Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pokój gracza, co kupić?

KrzysieK.

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak jak na zdjęciu - daj 3 monitory, za biurkiem i wszędzie poustawiaj jakieś pudełka po sprzęcie/grach (popytaj kumpli, na pewno każdemu kurzą się jakieś stare kartony), da to bardzo fajny efekt.

Według mnie bez sensu tak sobie odstrajać pokój.

Takie coś tylko dla nerdów i nolife co nie mają życia i koledzy ich biją w szkole.

@ top

pudełka po grach, figurki jakieś, z tą ciemnością nie przesadzaj, wyjdziesz na top1 nerda miasta..

Drugi rojo się robi widzę, beka max.

@ down

Napisałem lamusie, że niech doda sobie jakieś pudełka na grach czy coś, mam to w dupie, mogę pisać co chcę, każdy ma prawo do własnego zdania :)

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

­

Takie coś tylko dla nerdów i nolife co nie mają życia i koledzy ich biją w szkole.

@ top

pudełka po grach, figurki jakieś, z tą ciemnością nie przesadzaj, wyjdziesz na top1 nerda miasta..

Drugi rojo się robi widzę, beka max.

Boże ludzie ogarnijcie te swoje dupy... To, że ktoś jest fanatykiem gier i chcę sobie strzelić taki pokój nie oznacza, że jest nerdem (lol...).

Chcę sobie zrobić taki pokój to niech robi, wy może wolicie odpicować sobie na  ścianach tapety My Little Pony nie zagłębiam się...

A co do teamu to polecam ogarnąć sobie ledy na aliexpres tanie są i wiadomo droższe bajery klawiatura podświetlana, myszka, fajne biurko narożnikowe, krzesło. Na ścianach przymocować jakieś półeczki na figurki/gry.

­NU94p9A.gif

/\ Pozdrawiam iBad, jeśli Ci pomogłem daj lubię to! /\

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...