Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] 5.19 Banwave xD

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podawać kto przetrwał kto nie xD

Co to za kolejne "dramy" :)? żadnych banwave nie było nie ma i jak narazie nie będzie :)

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

U mnie clear, temat ogólnie tylko, hotfixa nie używałem, najwięcej osób z tego co widzę poleciało na EUW, nawet bez hotfixa 

Opublikowano

Czemu oni banują tak po trochu graczy? Bo jak ja patrze to są ludzie, którzy od zawsze jadą na bolu / LeagueSharpie i nie mają bana a niektórzy (np ja kiedyś załapałem bana po dwóch miechach używania). I da się jakoś tego bana uniknąć ?

Opublikowano

Dostałem raz po miechu lub dwóch używania na starym koncie. Ale od tamtego razu (długo już minęło) nadal cisne na Sharpie / Bolu i mam już z 5x lepsze konto niż w tamtym czasie.

Lecz pamiętam, że wtedy dostało naprawdę dużo ludzi bana ( to był chyba największy banwave ). Potem było o tym głośno na mpc itd ;c

Opublikowano

Leciałem na hotfixie i czysto. Ostatnio sie co 2 gry pluli o dodgowanie wszystkiego, nagrywali mnie ale póki co bany mnie omijają

Opublikowano

No i macie kur*a swoje paid l# xD Gdzie są te pajace co tak bronili l# i zapewniali że jest kur*a bezpieczne :D Dalej dokarmiajcie szwaba :p Zrobił was w h*j"a ZNOWU xD

Opublikowano

ja leciałem na hotfixie i póki co czysto narazie czysto...ale teraz przynajmniej mi nie żal kont, bo zrobiłem sobie w cholerę 10tych lvli za czasów największej świetności L# (kiedy był free i nie bylo jeszcze banwaveów)

Opublikowano

Wszystkie 5 kont które boostowałem czyste ^^ leciałem na hotfixach itp :3

Opublikowano

No i macie kur*a swoje paid l# xD Gdzie są te pajace co tak bronili l# i zapewniali że jest kur*a bezpieczne :D Dalej dokarmiajcie szwaba :p Zrobił was w h*j"a ZNOWU xD

Nigdy nie broniłem L# i n ie bede bronil xD 

8kHod.png

Opublikowano

2 konta czyste.

Uzywalem EB, GoS'a, L#, BoL'a i testowalem nowy projekt.

Wydaje mi sie ze bany z wszystkich regionow oprocz BR, sa to bany nadawane manualnie, poprzez dostanie okreslona liczbe reportow pracownik RIOT'u do tego wyznaczony sprawdza mecze reportowanej osoby + logi, jezeli osoba sprawdzana to 100% scripter to dostaje perma.

Co do BR to sadze iz zostal tam wprowadzony nowy system, ktory aktualnie jest testowany.

Zapomnialem dodac, iz na obu kontach gralem na hotfixach.

eSwH2k3.png

Opublikowano

No generalnie moje konto też odjebali dzisiaj o 11 mi mail przyszedł. Ale generalnie te konto było ledwo co wylevelowane na volibocie+L# i wbite P5 i już nie grałem bo mało champów.

LoL już umarł dla mnie i grywam tylko na crackowanych kontach dla beki, by poorać typów na haxach :makka:

Opublikowano

Z tego co zauważyłem na bolu wcale nie banują, nawet nie pamiętam czy w tym i tamtym roku był za niego banwave. Nadal zastanawia mnie to czemu używacie L# za którego jest ban co 3 miechy.

Opublikowano

''nie gram juz w te gre to juz koniec lola ,lol sie skonczyl, rozpierdole ja jeszcze bardziej grajac na haxach'' onion is back Kappa

wszystkie konta czyste,  po EB, HF, L i bolu. 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

''nie gram juz w te gre to juz koniec lola ,lol sie skonczyl, rozpierdole ja jeszcze bardziej grajac na haxach'' onion is back Kappa

wszystkie konta czyste,  po EB, HF, L i bolu. 

Jaki onion? Po prostu sprawia przyjemność jak j****y KarolPL69 pisze do mnie "ty bolowcu!!!11" a ja do niego z pogardą "nie gram na takim gównie. Tylko L#" XDDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...