Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Luxurius.pl

luxurius.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I znowu ni na broni na dalsze klasy...

Dodam cały system ulepszeń broni tylko że no one są zmieniane teraz a nie chcę milion razy poprawiać ss ;0 wrzucę gdy już ogarnę je wszystkie.

sygnaform_spqphaw.png

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodam cały system ulepszeń broni tylko że no one są zmieniane teraz a nie chcę milion razy poprawiać ss ;0 wrzucę gdy już ogarnę je wszystkie.

W takim razie nie mam więcej pytań :)

Polecam gorąco :D

KoSa_eune_92_4.png

Opublikowano

Dzięki wielkie ;) Zapraszamy na forum rekrutacja na Kidmoda i GM Otwarta!

mam właśnie chrapkę na posadę GM'a bo modem już byłem wiele razy i nie cieszy mnie to zbytnio :D

Gm było się 2 razy :3

KoSa_eune_92_4.png

Opublikowano

szczerze mówiąc to prezką mnie nie zachęciliście :P jakaś beta czy coś? bo nie doczytałem chyba na ten temat xD

Beta zamknięta już była myślimy jeszcze o becie otwartej :) Jeśli takowa beta będzie poinformujemy was o tym.

sygnaform_spqphaw.png

Opublikowano

Polecam serwer ! Grałem na zamkniętej becie i wszystkie bugi zgłaszane naprawiane były na bieżąco . Administracja pomoże wam w każdej sytuacji, znam ich nie od dziś . Jeszcze raz polecam . Szykuję się powrót do Metina :)

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

Nie polecam ze względu na prawie plagiat WOM2 :) Po za tym nic nie ma ciekawego ! Nie stać na grafika ? :) Samemu próbujemy. Gorąco nie polecam!

Ps. Miałam polecić, ale tą prezką nie bardzo poszliście w dobrą stronę

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Ja osobiście polecam byłem na beta testach i jakoś mi serwer przypadł do gustu, z administracją da się dogadać całkiem miła :D. Czekamy na start.

Opublikowano

wczesniejsza prezka lepiej wygladala ;)

mozna sie dowiedziec ile jest hp na max statach, eq, kostiumy

czy exp jest taki sam jak na mortyriuszu?

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

wczesniejsza prezka lepiej wygladala ;)

mozna sie dowiedziec ile jest hp na max statach, eq, kostiumy

czy exp jest taki sam jak na mortyriuszu?

HP będziesz mógł sprawdzić sam już niebawem ;) exp jest inny bo to nie mortyriusz rozgrywka wygląda całkiem inaczej ;)

sygnaform_spqphaw.png

Opublikowano

HP będziesz mógł sprawdzić sam już niebawem ;) exp jest inny bo to nie mortyriusz rozgrywka wygląda całkiem inaczej ;)

czemu start tak pozno? 

bedzie jakas otwarta beta

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

czemu start tak pozno? 

bedzie jakas otwarta beta

Start nie jest aż tak późno ;p mamy kilka poprawek do wprowadzenia jeszcze. Otwarta beta myślimy jeszcze o tym na chwile obecną jesteśmy po zamkniętej.

sygnaform_spqphaw.png

Opublikowano

Polecam gorąco ! Czekamy na start

Edit. Mam takie pytanko u kogo i gdzie macie reklamę ? :)

Już nie długo ukarzą się pierwsze zapowiedzi serwera ;) Nie napiszę Ci tego jeszcze bo jestem w trakcie załatwiania.

sygnaform_spqphaw.png

Opublikowano

Nie polecam bo erio ;c

Zj3bane dziecko ;]

Kto tu jest dzieckiem ten jest ;) ExsetY czekam na mojego vps złodzieju ;)

Po wszystki informacje zapraszamy na ts! Cieszy mnie wzrastająca ilość was :D Zapraszam!

sygnaform_spqphaw.png

Opublikowano

Nie polecam bo erio ;c

Zj3bane dziecko ;]

Hmm w sumie to nie jesteś od oceniania ludzi, lecz patrząc na Twoje posty w dziale questy, czy ktoś mi naprawi questa z teleportacja, to pozazdrościć sam coś kombinuj, a nie czekasz na gotowe :)

Opublikowano

Kto tu jest dzieckiem ten jest ;) ExsetY czekam na mojego vps złodzieju ;)

Po wszystki informacje zapraszamy na ts! Cieszy mnie wzrastająca ilość was :D Zapraszam!

1.Jaki Exsety ?

a 2 i tak nie polecam

Hmm w sumie to nie jesteś od oceniania ludzi, lecz patrząc na Twoje posty w dziale questy, czy ktoś mi naprawi questa z teleportacja, to pozazdrościć sam coś kombinuj, a nie czekasz na gotowe :)

a ty kolego nie żeby coś ale dopiero sie uczę

Opublikowano

Nie polecam servera tak samo i ekipy Erion  Nieogarniety czlowiek nie wie czego chce prócz tego zeby najwiecej kasy sciagnac z servera  I jeszcze rekrutacja na Gm zamast kogos zaufanego dac to nie wiadomo co przyczłapie do niego

Opublikowano

Nie polecam servera tak samo i ekipy Erion  Nieogarniety czlowiek nie wie czego chce prócz tego zeby najwiecej kasy sciagnac z servera  I jeszcze rekrutacja na Gm zamast kogos zaufanego dac to nie wiadomo co przyczłapie do niego

Rozumiem wygłupy wygłupami ale Ty troszeczkę przesadzasz nie będę Cię obrażał bo to bezsensu ale sam się pchałeś na tego GM ;c szukamy GM tylko dlatego że nie znam nikogo takiego nadającego się na to stanowisko a są gracze dobrzy gracze którzy zasługują na szansę administratora. ss w spoiler ;) Zacząłeś szukać problemu po odrzuceniu podania śmieszne to jest i Twój tok myślenia.

zbanowany_shpxpws.png 

sygnaform_spqphaw.png

Opublikowano

Polecam, super ekipa oraz miła administracja. Sam serwer zapowiada się ciekawie ! :D

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Serwer widać będzie ciekawy. Sądzę, że opłaca się wbić ponieważ administracja stara się i ciągle udoskonala serwer. Nic tylko czekać na start.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...