Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Chce tak - Dodanie własnych wierwszy w statystykach społeczności profilu

Calme

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak. Bym sobie mógł dać listę animu do profilu.

Dlatego jestem na nie.

A tak na poważnie, obchodzi was kto jakie ma hobby, skoro każdy tam wpisuje praktycznie to samo? No i nie oszukujmy się, że użytkownicy będą to używać w troche inny sposób, niż np wpisanie ulubionego zespołu .

:)

/edit

Ej jedyny jestem na nie i znowu będzie że zaweti zły i gruby i w ogóle.

Więc jestem na tak bo to bardzo dobra i pożyteczna funkcja, ciężko uwierzyć, że mpc funkcjonowało bez tego tyle lat

Opublikowano

Dlatego jestem na nie.

A tak na poważnie, obchodzi was kto jakie ma hobby, skoro każdy tam wpisuje praktycznie to samo? No i nie oszukujmy się, że użytkownicy będą to używać w troche inny sposób, niż np wpisanie ulubionego zespołu .

/edit

Więc jestem na tak bo to bardzo dobra i pożyteczna funkcja, ciężko uwierzyć, że mpc funkcjonowało bez tego tyle lat

zawetii zły gruby i wogóle.

Jestem tak, wstawię tam sobie aż nic :yay:

Opublikowano

Dlatego jestem na nie.

/edit

xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Oczywiście, że na tak. Zawsze sie przyda xD

Opublikowano

Nie wiem szczerze mówiąc, czy to potrzebne. I tak mało kogo interesuje Wasze hobby etc. Zawsze można to dopisać w profilu.

Poza tym jeżeli ktoś wypełnił wszystkie rubryczki w profilu + dostał dużo nagród za konkursy + te 3 proponowane to będzie się tego wyświetlało aż za dużo.

Raczej na nie ;x

giphy.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nigdy w życiu. Nie

I LIKE Ci za to daje, bo jak takie coś powstanie to GM - będziecie mieli dużo pieprzenia się z tym. Mam rację, co nie?

6BhO6OQ.png

Lubię rajstopy koloru powyższego - ciemno-czarne. :)

Opublikowano

I LIKE Ci za to daje, bo jak takie coś powstanie to GM - będziecie mieli dużo pieprzenia się z tym.

Nie o to chodzi, ale ''dać dziecku palec, to chcę całą rękę'', więc mam na myśli to, że niektórzy będą z tym przesadzać i znajdą się tam wtedy różne rzeczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...