Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezent dla dziewczyny

Napster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka forumowicze,

Za niecały miesiąc moja dziewczyna ma 18 urodziny.

I kompletnie nie mam pojęcia co mogę jej kupić :/

Macie jakieś pomysły, albo może jakie wy prezenty dawaliście swoim dziewczynom na 18 :D

Bo ja w ogóle nie mam pomysłu  :((

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

­Każda dziewczyna/kobieta jest inna, każda lubi co innego, ale z pewnością każda z nas lubi biżuterie i perfumy, także może coś w tym kierunku pomyśl. I może kwiaty do tego ;)

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Pomyśl o tym co Ona lubi . . . Co w tym trudnego ? Co lubi robić ? , O czym często mówi ? Ale chyba większości kobiet spodobałaby się jakaś romantyczna kolacja i biżuteria z kwiatkami ;p

Opublikowano

Kup w kwiaciarni różę jakąś ozdabianą, czerwoną, dużą - koszt max 10zł.

A do tego dokup jakiś łańcuszek z serduszkiem(na rękę albo na szyję) albo Twoim inicjałem, ale wyłącznie ze srebra, max 30zł

Opublikowano

­Każda dziewczyna/kobieta jest inna, każda lubi co innego, ale z pewnością każda z nas lubi biżuterie i perfumy, także może coś w tym kierunku pomyśl. I może kwiaty do tego ;)

nigdy nie daje sie perfum w prezencie xD

Opublikowano

17 lat, czyli ulotna miłość, kup jej alkohol, wypije i zapomni, bo znajdzie bogatszego, a szkoda kasy na bizu

Nieprawda. 

skoro to 18 to kup jej jakiś wibrator czy coś w tym stylu

No na pewno xD

@topic

Chodziło mi bardziej o coś oryginalnego o czymś co będzie pamiętała na długi czas, póki co główna myśl to naszyjnik + bukiet, ale poczekam jeszcze na wasze propozycje ;)

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Nieprawda. 

No na pewno xD

@topic

Chodziło mi bardziej o coś oryginalnego o czymś co będzie pamiętała na długi czas, póki co główna myśl to naszyjnik + bukiet, ale poczekam jeszcze na wasze propozycje ;)

Lol zrób jej dziecko :D napewno zapamięta to przez cale życie 

Opublikowano

Możesz kupić takiego ogrooomnego misia :D Na pewno się ucieszy + oryginalne ;) Do tego jakieś czekoladki/kwiaty i będzie git :P­

Opublikowano

Możesz kupić takiego ogrooomnego misia

Nie polecam, za czasów moich dni szkolnych ktoś takiego kupił i chciał podarować swojej babce ale tak sie zawstydził ze zostawił w szkole u szatniarek xD - 2 metrowy nie opłaca się, trudno postawić, cięzkie, trudne do przeniesienia.

Jak twoja dziewczyna lubi zarty, to podejdz do niej powiedz że ją kochasz, i że nie masz dla niej prezentu ale masz dla niej czas i spędzisz z nią ten dzień z nią, np.kolacja czy cóś

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Zabierz ją w jakieś ciekawe miejsce na kilka dni i na miejscu zrób romantyczną kolację.  :O 

A co do postów wyżej - miś oryginalny? No błagam.  xD 

c:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...