Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cofka była nie duża, bo jedynie o jeden dzień. Wiem, że przez ten czas można było dużo zrobić, lecz była ona nie z naszej winy, tylko z winy hostingu. Przepraszamy za problemy.

Opublikowano

Nie polacam. Administracja chamska. Zostałem zbanowany za prośbę o pomoc... z dopiskiem "Następnym razem naucz się szukać informacji w internecie" :) i przez jedno pytanie Właściciel zdązył wydedukować że nic nie wiem o minecraft :)) a nie małe doświadczenie mam :P

Opublikowano

Nie polacam. Administracja chamska. Zostałem zbanowany za prośbę o pomoc... z dopiskiem "Następnym razem naucz się szukać informacji w internecie" :) i przez jedno pytanie Właściciel zdązył wydedukować że nic nie wiem o minecraft :)) a nie małe doświadczenie mam :P

Człowieku, wszedłeś na serwer i oczekiwałeś pomocy dot. stricte minecraft, a nie serwera. Pomoc oczywiście otrzymałeś. Potwierdzam, że była docinka z mojej strony, ale postaw się w mojej sytuacji. Siedzę na serwerze po 8h dziennie i odpowiadam takim osobom jak Ty, które ze swojego lenistwa/niewiedzy wolą Administrację zapytać o coś, niż samemu znaleźć w internecie. Powoli takie coś mnie zaczyna irytować, że muszę siedzieć i poświęcać swój czas na sprawy, na które odpowiedź pełniejszą i bardziej obszerną można odszukać w internecie, a to że komuś się nie chcę odpalić Google, to nie moja wina. Pytając mnie o takie rzeczy jak np. jak coś scraftować, ludzie pokazują tylko, że ich wiedza o mc nie jest zbyt duża. Sposób jest na to jeden, a mianowicie poczytać o tym w internecie. Chyba to nie jest zabronione? Po Twoim pytaniu również mogłem lekko wyjść z równowagi, ale jednak Ci odpowiedziałem. Po czym zacząłeś wyzywać Administrację serwera oraz obrażać cały serwer. Ty takie zachowanie uważasz za prawidłowe? Dodatkowo nie potrafisz nawet poprawnie przepisać mojego nicku na serwerze i nie mając już żadnych argumentów przeciw moim, zaczynasz wyzywać mnie od debili. Myślisz, że za takie zachowanie nie dostaniesz bana? Jeśli tak to jesteś w błędzie. Pozdrawiam.

Opublikowano

Zacznę od tego, że zawracasz nam głowę prostymi rzeczami, my oczywiście odpowiadamy na tak absurdalne pytania. Chamska administracja ? Odpowiadamy chamstwem na chamstwo, nie szanujesz naszego czasu i pracy, a dodatkowo nas obrażasz. Nie dziw się, że zostałeś zbanowany za swoje zachowanie, za które powinieneś dawno zostać zbanowanym, ale i tak przymknęliśmy oko na twoje wybryki. Doświadczenie masz ? Dziwne ... a pytanie "dlaczego kowadło nie działa" jest to naprawdę "ogromna wiedza" jaką posiadasz. Niekulturalne osoby, które wypowiadają się, że "zje**na administracja", bo nie potrafią naprawić przedmiotu na kowadle będą należycie "nagradzane". Dodatkowo nazwanie właściciela serwera "debilem" nie było z twojej strony mądrym posunięciem, za które z resztą dostałeś bana, a nie za prośbę o pomoc. 

Jesteś kłamcą, chamską i niekulturalną osobą. Tyle w temacie. Bez odbioru. 

8040135eb3.png

Profesjonalny serwer Minecraft

SV + Gildie 1.7.x |

IP: mc.mefarius.eu

Serdecznie zapraszamy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...