Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PAGamers.pl - śmieszne memy ze świata gier!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PPR9fBL.png

Cześć!

Chciałbym Ci zaprezentować stronę o tematyce memów z gier. Znajdziesz tam, jak samo logo mówi - śmieszne i ciekawe memy ze świata gier. Możesz też wrzucić swój mem na stronę. Świeży mem trafia do poczekalni. Jeśli administrator stwierdzi, że mem się nadaje - wrzuca go na główną. Każdy mem można oceniać (MOCNE/SŁABE) i komentować. Jeśli, któryś z memów Ci się spodoba, możesz go udostępnić na Facebooku klikając przycisk "Udostępnij".

Strona dopiero powstała, mogą występować błędy, lecz sam osobiście ich nie znalazłem :)

www.PAGamers.pl

Fyg9LHL.png
(jeżeli sygnaturka jest niezgodna z regulaminem, proszę o usunięcie, a nie dawanie warna/bana)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Proponuję zrezygnować z ładowania tak wielkich grafik w tle, jednolite / powtarzalne tło jest całkowicie ok. No i zmienić logo na oryginalne.

Chcesz precyzyjnej i zrozumiałej odpowiedzi? - Zadaj precyzyjne i zrozumiałe pytanie. Nie przyjmuję zleceń.
Nie odpowiadam na priv na pytania, które można zadać na forum. Chcesz mojej pomocy - oznacz mnie w poście =>  @"Hans Kloss PL" 

• 2 lata później...
Opublikowano

Archiwum. 

Powód: Strona jest nieaktywna.

Jeżeli zdecydujesz się na powrót do projektu, użyj opcji raportu aby poinformować o potrzebie przywrócenia tematu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...