Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IconMetin2 - Strona z ikonami

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualizacja tuż, tuż.. W aktuqlizacji strony prócz kategorii, renderów potworów dojdzie zakladka 'Nasze' w której będą dodane nasze ikony, również zostanie zmienione pobieranie linku, teraz po kliknięciu na obrazek będzie w małym okienku od razu link z myślę, że aktualizacja przypadnie Wam do gustu :)

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No spoko ale strona nadal kuleje

@alchemik1

Ona jest prosta, nie ma być zaawansowana z grafiką za 231312321 złotych.

Jestem w domu to będę próbował ją zoptymalizować aby nie zacinała się przy ładowaniu obrazków itd.

Co jeszcze masz na myśli z tym "kuleje"

Opublikowano

Próbowałeś może na innych przeglądarkach?

Nie działa nawet na drugim komputerze.

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

Nie działa nawet na drugim komputerze.

Komputery podpięte do jednego routera? Wyczyść pamięć podręczną oraz ustawienia wirtyn z okresu "wszystko".

Opublikowano

Potrzebowałem właśnie nowych icon jednak liquiron nie aktualizował swojej strony, przez co nie było nawet sensu czegokolwiek z niej brać, mam nadzieje że strona będzie jeszcze bardziej rozwijana i zdobędzie popularność, niby taki mały bzdet a banan na twarzy się pojawia :D

Opublikowano

Potrzebowałem właśnie nowych icon jednak liquiron nie aktualizował swojej strony, przez co nie było nawet sensu czegokolwiek z niej brać, mam nadzieje że strona będzie jeszcze bardziej rozwijana i zdobędzie popularność, niby taki mały bzdet a banan na twarzy się pojawia :D

Będzie będzie, o ile będę pamiętał żeby sprawdzić czy na PL'u coś nowego się pojawiło :3

Opublikowano

@alchemik1

Ona jest prosta, nie ma być zaawansowana z grafiką za 231312321 złotych.

Jestem w domu to będę próbował ją zoptymalizować aby nie zacinała się przy ładowaniu obrazków itd.

Co jeszcze masz na myśli z tym "kuleje"

A czy ja mowie o jakiejś grafice ? Mowie tylko o przerobieniu ladowania sie ikon na dynamiczny anie takie cos jak teraz jest..

ban.gif

Opublikowano

A czy ja mowie o jakiejś grafice ? Mowie tylko o przerobieniu ladowania sie ikon na dynamiczny anie takie cos jak teraz jest..

Zagram jeszcze jednego ewentualnie dwa mecze w cs'a i zrobię to ładowanie w javascripcie powinno być lepiej :)

Opublikowano

Tak, wiem.. rendery miały zostać dodane wiele wcześniej.. ale z powodów rozmyślania jakby je dodać bez konieczności pobierania troszkę się opóźniło.

Doszedłem do wniosku, że tak się nie da.. jeżeli dodam wyświetlanie to tak obciąży to przeglądarkę, że szkoda gadać.. zaraz pseudo technicy się zlecą i powiedzą ZRÓB TO JAVASCRIPTEM - Próbowałem.. ale nie pomyślałeś, że przy większej ilości obrazków javascript szwankuje. Co mam na myśli? Zacina się i nie ładuje obrazków.. w sumie nie dziwie się.. dużo ich jest.. :) Tak więc przechodząc do senda tego postu. Po kliknięciu na zakładkę Rendery rozpocznie się pobieranie wszystkich renderów jakie posiadałem na dysku. Paczka z plikami spakowanymi waży tylko 139 MB,a renderów jest bardzo, bardzo dużo :)

Opublikowano

I już to lepiej wgląda, jeśli chodzi o wygląd. odzielenie tego na kategorie dało spory zysk (brak tego "lagu"). A co do renderó. To lepiej zamiast bezpośredniego pobierania dać link dla chętnych :) rzucić to na kilka hostingów i tyle ;) Podoba mi się to co zrobiliście ze sztyletami tj. Po ybraniu ich yskakuje fajne okno z ikoną po środku, a po kliknięciu dopiero wyskakuje to  bbCode, tylko.. Niestety teraz nie idać miniaturki sztyletów na 1 lvl w kategorii broń ;)

Opublikowano

Emm.. Tylko jeden przedmiot, czyli wspomniany sztylet na 1 lvl u mnie tak wyskoczył. Najpierw na osobnej podstronie, a po kliknięciu na owy przedmiot komunikat w BBCode się pojawił ^^' Nie wim, czy testowaliście coś, czy jak?

Opublikowano

Nie myślałem, że przyda mi się taka strona. Przeszukałem całego klienta bety metin2 w poszukiwaniu ikon do kostiumów na broń, a znalazłem przypadkiem tutaj. Dzięki:

O tych ikonach mówię:

40101.png40102.png40103.png40104.png40105.png40106.png40107.png

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Nie myślałem, że przyda mi się taka strona. Przeszukałem całego klienta bety metin2 w poszukiwaniu ikon do kostiumów na broń, a znalazłem przypadkiem tutaj. Dzięki:

O tych ikonach mówię:

40101.png40102.png40103.png40104.png40105.png40106.png40107.png

Nie ma za co. Jak mówiłem wyżej.. strona będzie aktualizowana wraz z patchami od producenta gry. Jeżeli oni wprowadzą nowe ikony do gry to my od razu po daniu ich do klienta wprowadzimy je na strone.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A co byście powiedzieli o rozbudowanie strony o wszystkie patche z PL'a (modele, mapy itp.) ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...