Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Luxurius.pl

luxurius.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Nie polecam servera na tą chwilę, niczym mi nie przypadliście do gustu, raczej rywalizacji to nie robicie żadnej, powodzenia jednak lecz szału nie będzie, prezentacja odnośnie ss to chyba robiona kotletem, co do reszty nie mam zastrzeżeń, nie znam team wiec nie polecę nikogo. Jeszcze raz powodzenia, ale macie marne szanse ;p 

bgfp marvelia.png

Opublikowano

­Nie polecam servera na tą chwilę, niczym mi nie przypadliście do gustu, raczej rywalizacji to nie robicie żadnej, powodzenia jednak lecz szału nie będzie, prezentacja odnośnie ss to chyba robiona kotletem, co do reszty nie mam zastrzeżeń, nie znam team wiec nie polecę nikogo. Jeszcze raz powodzenia, ale macie marne szanse ;p 

Ja tam zawitam, serwer dosyć ciekawy. Na serwerze Surka i tak nie zagram, bo tam nigdy nic nowego nie ma :). Na invori juz gralem wiec trzeba czekac na Atre*e. A tak to czekam na start Luxuriusa :)

Opublikowano

Kradziona grafika z prezentacji WOM2. Nic tylko pogratulować. Serwera nie polecam, bo to świadczy o administracji.

VlTRC8k.png

Tutoriale, free paczki od LA-Graphic.pl

1. Mega paczka grafik prezentacji oraz reklamy by L&A

http://www.mpcforum.pl/topic/1527926-mega-paczka-od-la-graphicpl-prezentacjafbsygnatury

2. Tworzenie loga do własnego serwera metin2 by L&A

http://www.mpcforum.pl/topic/906034-tworzymy-logo-zaawansowany/

3. Tworzenie własnego znaczku GM'a do serwera Metin2 by L&A,

http://www.mpcforum.pl/topic/907712-tworzymy-znaczek-gma/

Profesjonalne usługi graficzne:

Opublikowano

Jutro ma być start serwera. W jaki sposób mamy ściągnąć klienta skoro forum nie działa? Przełożycie znowu start?

Dokladam sie do pytania. Cos zaczynam watpic w ten serwer

Opublikowano

dziś start serwera dlaczego nie ma jeszcze dostepnej strony i pobiernia ? 

@Edit Strart przelozony na 3 ? nie zagram dzieki czesc :)

Venum

Opublikowano

Ten serwer w ogóle startuje ?? Bo zero info o przełożonym starcie tutaj, zero jakiegokolwiek info o kliencie itp itd... COś mi się zdaje że zapowiedzi a realia to jedna wielka pomyłka, i wyszły bugi z użytymi plikami...

Nie polecam, nie zagram.  O ile w ogóle to już nie umarło. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Administracja powinna byc sprawdzona i znajoma a nie ' rekrutacja gm (on) '. Bedzie ciezko o kogos dobrego

802_950201414860269929132.png

Signature made by Kwasna111

' Ludzie boją się i nie nawidzą tych, których nie rozumieją '

Opublikowano

Ten serwer w ogóle startuje ?? Bo zero info o przełożonym starcie tutaj, zero jakiegokolwiek info o kliencie itp itd... COś mi się zdaje że zapowiedzi a realia to jedna wielka pomyłka, i wyszły bugi z użytymi plikami...

Nie polecam, nie zagram.  O ile w ogóle to już nie umarło. 

Niby pisali parę dni temu że start przełożony na 3 październik ale na godzinę 18:51 forum dalej jest "w budowie", a jutro trzeba będzie ściągnąć, może jakieś testy moderacja zrobi, tak wiec cienko to widzę. Też bym chciał aby ktoś się wypowiedział z teamu priva, a nie takie lelum polelum że wszystko wisi w miejscu i nikt nie wie co się dzieje, tylko tracą ludzi takim zachowaniem...

Opublikowano

Strona już działa ;) Luxurius.pl

Forum Jutro.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

miałem okazje współpracować z tymi ludźmi , godni polecenia , co do serwera mam nadzieje ze wam wypali i powodzenia życze :D

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Strona już działa ;) Luxurius.pl

Forum Jutro.

Jutro czyli? Dziś jest już piąty, a forum robicie już dość długi czas. Nie wiem czy jest sens czekania na ten serwer, skoro macie takie problemy. Zero informacji dotyczących startu, forum nie działa, a tutaj tylko zapewnienia, że będzie działało. Wieje lipą. 

Opublikowano

Jutro czyli? Dziś jest już piąty, a forum robicie już dość długi czas. Nie wiem czy jest sens czekania na ten serwer, skoro macie takie problemy. Zero informacji dotyczących startu, forum nie działa, a tutaj tylko zapewnienia, że będzie działało. Wieje lipą. 

@LoveTherapy

Te nie graj już tyle w tego metina hę? xD  #erce

Jak serwer będzie stabilny to może wpadnę.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...