Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprawa w sądzie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No tak, masz już 15 lat, nick i avatar nie ma powiązań z majnkratem xD. I staż mam większy.

To mi wytłumacz przebieg tej walki stulecia raz jeszcze - dostałeś luja i upadłeś, on cie napierdala po mordzie - ale luz, zrobił sobie przerwe na kiepa więc zszedł z ciebie ,wstałes i zajebałeś mu w pysk?

Cytowałem to, ale do tego drugiego pana.

Jeżeli chodzi o minecrafta, pomogę ci !

Opublikowano

Nie chce mi się czytać tematu ale po pierwsze, WEŹ ADWOKATA. Bez adwokata nie mów nic , odmawiaj rozmów z Policją / Prokuraturą. Skoro tylko podbiłeś mu oko to nic ci nie zrobią. A jak masz dowód w postaci monitoringu że to on zaczął to po problemie.

Opublikowano

Przecież się broniłeś przed tym 'grubasem'. Więc o co się rozchodzi w tym momencie?

On zaczął to wszytko (1sza linijka Twojego postu), a Ty mu oddałeś. PROSTE!!! Prawo fizyki. :)

Wina leży 50 na 50. Mogłeś mu nie oddawać, tylko zgłosić to nauczycielom 'jeśli to się działo w szkole/na terenie szkoły' - na pewno by zareagowali jeśli by zobaczyli Waszą bójkę pomiędzy sobą.

Wina leży tylko 50 procent po Twojej stronie, a resztę 50 procent po stronie tego 'grubasa' co Cię 1szy zaczął z Tobą bójkę.

A sprawa w sądzie na ten temat już była? Czy czekasz na termin rozprawy.

Dobrze, że ten temat napisałeś na największym Polskim forum - MPC. Pomożemy Ci z tym.

Tyle ode mnie.

6BhO6OQ.png

Lubię rajstopy koloru powyższego - ciemno-czarne. :)

Opublikowano

Eee, nie masz się czym martwić. Policja dużo mówi, oraz straszy. Jeżeli trafisz do Sądu, to nie przejmuj się. Mów swoją wersję zdarzeń, ubarwiaj ją trochę według siebie. Przedstaw go jako prowokatora i winnego tej sytuacji, a Twoje uderzenie, jako samoobronę. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...