę przeczytać a dopiero potem polajkować, chyba, że ktoś jest już taki grzeczny to może podziękować, że ktoś poświęcił swój czas na zrobienie jakiegoś tutorialu, hmm.. no nie wiem jak to opisać, ale bez sensu. 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Chcesz mieć jakiś skrypt lub cheat, to zostaw chociaż tego like dla autora.

Jak najbardziej na Tak.

Placenie lajkami przed pobraniem to troche glupota xD
Opublikowano

Czemu by tego nie wprowadzić? Topka od dawna nie świadczy o pomocnej zawartości użytkownika. 

Chętnie wprowadziłbym zabezpieczenie postowe - napisz posta w temacie, aby zobaczyć jego treść. Nawet taka fałszywa aktywność może spowodować rozruch w dziale.

Opublikowano

Również jest taka aplikacja, ale nie sądzisz, że wzrosłaby liczba postów "spamowych" ;p?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...