Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IconMetin2 - Strona z ikonami

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

>
<

>
<

>
<

>
<

>
<

>
<

>
<

>
<

690481450807759661747.png

Witajcie,

Jak dobrze wiemy strona liquiron.com została oficjalnie wyłączona - Nie podano przyczyn tego działania.

Mi osobiście nie chciałoby się szukać ikonek ręcznie po folderze icon i innych plikach gry.

Postanowiłem zrobić stronę z wszystkimi ikonami do tej gry, możliwość zapisywania, pobierania, linku źródłowego.

Strona została wyposażona w dwa języki: Polski oraz Angielski z racji tego, że strona będzie promowana na angielskich forach.

Chcemy ułatwić Wam szukanie ikon oraz ich pobieranie. Pomoże to w robieniu prezentacji serwera i ogólnie.. łatwiej.

Będę starać się o podpięcie tematu jak będzie jakieś zainteresowanie. Liczę się z hejtami, że kopia itd, tylko ta strona już nie działa i to jest strona która zastępuje tamtą.

Link do strony:

(Ostatnia aktualizacja strony: 10.12.2015 19:53)

www.iconmetin2.pl
  • Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zaje*bista stronka, więcej rzeczy niż na Liqurion, Serdecznie dziękuje kolego, ostatnim czasem szukałem podobnej rzeczy! :)

Strona Liqurion nie była aktualizowana dobry rok. Nasza została zaktualizowana i stworzona wczoraj w wolnym czasie.

Ikony zostały użyte z oryginalnego folderu icon.

Dziękuje @BazyliszeQ za udostępnienie maszyny pod stronę.

Opublikowano

Dobry pomysł, ale dodaj czarne tło pod ikony lub jakieś ciemniejsze, wtedy się to lepiej bedzie prezentować.  I tez uwazam, ze lepsza opcja byłoby podzielenie na kategorie, łatwiej bedzie odnaleźć szukany przedmiot. ;)

Opublikowano

Strona bardzo przydatna, jeżeli będziesz aktualizował na bieżąco i będzie zainteresowanie można bez problemu podpiąć.

Jeżeli globalny serwer będzie dodawał jakieś ikony to na pewno będziemy wypakowywać klienta i uaktualniać stronę.

Opublikowano

Strona bardzo przydatna, jeżeli będziesz aktualizował na bieżąco i będzie zainteresowanie można bez problemu podpiąć.

Tutaj są ikony z pla jak i z serwera z bety także ikon jest na dłuższy czas pod dostatkiem także kolejna aktualizacja za jakiś większy czas mi się wydaje :p

Opublikowano

Pomysł świetny ! Byle by o to dbać :P

Można by było tez całego clienta rozbić na "czynniki pierwsze", wrzucić na strone i opisać ;D

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Można by było tez całego clienta rozbić na "czynniki pierwsze", wrzucić na strone i opisać ;D

O widzę że ktoś tu chciałby pomóc.. :D

Opublikowano

Kto to robił xD grafika jakaś z dupy, strona gówniano zakodowana i nie wspomnę już o skrypcie który jest tak c*****o zrobiony że głowa boli.

Opublikowano

Kto to robił xD grafika jakaś z dupy, strona gówniano zakodowana i nie wspomnę już o skrypcie który jest tak c*****o zrobiony że głowa boli.

Pozostawię to bez komentarza..

W zakładce "Inne" masz plany strony jeżeli będzie miała dużo osób odwiedzających.

Opublikowano

Co się stało z tą stroną? Prawie mi kompa przez okno wyjebało jak się strona ładowała xD zrób inaczej ten skrypt, i keszuj to a nie za każdym razem wczytuje je na nowo.

PS. TO LOGO TO JAKIŚ 1988.

#EMERYTURA

Opublikowano

Co się stało z tą stroną? Prawie mi kompa przez okno wyjebało jak się strona ładowała xD zrób inaczej ten skrypt, i keszuj to a nie za każdym razem wczytuje je na nowo.

PS. TO LOGO TO JAKIŚ 1988.

Po co ma być logo wyjebane w kosmos jak strona jest prosta?

Co do obrazków myślę nad podzieleniem na kategorię. A co do cache to nie jest wcale zły pomysł.

Opublikowano

Dobra robota skoro tamta padła bo przyznam że zawsze z tego korzystałem :)

Ja również zawsze z niej korzystałem jak pewnie setki innych osób.. Nie oszukujmy się, strona była bardzo potrzebna.

A jako iż padła i nie widziałem podobnej to zrobiłem wieczorkiem i dzisiaj udostępniłem na MPC i paru zagranicznych forach.

Opublikowano

Strona ma być treściwa a nie c**j wie jak wyglądać..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...